תגובת נאצה - מה עושים?

Leonore

New member
אבל זה בדיוק הענין

בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים: הם לא רצויים פה ולעולם לא יהיו רצויים. כל מה שאתה מתאר תומך בזה. אם הם נשארים בכח למרות שדורסים אותם זה רק מראה על השכל שאין להם. גם היהודים לא היו רצויים באירופה מאות שנים ונשארו שם כי לא היתה להם ברירה אבל היום כשיש להם מדינה הם יכולים לבוא בכיף. לערבים יש 22 מדינות מוסלמיות שחלק מהן ערביות אז הם ירגישו בהן הכי בנוח הן מבחינת מנטליות והן מבחינת כבוד אישי. אין להם מה לחפש במדינת ישראל.

parfyon

New member
אז מה שאתה אומר בעצם

שלהפלות יהודים בחו"ל זה לגיטימי כי יש לנו מדינה, כן? או שיש לי בעיות בהבנת הנקרא?

Leonore

New member
כן. יש לך בעיות בהבנת הנקרא

היחס כלפי היהודים עד מלחמת העולם השניה באירופה היה מחפיר בגלל סבות גזעניות בלבד. אז היהודים נשארו וסבלו כי לא היה להם לאיפה ללכת. עד עכשו אתה מבין? בבסוף המאה ה19 התחילו העליות לארץ ואז הם כן יכלו להגיע למדינה שלא היתה קיימת אבל התחילו להקים תשתית (מה שהערבים בכל המאות שנים שהם טוענים שהם חיים בארץ לא עשו ותתקן אותי אם אני טועה). אחרי שפרצה המדינה כולם יכלו להגיע כי זו המדינה היהודית וזהו אופיה . הערבים לא השכילו להבין את המצב ולכן הם סובלים עד היום. יש להם אפשרות להגר לכל מדינה ערבית באיזור ובכל זאת הם מתעקשים להשאר במקום ששונאים אותם... זה לא להיות צודק זה להיות חכם. עכשו קאפיש?

דם דם

New member
הוא התכוון שהוא הופלה לרעה

לא רק מבחינה פוליטית למשל למה הכפרים הבדאווים לא מכרים בהם ולא שמים להם תשתיות של חשמל ומים, נראה לך נוראמלי בישראל במאה ה21 בנאדם ישתה מים מתוך באר. ולמה אותו בדאווי יש לידו חווה של יהודי שכן יש לו שם מים וחשמל ואילו לאותו כפר של הבדוואי שהכן של החווה אין חשמל ומים. אם כבר שמו תשתית של חשמל ומים שישימו גם לשכנים הבדאווים של אותו בעל חווה. ובכלל מתייחסים לערבים פה כאל אנשים זרים,צריך להבין שזה גם הארץ שלהם והם רוצים להיות פה ולהרגיש שייכים אבל אנחנו כול הזמן מנסים להעיף אותם מפה.

דם דם

New member
כאחד שכן מכיר ערבים

ויש לו כמה חברים טובים שהם ערבים אני חייב לתקן אותך בדבר אחד שגם אני חשבתי עליו פעם. אמרת "ערבי שלא מזדהה עם מדינת ישראל...מוזמן ללכת" זה בדיוק מה שאמרתי באחת הפעמים לאותו מכר ערבי שלי, יודעת מה הוא ענה לי בחזרה שהוא דווקא רוצה לגור כאן,הוא אוהב את הארץ הזאת היא שלנו בדיוק כמו שהיא שלנו והוא מרגיש חלק בלתי נפרד מהארץ של כולנו. עד כאן היה טוב ויפה, אבל הוא אמר שהוא לא יכול להזדהות עם המדינה לא בגלל שהיא יהודית ובלה בלה בלה אלא כי המדינה לא נותנת לו שיוויון כערבי. אם המדינה הייתה מתייחסת אליו כמו שמתייחסת ליהודים הוא היה כן מזדהה עם המדינה בנתיים המדינה מתייחסת אליו כזר אז הוא לא ממש יכול להזדהות עם מדינה שלא ממש אוהבת אותו...בשביל זה צריך להתייחס אליהם כמו לכולם, ואז ההזדהות שלהם למדינה כבר תבוא

דם דם

New member
כאחד שכן מכיר ערבים

ויש לו כמה חברים טובים שהם ערבים אני חייב לתקן אותך בדבר אחד שגם אני חשבתי עליו פעם. אמרת "ערבי שלא מזדהה עם מדינת ישראל...מוזמן ללכת" זה בדיוק מה שאמרתי באחת הפעמים לאותו מכר ערבי שלי, יודעת מה הוא ענה לי בחזרה שהוא דווקא רוצה לגור כאן,הוא אוהב את הארץ הזאת היא שלנו בדיוק כמו שהיא שלנו והוא מרגיש חלק בלתי נפרד מהארץ של כולנו. עד כאן היה טוב ויפה, אבל הוא אמר שהוא לא יכול להזדהות עם המדינה לא בגלל שהיא יהודית ובלה בלה בלה אלא כי המדינה לא נותנת לו שיוויון כערבי. אם המדינה הייתה מתייחסת אליו כמו שמתייחסת ליהודים הוא היה כן מזדהה עם המדינה בנתיים המדינה מתייחסת אליו כזר אז הוא לא ממש יכול להזדהות עם מדינה שלא ממש אוהבת אותו...בשביל זה צריך להתייחס אליהם כמו לכולם, ואז ההזדהות שלהם למדינה כבר תבוא

../images/Emo45.gif

למה שהם ילכו? כאן הבית שלהם, כמו שכאן הבית שלנו. הבעיה עם אלה שהתנגדות למדינה היא חלק מהזהות שלהם.

בעיני לא מוצא חן שאין הפרדה בין דת ומדינה

לאן ללכת? אני יהודיה, לי אין הרבה מדינות...

לא קראתי את התגובות

או את אופי הרשומות שלך. אבל תגובות נאצה לדעתי עדיף להשאיר קצת, לתת לו להרגע ואז למחוק. לא לענות לו ולא כלום.

parfyon

New member
יש תגובות נאצה ויש עבירה פלילית

ומה שהוא עשה, לדעתי משתייך לתחום הפלילי. לא שאני מתרגש מזה, אבל לדעתי להנהלת הבלוגיה צריך להיות אינטרס לסתום לאנשים כאלה את הפה. אין לי בעיה עם תגובות קשות, עוינות ומגעילות. אבל הסתה ואיומים כאלו ואחרים, נראה לי שיש אינטרס לבלוגיה, שחורג מהאינטרס הצר שלי שלא יסיתו כאן לרצח ("למה לא יורים לך בראש") כאן על בלוגרים. אבל מ'כפת לי.

robbar

New member
מדהים שהגזען הזה parfyon מתלונן על אחרים

מישהו מכיר מכונת כביסה שמסירה גזענות? מר parfyon הוא לא יותר מאשר גזען קטן ועלוב . באחד הפורומים הזכרתי את המוצא העדתי שלי. ישראל היא ערב רב של גלויות ובמקרה הזכרתי את המוצא העדתי כנספח לדיעותיי. הייתם צריכים לראות את הג'ורה הגזענית של parfyon - פשוט מבחיל. חברים יקרים , יש לנתק כל מגע עם הגזעם עד שיודה שהוא גזען וילך או לגמילה מכגזענות או לעזאזל - שני הדרכים מכובדות וראויות אבל בשום פנים ואופן אסור לנו להסכים להתרואא עם גזען. רוברט

למעלה