תגובת דובר מטה המאבק בעקבות דברי

ריטהלה

New member
לאיציק ולפיקודיו השונים

לאיציק – לא זו הדרך. לא יאה לא בוגר ולא תורם לכלום לא אהבתי את ההשתלחות באתי אברהמי. אני מבקרת זמן רב בפורום של אתי מעולם לא ראיתי שהיא כתבה דבר בגנות מטה מאבק הנכים, כמו כן לתומי חשבתי שהפורום הינו פורום פרטי ולא פורום מטעם ארגון הגג של הנכים או כל ארגון אחר. למה צרות העין וההתעסקות בטובות ההנאה כן או לא שאתי מקבלת או שלא בתמורה לניהול הפורום? בעובדה הפורום דינמי, חי ותוסס עם מספר משתתפים רב, המידע שמוזרם בו חשוב ומועיל מאד, ואתי עושה רבות, ועל חשבון זמנה הפרטי. כידוע לך ודאי, אתי עובדת בעבודה קשה ביותר, ולמרות הכל משקיעה זמן ומאמצים להפעיל בהצלחה שלא תתואר את הפורום כאשר נשמרת בו האוירה ותרבות הדיונים. כמנהלת פורום עצמאי, זכותה לנהוג בו כראות עינה, ולא ראיתי מישהו מהמשתתפים הקבועים שהעביר ביקורת על דרך ניהולה ועל החוקים הנהוגים בפורום. ומי שלא נראה לו, לא מחוייב להשאר בו יכול בלחיצת עכבר לעבור לפורומים האחרים. איציק אשמח אם תעביר פה קישורים ומראי מקום לקטעים בהם הופיעו השמצות וגילוי דעת נגד מטה מאבק הנכים על ידי אתי אברהמי, או קטע המציין שאתי אברהמי הינה נציגת ארגון הגג של הנכים ומפעילה את הפורום מטעמו. לאחר שאראה במו עיני שצדקת בטענותיך, אהיה מוכנה להתנצל בפומבי. קשה לי להאמין שתצליח להמציא לי הוכחות אלה. ולכן אם אכן זה נכון שמונית על ידי הנהלת מטה מאבק הנכים למנהל הפורום שלהם/שלנו, אני דורשת שיפורסם פה גילוי דעת של אריה צודקביץ או לחילופין יואב קריים המתנצל בפני אתי אברהמי על זריקת הרפש ועוגמת הנפש שגרמו לה, והתנצלות בפני משתתפי הפורום שלה על כך שהכניסו אוירה עכורה ומבישה בנמיכות רמתה.

Avy Sloma

New member
אם כולם היו הוגנים כמוך..

העולם היה ורוד ייותר, עשיר יותר בתכנים ומלא אהבה. כל הכבוד. אבי

רוב מהומה על מאומה...../images/Emo122.gif

עברתי שוב ושוב על שירשור ההתכתבויות, ולדעתי אין מקום כרגע למלחמת עולם על בחירתו של איציק כמנהל פורום מטה המאבק ולו רק מהטעם שהדבר נעשה וכנראה אין להשיבו. מי שמינה את איציק והפקיד בידיו את הסיסמאות הניהוליות הפעיל שיקול כלשהוא שקטונתי מלשפוט אותו - ומהסיבה הפשוטה שאיני יודעת מהו וגם לא שותפנו בו - אין לנו מה לעשות אלא ללמוד ליחיות עם מה שיש. את מחאתי אני מביעה בדרך הכי פשוטה ועם כל העוצמה הנתונה בקצה האצבע המונחת על העכבר והמקלדת. באם הפורום לא מעניין ו/או הרמה בו לא נראית לי - אני מדירה עצמי מימנו. פשוט מתעלמת. בינתיים בפורום תפוז למען האמת לא נתקלתי בהשתלחויות חסרות רסן הן בגלל הכותבים עצמם והן עקב פיקוחה היעיל של אתי אברהמי. ונכון שזכיתי להרבה אינפורמציה עדכנית ועכשווית שעזרה לי ברגעים בהם נזקקתי לה. *********ברגע זה יותר מתמיד - כשהקצבאות בסכנת קיצוץ - וכל ההסכם שנחתם על כרעי תרנגולת - חשוב שנתאחד ונתחזק נגד האוייב האמיתי שלנו - הממשלה והזרועות הביצועיות שלה - האוצר והמוסד ל"פדוח לאומי"****************

יעקב ד

New member
נעמי למה התבוסתנות???

למה להשלים עם מינוי כזה כושל? צריך לפנות לאריה צודקביץ שיבטלו ולאלתר.אם במאבק קטן כזה לא נצליח ,אז את מצפה שנצליח להאבק בממשלה????

אני "תבוסתנות"?! סליחה...../images/Emo67.gif

דווקא אנוכי שטיפסתי ועליתי ונלחמתי על כל בריקדה אפשרית - תבוסתנות?! יש הבדל מהותי בין לקחת שני צעדים אחורה על מנת לשפר עמדת זינוק ולתפוס תאוצה - לבין מה שאתה מרמז עליו! מעבר לפסים האישיים: אני מאמינה מתוך מה שראיתי מקרוב במהלך המאבק ואחריו כי לפעמים ברצון לרצות את כולם - דברים "מתפקששים". כרגע אני מניחה יש תחושת דיסוננס קוגניטיווית במטה - וברגע שיחזרו לעשתונותיהם אכן יקשיבו לרחשי המשתתפים בפורומים. איש זה אכן הורחק והושתק ויותר מפעם הוציאו לו "כרטיס אדום" בפורומים אחרים ואכן בחירתו מעוררת תהייות, אך עד שממטה המאבק לא יסבירו בצורה מסודרת איך ולמה - אין לנו ברירה אלא לבלוע את רוקנו - ולדרוש הסברים לא באמצעות הפורומים אלא בפנייה טלפונית ישירה למטה המאבק. לבריאות.

AYELET1

New member
איציק, לא הבנתי...

מטה המאבק , הוא מטה מאבק למען הנכים ומול הממשלה, או מאבק באתי אברהמי, בפורום ולמען תעסוקה לך ולתומך או שניים???? , ובקיצור, אנא הפנה את הכוח והאנרגיות למאבק למען דברים שעשויים להועיל לכלל הנכים, ולא סתם הרס הפורום החשוב והמועיל הזה. תודה.

יעקב ד

New member
איציק בימקה אם נותר לך מעט כבוד

עצמי.תתפטר מפורום מטה המאבק

gadi7

New member
איציק בימקה

הודעה זו מיועד למר איציק בימקה הפסק להטריד ולהשמיץ את אתי אברהמי מלאכתה מלאכת קודש עבור כולנו ללא כל כוונת רווח או תגמול חומרי כמו כן אין שום ספק בדבר קיומו של ארגון הגג של ארגוני הנכים זוהיא עמותה רשומה שכתובתה היא רחוב פרישמן 57 ת"א טל. 5238799 ראה הוזהרת !!!!!!

למעלה