תגובות על התוכנית

נסיכת pop

New member
אחד המוצלחים של התוכנית זה סקעת../images/Emo6.gif

"איזה חארות"

סליחה..

אבל אם הייתי פונה אלייך..נראה לי שזה היה רשום..ז"א שלא חייב להגיב על כל דבר..ואם אין לך משו טוב להגיד בנושא עדיף שלא תגיב.. ביי

RTur

New member
כולה נגמרת עונה.. מה קרה?

אף אחד לא אמר שהתוכנית מסתיימת לגמרי.. כולה נגמרת עונה.. תהיה עונה שניה.. את באמת חושבים שרשת יורידו את התוכנית שמביאה להם הכי הרבה רייטינג?! כמו בכל תוכנית, אחרי כל עונה יש הפסקה קצרה ואז שוב מתחילים..

../images/Emo8.gifאין כמו חליל וגאבר הם הכי טובים

אין כמו חליל וגאבר הם הכי טובים אם אתם משכימים איתי אז תגיבו בפורום

שירני 100

New member
ציון ברוךךך :]

אוףףףף .. תוכנית אחרונה לעונה ... אוףף איזה באסהה .. אני מקווה שיהיה עוד עונה הלוואי !!! ציון חולה עליך מושלם שלי .. ציון ברוך = שלמותת , אני מאוהבת בו הוא כ"כ יפה ומצחיקק :)

oshrib7

New member
איזה באסה שיו ראשון זה פרק סיום...

היה רק 13 פרקים!!! זה ה--14
הולך להיות מצחיק ויפה אבל.

1977

New member
היכל התרבות אני חולה עליכם

ציון אני חולה עלייך ... רננה(שלום) אתה מצחיק לא רק בטלוויזיה גם בתור בן אדם!! מוש בן ארי(אסי) אתה בונבון ואתה חמוד... אדיר מילר אתה גדול|!!!!!

1977

New member
היכל התרבות אני חולה עליכם

ציון אני חולה תעשה לי ילד חעחעחעחע ...!(מהפסטיגל) רננה(שלום) אתה מצחיק לא רק בטלוויזיה גם בתור בן אדם!! מוש בן ארי(אסי) אתה בונבון ואתה חמוד... אדיר מילר אתה גדול|!!!!!

1977

New member
ציון אתה הכי מתוק!!

ציון=השם אומר הכל! מושלמות=היא לא מילה גסה..! ואני מתה עליך אני מקווה שתראה את ההודעהה !!!!

mata690

New member
חבל!!!!!!!!!

חבל אהבתי לראות את היכל התרבות חבל שזה פרק סיום

METAL MARIO

New member
היכל התרבות תוכנית טובה

בעיקר הקטע עם השירותרומס,פחחח 15 לחודש זה היום שלהם כי בכל 15 לחודש בעלי עסקים מכינים דו"ח מע"מ ומעבירים את כל סכומי מע"מ העסקאות לשלטונות המס,יעני מושיק העלים מס. הוצאה מוכרת זו כל הוצאה שגובים עליה מע"מ. (לימודי החשבונאות סוף סוף משתלמים לי....)

dovratl120

New member
תוכנית מעולה!

לדעתי עולה בכמה רמות מארץ נהדרת.... הלוואי ותיהיה עונה שנייה...

שיריייייייי מימוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אויייי זה היה כזה חזק החיקוי שלה... אני מתה עליה ועל ציון... גם החיקוי של הראל היה טוב.. ובמיוחד חליל וגבאר ורננה המהממת חחח הלוואי שימשיכו לעוד עונה...

hermaioni

New member
קמילעעע!!!

יש סיכוי שלוקחים אותנו לעונה שניה שלהם , דיברתי עם עדי!!!!
היא אמרה לי שהם ינסו לעושת הכל כדי להביא אותנו לשם!

למעלה