תגידוווווווווווווווווו !?!!?!?!?

דנה612345

New member
../images/Emo46.gifאני לא מגזימה!

חוצמזה זה הMushrooMush הזה שהתחיל עם כל הקטע המפגר הזה!

politik59

New member
תתחדשי על ה-dvd של לייב 2003 ...

זה בטח היה לך שונה לראות את ההופעה הזאת מ-2003 לעומת ההופעה מ-2006 , אבל ההופעה ב-2003 גם יפה ויש שם שירים מאוד יפים מ-2 האלבומים הראשונים וגם הקטעים של מאחורי הקלעים יפים.

דנה612345

New member
חחח תודה:)

כןן... מישו אני לא זוכרת מי הזהיר אותי שזה ממש שונה ושכריס כזה גם יותר מאופק... אז לא ממש התאכזבתי גם כי זה דיי שונה וזה נחמד כי עוד לא יצא לי לראות a rush of clud to the head ו everything not lost בהופעה.. והיומן מסע בכלל מדהים!:)

coldplaying

New member
אבל הדיסקים שלהם לא מאכזבים...

עובדה שהם מצליחים באופן מטורף הם קיבלו רק בבריטניה 3 פלטינות על כל אלבום.. אולי לדעת הביקורות הם לא מוצלחים אבל עובדה שקונים- וזה מכניס להם המון כסף..

coldplaying

New member
חרטות מה אתם מאמינים לכל שטות שמישהו אומר?

אז איזה מישהו כתב פעם.. זה לגמרי לא אומר שנכון יש להם אלבום להוציא.. אולי הם יתפרקו אחרי האלבום (חס וחלילה טפו) אבל ממש לא נראה לי... הם אומרים בעצמם שהם הלהקה שנייה בגודלה אחרי יוטו

eera

New member
אפשר לנצל את השירשור עליהם ולשאול שאלה?

הורדתי את האלבום parachutes ושיר הנושא שלהם היה משהו מאוד שונה. אהבתי את האלבום והחלטתי לקנות אותו (כן, אני לא רק מורידה את המוזיקה, אני גם קונה אותה) ואז מחקתי את זה מהמחשב. הבעיה היא שאחרי ששמעתי את הדיסק גיליתי שהשיר parachutes מתוך האלבום שונה לגמרי ממה שהיה לי וממש אהבתי את השיר הקודם ולא בדיוק ברור לי איך הוא השתרבב. בקיצור, למישהו יש מושג? האם יש עוד שיר שקוראים לו parachutes? המתופף המציא גירסא?? הוא מתחיל משהו כמו: here i go, about to fly וממשיך משהו כמו: what was that moment for which we live... אולי מישהו יודע? ותודה על העזרה

coldplaying

New member
לכולם זה קורה.. יש שיר שקוראים לו

פרשיוט, אבל הוא לא של קולדפליי.. שהוא אומר: "parachute over me.." מלא פעמים..וכל מי שאוהב קולדפליי מוריד אותו בטעות.. הוא גם יפה.. :) הפרשיוט של קולדפליי הוא שיר קצר של 45 שניות..

eera

New member
קצר אך בדיוק באורך הנכון

של מי השיר השני? תודה

דנה612345

New member
תראוו איזה חמודים....

חחחח התמונה הזאת ממש הצחיקה אותי.. זה מהאתר שלהם.. וזה דיי ממזמן אבל תראו איזה חמודדד גיאא:)

ליאני2

New member
לזה היתכוונתי =]

בטח כמו עכשיו הם שמעו שיש שמועות על התפרקות ואז הם החליטו ליהיות מאגניבים ולעשות את התמונה החמודה הזאת = C

דנה612345

New member
התמונה ממזמן אבל בלי קשר.. הם לא מתפרקים!

הם מוציאים עוד איזה כמה חודשים דיסק חדש...

coldplaying

New member
לפני ההכרזות על הדיסק הרביעי היו שמועות שהם

באמת הולכים להתפרק, ועובדה- הם לא התפרקו, דבר שני יש להם דיסק חדש שזה אומר עוד איזה 10 חודשים של הופעות בכל העולם, הם לא יתפרקו כל כך בקלות..

למעלה