תגידוווווווווווווווווו !?!!?!?!?

MushrooMush

New member
תגידוווווווווווווווווו !?!!?!?!?

מה קולדפיי עומדים להיתפרק?!!?!!?!?!??!?!?!?!!??!?!?!!? עאההההה?!!!!!!!!!!!!!!! :[[

politik59

New member
מאיפה השמועה הזאת ???

לפי מה שאני קוראת באתר הרשמי ובפורום coldplaying הם עובדים בלחץ על האלבום החדש.

ליאני2

New member
טוח שזה חדש?

אולי זה היה פעם (כמו הקטע של העיתון שכולם מחזיקים יעעני מופתעיםם שהם מתפקרים).. לא יודעת.. לוניראה לי=[[ לפחות שיוצאיו את הדיסק = (

politik59

New member
../images/Emo41.gifcutest babies היום בשעה 13:00 VH-1 מומלץ..

אם זאת התכנית שראיתי לפני כמה זמן, זאת תכנית על 20 התינוקות החמודים, ומוזס נמצא במקום ה-7 או 8 וכמובן שדיברו על אפל ואחת המנחות אמרה שאפל התחילה את הטרנד של תינוקות סלבריטאים
ראיתי באתר של vh-1 ב17.11 ו-18.11 סופשבוע להקות A-Z , אולי הם ידברו על קולדפליי ולא ישימו רק קליפים, לפעמים יש להם תכניות מעניינות.

politik59

New member
התבדחו על זה שהשם מוזס מאוד מחייב...

הנה ציטוטים מצחיקים אם אני זוכרת נכון: "מוזס, האם הכנת שיעורים? מוזס: כן" "מוזס, האם הוצאת את העם ממצרים? מוזס: לא" מוזס היה במקום ה-6
אחת המנחות בקשר לאפל: "אפל נולדה והעולם נעצר, האם היו תינוקות לפני אפל ?"

Green for a Day

New member
lol

"מוזס, האם הכנת שיעורים? מוזס: כן" "מוזס, האם הוצאת את העם ממצרים? מוזס: לא"

דנה612345

New member
../images/Emo2.gifמהההההההההההה????

את רצינית??? שמעתי שיש המון שמועות שכריב וגוונית' נפרדו אבל אז רראיתי שהם מכחישים את זה:S

politik59

New member
לא יודעת מה מקור השמועה הזאת...

מה שבטוח זה שקולדפליי עובדים עם המפיק בריאן אינו על האלבום הרביעי, יש עדכונים באתר הרשמי וגם ב-myspace שלהם בקשר לעבודה שלהם על האלבום. קולדפליי שמו באתר הרשמי קטע וידאו חדש ללא קול, במחיצה של נוב' 2007 מראים את הפנים של חברי הלהקה ושל עוד כמה אנשים (גם הזמר ניק קייב) בצורה מעוותת. בפורום קולדפלייניג הפרידו את התמונות של הווידאו ומנסים למצוא שם רמזים שקשורים לאלבום החדש
הנה השירשור > http://www.coldplaying.com/forum/showthread.php?t=39806&page=36 מי שרוצה לראות את הווידאו הזה, באתר הרשמי במחיצת 2007 יש שם תמונה של וויל, אפשר לחזור על הוידאו, צריך לעבור שוב עם העכבר מתחת לתמונה ואז רואים את הסימונים. קישור לאתר של קולדפליי >http://www.coldplay.com/

דנה612345

New member
../images/Emo7.gifתקשיבו קראתי באינרנט שזה נכון

שהם התפרקו כי ב10 שנים הם הוציאו 3 דיסקים והם מאוכזבים אבל זה לא נראה לי נכון בבקשה שמישהווו יגיד לייי אם הם כן או לא?!?!?!

ליאני2

New member
ממממממממממהההההההה??!~?!!!!!

אוףףף הייתיי מצבברוחח כל כךך טוב לממה ככה להרוס לי??......... = (((((((((((((((((((((( לא........... =[ דיי נו זה לא נכון, הם לא היתפרקו הרי הם עומדים להוציא עוד זה לא הגיוני שהם לא מרוצים כי מה הקטע הם מוצאים דיסק רביעים והם מאוכזבים?;.1.?!?! אחרי כל ההופעות עם עשות אלפי אנשים בכל העולם? זה לא הגיוני שהם מאוכזביםז@

politik59

New member
אולי תרשמי קישור לכתבה שקראת באיזה אתר...

אין שום כתבה בנושא בפורום coldplaying והפורום הזה מאוד מעודכן, אז אולי זאת סתם שמועה זדונית.

דנה612345

New member
ילד אחד כתב את זה בפורום (לא הזה)

אבל אולי זה ממזמן?! שקראתי את זה היו לי פשוט דמעות בעיניים אבל שאני חושבת על זה זה ממש לא הגיוני כי אני קראתי באינטרנט באין ספור אתרים שהם עובדים בלחץ על האלבום הרביעי והחדש.. אז או שזה ממש ישן ולמזלינו הם לא התפרקו בסוף או שסתם מישהו ממש מרושע כתב את זה.. בכל מקרה לא נראה לי זה נכון.. וקניתי היום את הDVD שלהם מ 2003 ולעומת ההופעה שלהם שראיתי ב VOD היא דיי מאכזבת כי זה לפני הדיסק X&Y אז אין המון שירים שאני אוהבת.. אבל עדייןןן זה קולדפליי אז זה מושלם!!!D:

למעלה