תגובת דובר מטה המאבק בעקבות דברי

תגובת דובר מטה המאבק בעקבות דברי

מנהלת פורום תפוז. מטה המאבק רואה בחומרה את דברי גב אברהמי. מטה המאבק הוקם ב1999 בעקבות הפגנת הנכים כנגד ממשלת ברק. מנהיגים מטה המאבק היו עד הקמת המטה אנשים פרטיים שמתוך אמונה עשו למען קידום זכויות של אנשים עם מוגבלויות. לכן אין אמת בדיברי מנהלת פורום תפוז הגב´ אברהמי אתי, "בכך שמטה המאבק החל את דרכו מתוך ארגון הגג של הנכים. להזכירכם ארגון הגג אף הפריע במהלך ההפגנה האחרונה. יחד עם זאת שני הארגונים החליטו לשים בצד את מחלוקות העבר בצד, ולשתף פעולה כשני ארגונים עצמאיים. אנו דורשים מגב´ אברהמי מנהלת פורום תפוז התנצלות (על הדברים שכתבה) בצורה בולטת בעמודי הפורום תפוז. בברכה, יואב קריים דובר מטה המאבק.

n1977

New member
איציק, ההשמצות לא עוזרות לך כלל

ואני חושבת שהגזמת לגמרי אתה פשוט מלכלך כך את הפורומים. לדעתי בכלל לא צריכה להכנס פוליטיקה תחשוב על זה.....

רינו

New member
תומך במטה המאבק בכל לב.../images/Emo150.gif

אתי שמה לה לנהל מלחמה כנגד מטה המאבק. לכן באם היא לא תתנצל על התקפותיה חסרות הרסן יש להעמידה ולהוקיעה. חומר למחשבה.

alonpaz

New member
מטה המאבק מעלה המון אבק.....

כשיהיה ארגון אחד גדול ויחיד שיהיה הרישמי והאמיתי אז אשמח להיות חבר. ארגון אחד של כוווווווולם! ללא פוליטיקה והוגנת שנותנת מענה לכל נכה גם אם אין לו כסף להיות חבר ואז לא מוכנים לענות לו בטלפון על שאלות - לי זה קרה! ותחשבו על זה....!!! הלוואי והארגון יעשה ויתעמץ קצת יותר כמו שאתי אברהמי עושה בפורום למעננו!

רינו

New member
מה כבר היא עשתה למעננו?

הריי ארגון הגג שבק חיים מזמן.

alonpaz

New member
ומטה המאבק? בעיקבות ארגון הגג......

מטה המאבק יצא לשביתה והונה פעמיים - איפה הלקח??? שוב ישבתו? מה זה יתן? לעם ולתקשורת ימאס מהנכים ויוריד נקודות זכות לנכים, ישבו חודשים ויסבלו לחינם ואח"כ שואלים איפה טעינו...??? צריך לשנות את צורת המחאה - צריך שהח"כ יחושו שיש נכים - צריך בכל בוקר וערב לחסום צמתים ראשיים שבהם ידוע שח"כ נוסעים לנוח בכנסת ובחזרה הביתה לנוח שוב. הם יתייבשו ברכב שעות כל יום כל שבוע כל החודש והשנה - עד שהכסף "יפוצץ" לי את חשבון הבנק. כאן בפורום כשיש למישהו בעיה או שאלה אתי מנסה לסייע באינפורמציה, הפניה לגורם וכו´... - מטה המאבק לא עונה לנכים שלא חברים מכל סיבה- אפליה? או פוליטיקה? או מה? תסביר לי...!

maruan

New member
לאיציק בימקה תגובה פעם אחת ולתמיד

תשמע גבר לא עושים על אישה טוב? אם אתה רוצה משהו אל תפנה לאתי תפנה אלי אתה מבין אותי???ואל תעצבן אותי כי אני רואה שאתה אוהב להציק לאתי אברהמי אם יש לך טענות תפנה להנהלת הפורומים יאללה סלאמאת צד"ל

רינו

New member
אל תתעצבן מרואן........./images/Emo66.gif

הריי יש בליבך הרבה הרבה אהבה.

maruan

New member
היי רינו מה המצב אני מלא אהבה נכון

אבל אני שונא שמטרידים את אתי אברהמי או כול אישה שלא מגיע לה הטרדה כזאת אני מקווה שאתה מבין אותי?מאחל לך כול טוב והמון המון בריאות בכבוד רב מרואן\צד"ל

ADI 52

New member
אדון מרואן המכובד, בבקשה קרא בעיון.

ראשית מדוע אתה קורה לעצמך צד"ל??? הרי ברור ובטוח שאין לך קשר לצד"ל... שנית, אתה נישמע כל כך מאיים עד כדי פחד.. האם אתה כזה מפחיד? אני בטוחה שאיציק כבר רועד מפחד, ולכן אני מציעה לך להרגיע אותו... ולבסוף אני מאחלת לך המון בריאות, אושר שלווה רוחנית ונפשית, ופחות מרירות לאיציק שלא עשה לך רע.. איציק לא פוגע ומטריד את ציפור נפשך!!! איציק אינו יכול לפגוע בזבוב.. אני יכולה להעיד על כך!!! לכן אתה חייב להתנצל בפניו דרך פורום זה ופורום מטה המאבק לנכים..

maruan

New member
לכבוד adi 52 את רוצה להרגע או את

אוהבת לעצבן אותי???מי את בכלל שתגידי לי מה לעשות תרגעי ואל תעצבני אותי צד"ל

nadd

New member
איך אתה חותם בשם יואב קריים ?

מר איציק שלום, אינני מבין איך אתה מביע את דעתך ובסוף אתה חותם בשם אדם אחר. אני בטוח שאילו מר יואב קריים היה מעוניין להגיב לדבריה של גב´ אתי אברהמי מנהלת הפורום הוא היה מוצא את הדרכים והאמצעים להגיב. אני חושב שהתבטאותך כלפי מנהלת הפורום לגבי דרישת התנצלותה אין לה שחר וחבל שאתה מנסה לגרום לפילוג וגם אופן התבטאותך אינו מתאים לאדם המשייך עצמו לנציג הנכים. ראיתי את יואב קרייים באמצעי התקשורת ואני מעריך את פעולתו עד מאוד לקידום זכויות הנכים. לפני מספר חודשים ראיתי אותו בתוכנית בערוץ 8 (המדע בכבלים) מתעמת כנגד עו"ד אריאלה אופיר נציגת שיוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות בכנסת (כיום אינננה עוד בתפקיד)וניתן היה לראות שעל אף התואר שלה היא איננה מבינה באמת את מצוקת הנכים כפי שהביע יואב קריים וגם דרכי הפתרון שהוצגו על-ידה לא היו מתוך מחשבה עמוקה ואינם מביאים לפתרון הבעיה שהוצגה. כלומר רק אדם שבא מקרב ציבור הנכים יכול להבין את מצוקת הנכים וכך להביע פתרונות הולמים. אני תומך במאבק הנכים לקידום והשגת זכויות כלל ציבור הנכים.

רינו

New member
אתה לא מבין שאני לא איציק....

כמה שאין לכם אהבה..... אכן לא סתם נאמר .........

יעקב ד

New member
אתי אברהמי תחסמי את איציק בימקה

נמאס כבר ממנו ומההשמצות שלו.מילא הרס את פורום מטה המאבק,לא צריכים אותו גם כאן. אי אפשר להיכנס כיום למטה המאבק כי הוא מוחק כל הזמן שם,ובא לכאן להציק להתחזות וכו. כל ההבטחות שלו שישתנה לא שוות כלום.

מדוע לחסום, יראה הציבור וישפוט

בעצמו היכן לגלוש. הציבור לא טיפש. הציבור קורא, מפרש, מבין ומחליט מה טוב עבורו. לגבי הפורום השני זו בעייה שלהם. לא שווה להתרגז.

יעקב ד

New member
לא מעשי

ברגע שאריה צודקביץ מינה אדם כמו איציק לייצג אותו,זו הכרזת מלחמה

חברים, תתפקחו!

הפורום לא נועד לשמש במה למאבקים בין ארגונים אם ישנם ואני מקווה שלא. תנו למאבקים בין הארגונים להתקיים בארגונים עצמם ולא כאן. זה לא מביא כבוד לציבור אנשים עם מוגבלויות. שמגיע לכאן לקבל מידע על זכויות. כאן מצוי הראי שלכם בעיני הציבור. בבקשה לנהל דיונים בנושאים הקשורים לזכויותינו מבלי להכנס למאבקים פוליטיים בין הארגונים. זה לא המקום ולא הזמן. תודה

למעלה