תגובות על הפרק

Boran

New member
תגובות על הפרק

קודם כל, החמצתי את הרבע שעה הראשונה, מה היה? עכשיו, בקשר לטום: אהבתי שהוא קרא לברנדון בסוף "מותק", זה היה כזה אדיר! ובפרומו של איי אקס אן (שלמרבה הפלא לא הכיל ספוילרים) בקשר לפרק הבא הראו שטום אומר על איתן "הוא יהודי! יהודי!" הוא אמר את זה בשמחה, לא בעצבים, ומי שיודע קצת ספוילרים יודע בדיוק למה אני מתכוון. טום לא אנטישמי ולא נעליים

Amber

New member
חסר לביג טום שיעצבן אותנו

וירד על אית´ן בגלל שהוא יהודי... אנחנו לא ממש סבלניים בימים אלה! AMBER

Outlast

New member
טום כבר כ"כ נמאס...

די, אין לי כוח אליו. לא יודעת למה הוא כ"כ מעצבן אותי. אולי אני כן יודעת, יש הרבה סיבות... מצדי שייקח את עצמו ואת ה´פרונקל´ שלו הביתה, וכמה שיותר מהר. אגב, ברנדון ופרנק, כל הקטע שלהם ביחד- ענק, לא? ממש צחקתי, הזוגות פשוט היו מעולים... חוץ מזה, גם לקס בהחלט נמאס, כזה יצור מעצבן, תופס מעצמו... גם הוא מוזמן ללכת. אה, ודבר אחרון- אית´ן! איזה משקפיים שוות, כל פרק הן יותר מוצאות חן בעיניי... והשיער, והפרצוף... מושלם! (וכמובן, רק בגלל ש´הוא משלנו´...) נ.ב- רק אני נורא התאכזבתי שבאמת הקרינו להם את ´זכרונות מאפריקה´ ולא איזו קלטת מהבית? נורא רציתי שיהיה משהו כזה... למי יש סבלנות לרוברט רדפורד עכשיו? אבל חייבים להיות קטעים ´מהבית´, נכון? בעונה הראשונה היו הקלטות וידאו, בשנייה האינטרנט [ואמא של קולבי..], אז חייב להיות משהו, ואיך שאני אוהבת את הקטעים האלו...

HoNeY14

New member
הפרק../images/Emo118.gif

היה פרק ממש יפה והיום לפחות לא ידענו בדיוק מי הולך לעזוב(כמו שבפרקים הקודמים אחרי המיזוג עם כל העיניין של לקס...בלה
) אני לא מבינה מה שי לך נגד טום הוא ממש חמוד וכמו שבוראן אמר, מי שראה את הפרומו הלא מספויילר של אי אקס אן ראה שהוא עושה את זה בצחוק ולא ברוע ואפילו איתן מחייך(אני כבר מחכה לראות את התגובה שלו כשהוא ידבר בפרטיות
)אהבתי שהוא וקים היו big&littel
כשפרנק וברנדון נבחרו להיות ביחד ממש נקרעתי זה היה כזה גדול איך שהם לא ממש שמחו מזה וגם בתחרות איך שברנדון צועק לפרנק
חחחח ממש התעצבנתי כשלקס זכה בחסינות וקים היתה כל כך קרובה
ממש שמחתי כשברנדון הלך הוא לא היה כזה חשוב ולא ממש תרם לקבוצה הוא התקדם רק בגלל חברים שלו אהבתי שקים התעצבנה עליו וסוף סוף היתה לה דעה משלה אז זהו וסורי על המגילה
דנה
והפינג´ן

Luthien

New member
בקשר לברנדון..

אולי זה רק בגלל שאהבתי אותו מההתחלה אבל בכל זאת.......למרות שממש כעסתי עליו אחרי הפרק הקודם והכל, איך שהוא דיבר עם קים והכל החזיר לי את האמון בו.......במקום קים לא הייתי בוחרת בו... אבל זה אולי בגלל שאני יותר מדי תמימה.....בכלמיק´ אם הם באמת היו הולכים לפי אסטרטגיה ולא לפי הדעות האישיות אז כל סמבורו (השולטים) לשעבר היו צריכים לבחור שוב, בלקס..... כי הוא זה שצריך לעוף (רק חבל שהוא קיבל את החסינות, הכלבלב הקטן...)... בכל מיקרה......היה פרק ממש יפה היום..... נורא הצחיק אותי הקטע של פרנק וברנדון.....בעיקר אחרי שהם זכו בגמר אז כשברנדון צעק "יש לי דייט עם פרנק".....קורע! הוא גם היה ממש נחמד כשהעיפו אותו......הוא ידע שזה מה שהולך לקרות והכל ואיך שהוא אמר להם שיש להם עוד 12 יום אז שיהנו.... נ.ב אני לא יודעת אם אני חלמתי את זה או לא... אבל בפרק שבו כאילו סיכמו את הפרקים שהיו עד אז והראו מה יהיה בחלק הבא אז משום מה ראיתי את סיילס אומר "I´m back in the game" אני צריכה מענה, הזיתי את זה או לא? זה לא נראה לי הגיוני אבל זה גם כל כך לא נראה לי חלום

Luthien

New member
דווקא טום חמוד!

הוא ממש מצחיק אותי.....אולי זה רק בגלל ההומור הרדוד שלי אבל אני אוהבת אותו........הוא ממש מצחיק..... והפרונקל שלו עוד יותר!

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

זה באמת היה מגניב כשטום קרא לברנדון מותק בסוף :)) אה,ואוסי-גם אני קיוויתי שיקראו איזה קלטת מהבית.. אני גם בכלל לא מבינה איך פרנק וברנדון הסתדרו אפילו לקצת זמן :)

shirakl

New member
אני כ"כ מסכימה איתך

נמאס כבר מהטום הזה, למה מי הוא חושב שהוא? ובקשר ללקס - לא אהבתי אותו כבר מההתחלה! נראה לי שבהתחלה הוא ניסה להיות נחמד כדי שיאהבו אותו והוא יוכל לנצח! נראה לי שהוא בן אדם מגעיל גם במציאות! בקשר לאיתן - הוא מדהים (גם בגלל שהוא משלנו, אבל לא רק...), והמשקפיים שלו עושות אותו עוד יותר חמוד! אז בהצלחה לו!

benleevolk

New member
קים קצת הגזימה

אם כל הכבוד שאת עם טום, זה כולה קבוצות לאתגר אחד. מה זה כל הקפיצות והשמחה המזוייפת הזאת?

delen2

New member
לקס אכל אותה

הדבר הכי קרוב שיכול היה להיות חוץ מסילוקו של לקס, היה סילוקו של בעל בריתו הקרוב ביותר ברנדון. וככה, התחרבשו לו כל השיקולים.חוץ מזה, אחלה פרק.

Gal6

New member
תגידו,

לא נמאס לכם שזה all about Lex? כולם צריכים להתאים את עצמם ואת הבחירה של הברית ללקס, בשביל שלקס לא חס וחלילה יעוף...לפחות הם הצביעו לברנדון ולא היו שפוטים שלו עד הסוף. זה סתם טעות ללכת אחריו כי בסופו של דבר הוא בעצמו ידאג להעיף אותם אחד אחד ואיך בסוף שהוא הצביע לפרנק (אני חושב) ואמר עליו שהוא שנא אותו ולא יכל לסבול אותו כאילו שלא ראינו מה קרה ושהוא פשוט לא יכל להצביע נגד ברנדון

Airbag

New member
בקשר לאנטישמיות...

היי, אני חדשה פה! עכשיו בקשר לפרומו שהראו את טום צועק לאית´ן שהוא יהודי, לדעתי זה היה בצחוק והוא בעצם ירד על פרנק, שהראו אותו לפני זה מדבר על אמריקה האמיתית או משהו כזה, וכל מיני אנשים השתיקו אותו. בקיצור, לדעתי פרנק הוא האנטישמי כי הוא כזה ימני שמרן... בכל מקרה נגלה בשבוע הבא... ביי, רוני.

Amber

New member
היי רוני! WELCOME

בקשר לאנטישמיות: החיוך של אית´ן כשביג טום צעק "הוא יהודי" היה נראה קצת כאילו הוא נבוך יותר מאשר צוחק... לדעתי אבל את צודקת כשאת אומרת שנראה לי שזה התחיל מפרנק ואם הוא באמת זה שיתחיל אנטישמיות אז, דבר ראשון: AXN לא יודעים לעשות פרומו בגרוש ודבר שני: פרנק IS DEAD MEAT כשני חושבת על זה אית´ן נראה כאילו ממש לא נוח לו כשפרנק דיבר על הנושא של הפועלים שהקימו את אמריקה וכל השטויות שלו... זהו... שונאת גם אותו... הוא נמאס עליי כבר עם הדעות שלו והמתבודד המסתורי שהוא מנסה להציג את עצמו... גם לקס כבר צריך לעוף לדעתי! AMBER

ShiN ShiN

New member
היי =)

אני גם חדשה פה... =) עד שראיתי שיש פורום כזה! איזה כיף! רציתי לומר שאני מתה על אית´ן! מגיע לו לנצח (הבנתי שזה הוא, לא...?) הוא פשוט השורד האידיאלי! הוא ענק! =) ואני חושבת שטום עשה את זה בצחוק... הרי אית´ן חייך... לא יודעת! אני מתה כבר לשבוע הבא!!! שירן

gamegir

New member
../images/Emo58.gif ספויילר מעלי!!!!! ../images/Emo58.gif

גאד, שימו לב למה שאתם כותבים.......

Outlast

New member
../images/Emo58.gif מעליי...

היי שירן, ברוכה הבאה (
), אבל בבקשה בלי ספוילרים, גם אם את לא בטוחה... אה, ואת מוזמנת לקרוא את כללי הפורום.

gamegir

New member
דעתי... וגם ספוילר בסוף

קודם כל, כן יש ספויילר.. הרי ברור שמי שהוצג בפרומו הוא זה שזוכה באיזושהי תחרות בפרק הזא.... ועכשיו, בתופים במחולות שהעיפו את השמוק הזה. לפני שאתם מתנפלים עלי בצרחות "הומופוב!!!! הומופוב!!!", שנאתי אותו מההתחלה והוא חרא של בנאדם. השיא היה שהוא הפר את ההסכם עם הקבוצה שלו, רק כדי להציל את העור שלו... ארררררג... מה שכן, אני מתחיל ממש לאהוב את קים הקטנה... היא מותק כזאת. ואחרי שקלי עזבה לא נשאר את מי לאהוב.. רק את טריסה השאפה כמובן. בקשר לפראנק- הוא כזה א"הבל" ידידותי.. וזה נחמד... עם כל ההערות הקטנות והדפוקות שלו על כל דבר שזז... זה מעלה חיוך. ובאמת נראה לי שהחיוך של אית´ן היה ממבוכה יותר מאשר מצחוק, אבל חפיף... עדין טום מברנדון או לקס. ולקס- עוף לי מהפרצוף כבר!!!!!! שונא אותך!!!!!! שונא!!! לפחות עכשיו הוא הבין שלא מתים עליו.. עם כל הקולות נגדו. וחבל שלא הקרינו לפרנק וברנדון פרק של השרדות שבו הם משתתפים. עשו את זה בהשרדות הראשון נראה לי.. זה היה מגניב.. כשקימי הלכה לפאב וראתה את עצמה.. זה ממש צ´ופר מגניב.. ועוד משהו קטן ( !ספוילר! ) ס פ ו י ל ר ע ל ה ז ו כ ה למי שאמר שמייצגים את אית´ן בעריכה כאיש טוב כדי שנאהב אותו, זה די לא לא נכון, כי חייבים לזכור שהזוכה הוכרז בשידור חי אחרי שכל הפרקים שודרו. רכך שלא הייתה שום אפשרות לדעת מי ינצח ואת מי להאיר באור חיובי.. חוצמזה, את ריצ´ארד המפגר הציגו באור די שלילי. סואו? טוב, זהו.. שבוע טוב.

למעלה