תגובות על הפרק

Luthien

New member
hello!!!!! I need some help here!!!

אוהבי סמבורו!!!!! אל תיכענו לכפייה הבוראנית! התייצבו נגדם! יחד איתי! במערכה נגדם! we gonna win!

Boran

New member
את/ה במיעוט.

הכנע/י עכשיו ולא נשמיד לך את הבית. אנחנו יודעים איפה את/ה גר/ה.
סמיילי צהוב.

Luthien

New member
gosh!!!!!

כמה דברים! 1. זה בת 2. אתה יכול לעזור לי? הלכתי לאיבוד, אתה יכול לומר לי איפה אני גרה? פלייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזז........סתם סתם 3. גאש! לאיזו רמה הגענו? נשים עכשיו סמיילים צהובים? לא חזרים כאן גם אדומים.......פשוט האקספלורר שלי נתקע כל פעם שאני פותחת את החלון של האייקונים.....

Luthien

New member
הא לך!

יש לו בנדנה אדומה!!!!
גג אדום!!! ויש אפילו עוד כמה! עכשיו אני מוציאה לך לשון!!! נה נה בננה!

Boran

New member
דבר אחד נכון- ../images/Emo128.gif

וגם:
חברה, את במיעוט...

Ivan Pedroso

New member
ובכן...אני מצטרף ל Boran

אני חייב להודות שסאמבורו באמת שבט דפוווווק. אני לא מבין איך הם בדיוק קיוו לנצח כשהם כ"כ מפולגים ביניהם???? השורדת היחידה שאהבתי מסאמבורו היא קים הצעירה. כעיקרון, סיילס היה לא רע, אבל יש לו מוח של סטגוזאורוס... אני חייב להודות שמהפרק הראשון התחלתי לאהוב את בוראן, ואהבתי שם את כולם חוץ מדיאן, ג´סי וקים הזקנה הנכה הזאת שלא יודעת לרוץ. אמנם בזמן האחרון התחלתי מאוווווד לשנוא את לקס הבנ****, אבל עדיין אני אוהב את איתן קלי קלרנס וחלקית את טום. הא, אם יש לך תגובה להאשמה שלי בתחילת ההודעה, דבר/י עכשיו, או שלא תדברי בכלל (איזה יופי, עשיתי את זה כמו בחתונות האלה...
).

Ivan Pedroso

New member
אופס

אני מצטער, ההודעה אמורה להיות מכוונת למין נקבה. סליחה על הטעות...
לא יודע, סתם סמיילי נחמד שמצאתי...

shirakl

New member
גם בוראן שבט מעצבן

והיחידים שנחמדים בו הם קלי ואיתן. אני לא סובלת את לקס ואת טום, ולא יכולתי לסבול גם את דיאן, ג´סי וקלרנס. לדעתי שני השבטים של השרדות 3 הם זבל, ואולי זה מה שעושה את העונה הזו ליותר מותחת ועם יותר אקשן... כולם כ"כ זבל, שדברים כל הזמן משתנים... בכל אופן - אין ספק שמבחינת האנשים העונות הקודמות היו הרבה יותר נחמדות...

shirakl

New member
אני ממש מסכימה

הם חרא של שבט, וכנראה שאנחנו לא היחידים ששמו לב לזה. גם מפיקי הסדרה שמו לב לזה, ולכן פירקו את סמבורו... ובאמת - היחידות שנחמדות שם אלה קים וטריסה, כל השאר בלתי נסבלים... (בעיקר קרל, לינדה וברנדון)

shira245

New member
אני לא סובלת את סמבורו!!

מההתחלה כל הצעירים שם היו חבורה של עצלנים מפונקים שחשבו שהם בבית מלון.. לינדסי הבכיינית שמהזה לא סבלתי!! היא הבנאדם הכי שנוא עליי בהישרדות. ברנדון..שדווקא אהבתי עד שבגד וסיילס ש..אהבתי אבל ת,כלס היה סתם תחמן.. המבוגרים חוץ מטריסה לא היו יותר טובים קרל המפונק לא פחות פרנק הזומבי ולינדה המטורללת!!!!! ככה שבאמת טוב שפירקו אותם!! גם אם בוראן לא היה שבט מושלם הוא היה הרבה יותר טוב, יותר מאוחד ושיחק יותר טוב... go boran!!

Boran

New member
!now you´re talking

!That´s what I´m talking about baby בו-ראאאאאאאאאאאאן!!!

shira245

New member
בהחלט..they r the best!!!!!1

אני לא יכולה לסבול את סמבורו הם חבורה של מוזרים,מטורללים,עצלנים ובכיינים.. חוץ מטריסה maybe!! go boran!!

shirakl

New member
כפי שכבר אמרתי

בעיני שניהם שבטים דפוקים בהשוואה לשבטים בעונות הקודמות, אבל אין ספק שבוראן עדיפים בהמון על סמבורו!

למעלה