תגידווו מי היה בהפגנה מול הקאסל?!

tal sh

New member
תגידווו מי היה בהפגנה מול הקאסל?!

בתאריך ה8 לספטמבר ההפפגנה הטובה והגדולה בהיסטוריה של הישראלים טירוף זו המילה , כי חוץ מלרוץ לעבור הקאסל ולהשמיד את הסלקטור הקריח האפס הזה הכל נעשה כבר, היה ענק אנחנו הגנו את רעיון הצעדה לעבר הcast-hell מי שיש סרטונים או תמונות מזה שישים ומי שהיה ברחוב פשוט בשעה 1 וחצי ככה פשוט יודע על מה אני מדבר אפילו שלומי ומנדי היו בטירוף!!!!!!!! מול הקאסל "כל העולם כולו שונא את ישראל שונא את ישראל שונא את ישראל כל העולם כולו שונא את ישראל ....... ורק אני אוהב....... והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל והעיקר והעיקר לא לפחד כלל" "נה נה נה נה נה נה - מועדון הקאסל בן זונה"!!!!!!!!!!!!

אם זה באמת מה שקרה...

אז באמת לא יכניסו יותר ישראלים לשם... ממש גועל נפששש לעשות דבר כזה ו"לדפוק" את האנשים שיבואו בשנים הבאות לנאפה...

זה לא קשור..לא היית שם איתנו אז את

לא יודעת מה הלך שם..הייתה קבוצה אחת שפשוט לא הכניסו חצי מהאנשים שלה סתם ככה....פשוט סתם!!

G A L 17

New member
אני הייתי..

לא בהפגנה אבל בדיוק הייתי בתוך הקאסל אז שמעתי אותכם קצת וזה... שמעתי שהיה נחמד , שזה התחיל בגלל איזה נאצי שעשה שטויות מול בית חב"ד או משהו כזה? ודוגרי לדעתי אתם סתם מגזימים על הקאסל , לא ראיתי אף ישראלי שעשו לו בעיה בכניסה + צריך ממש להתאמץ בשביל לקשר בין הציור שם ליהודי בשואה

quaresma

New member
לכם קל להגיד

כי עכשיו יש פחות אנשים אז הם מכניסים ישראלים כדי שיהיו הרבה אנשים במועדון כשאנחנו היינו ביולי באמת לא הכניסו ישראלים בכלל(אולי כאלה שהצליחו להסתיר את היותם ישראלים הצליחו להיכנס) ! מי שחושב שזה היה סתם טועה, וזה לא בגלל שלא מכניסים רק ערסים או משהו כזה, איתי נסע אחד ג'ינג'י שהרבה חשבו שם שהוא בכלל אירי. בא אליו יחצ"ן של הקאסל, התחיל עם השיחה הרגילה של היחצ"נים שמדברים על המסיבה, בסוף שאל מאיזה מדינה הוא מגיע, חבר שלי אמר לו שמישראל, והיחצ"ן פשוט הפסיק להתייחס והלך ממנו! וסתם שתדעו, אנחנו הצטרפנו להפגנה כזאת של ישראלים בחודש יולי אז אתם לא הראשונים
אבל נחמד לשמוע שהיו עוד הפגנות כאלה. מגיע להם!

omerush

New member
אני הייייתיי

"קאסל קאסל בן זונה" - האם זה טוב? חח נושא מלך טל ולכל המתביישים במדינה שלכם אז קודם כל תתביישו בעצמכם! אם יש משהו שאפשר לעשות נגד זה אז זה שכולם יתאחדו כמו שקרה!! אל אל ישראל!!!!! שלומי המלךךךךך!!!! איזה טירוףףףף היה!!!! איה נאפה - ההוכחה שגן עדן קיים!

G A L 17

New member
דיברת אלי ?

לא מתבייש במדינה שלי , הלכתי למועדון , נכנסתי נהנתי , זהו ........ אולי זה שמעלי צודק , אולי ביולי זה היה אחרת , מה לעשות ביולי לא הייתי , הייתי באוקטובור אמרו לי מועדון מומלץ , שאלתי את אלה שהמליצו אם מרביצים שם לישראלים וכל זה אמרו לי לא , הלכתי ובאמת לא ראיתי שום יחס מכוער אלי כי אני מישראל.......

לינור17

New member
מזה השטויות האלה?

אני לא נתקלתי בשום גזענות בקאסל .. ואלה שנטפלו אליהם היו עארסים מעצבנים אז מעיפים אותם בצדקקק

ואי את כ"כ טועה...ואת סתם, אבל סתם

מוציאה מילים מהפה בלי לחשוב... הם צודקים- בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר הם התחילו להיות יורת גמישים כי המועדון עדיין צריך להרוויח כסף אבל ביולי אוגסט הייתה סלקציה עצבנית!! וחברים שלנו שלא הכניסו רחוקים מלהיות ערסים או מעצבנים...אחד מהם אפילו בריטי במקור!

...

אני הייתי באוגוסט שזה ה-תקופה בנאפה ועלי רואים שאני מישראל ונכנסתי 3 פעמים למועדון בלי בעיה!!! הם לא מכניסים רק את אלה שעושים בלאגן...

eldadnoy

New member
מרגש..

גם שאנחנו היינו בנאפה באוגוסט הייתה אנטישמיות חיבל על הזמן עשו סלקציה עצבנית בתוך המועדון הביאו מכות לשתי ישראלים והשאירו אחד בתחתונים גועלך נפש הוציא לי את החשק באותו לילה גאה להיות ממציא השיר שיהיה פיגוע בקאסל! טהטהטהטהטהטהטהטהטהטה כל הישראלים שהיו איתנו באוגוסט שמעו תשיר הזה הרבה פעמים

לינור17

New member
אני גם היתי באוגוסט

ולא ראיתי שום אנטישמיות.. זה רק לעארסים ..חחח

Alisiya

New member
הייתי גם באותו ערב..

אפילו הכרתי אותם... אלא אם היה יותר ממקרה אחד כזה. זה שנשאר בתחתונים דימם, אבל הוא היה בסדר בסוף...

yossibalali

New member
איזה מוזר

אני הייתי באוגוסט 3 פעמים! ואף פעם לא ראיתי אנטישמיות ותאמינו לי שאני וחברים שלי נראים ישראלים (וגם לא אשכנזים)

quaresma

New member
לא הייתי באוגוסט

אבל בתקופה שהייתי(אמצע-סוף יולי) ועוד איך היתה אנטישמיות. אף אחד מהחברים שהלכתי איתם לא נראה קרוב להיות ערס, בייחוד לא החבר הג'ינג'י שהוא בכלל היה גר כמה שנים באוסטרליה ככה שהוא גם לא דיבר אנגלית "ישראלית". כמו שכתבתי מקודם, בא אליו יחצ"ן של הקאסל, התחיל לדבר איתו על מה יש באותו הערב, ואז שאל כחלק מהשיחה מאיזה מדינה הוא. ברגע שהוא אמר לו שמישראל, אותו יחצ"ן פשוט הפסיק להתייחס והלך! במועדון הקארווש בערב הראשון שלי שם עמדו בתור להיכנס למועדון, והיה אפשר לראות איך פשוט הבנאדם בכניסה כל ישראלי שהוא מזהה הוא אומר לו ללכת החוצה! לי ולחברים שלי כבר היה כרטיס למסיבה ההיא, והוא לא הסכים להכניס! הוא טען שכניסה רק מגיל 25, אבל ראינו גם יותר קטנים מאיתנו נכנסים לשם. ביום אחר כבר הצלחנו להיכנס למועדון הזה, לא יודע מה היה באותו הערב. פעם אחת דיברנו עם כמה בריטים על כל מיני דברים, כדורגל נראה לי, ואחרי כמה דקות של שיחה נחמדה הם שאלו אותנו מאיפה אנחנו. אמרנו שאנחנו מישראל ובאותו הרגע אחד מאותם אנשים התחיל לצעוק לעברינו "חיזבאללה" ו"חמאס" ולקלל אותנו באנגלית. ולא, זה לא היה בצחוק. בפאב הבד רוק נכנסנו פעם אחת והיה מצויין. יום אח"כ באנו להיכנס שוב ושומר עצר אותנו ואמר שהוא רוצה 5 פאונד תמורת כניסה לפאב! כשלידנו אנחנו רואים בריטים נכנסים חופשי! שאלנו אותו למה 5 פאונד והוא ענה שזה בגלל שאנחנו ישראלים! הנציגה שלנו בטיול, שגם היא מן הסתם לא ערסית, אמרה לנו במפורש שלא מכניסים לקאסל ישראלים אז פשוט לא לנסות. ד"א יצא לנו לדבר עם בנות ישראליות שם שכן נכנסו ובנים שהסתירו את העובדה שהם ישראלים וכן נכנסו. יכול להיות שעם בנות זה הלך אחרת לא יודע... בזמן ה"הפגנה" שעשינו בחודש יולי היו כמה ישראלים, שגם הם, מיותר לציין, לא ערסים, שאמרו לנו שבגלל זה שונאים ישראלים שם באיה נאפה, לא הבינו שמה שעשינו היה כתגובה לאנטישמיות נגדינו. הם אמרו שזה סתם סיפורים ואפשר להיכנס לקאסל, למרות שהם עוד לא ניסו. אמרנו להם שלא שונאים אותנו בגלל זה, שונאים אותנו בגלל שאנחנו "צלבנו את ישו" ובגלל ש"אנחנו מכינים מצות מדם של ילדים נוצרים"(למי שלא הבין, אלו עלילות שהיו אומרים על יהודים באירופה), ושהוא מוזמן להיכנס למועדון. נחשו מה? הוא לא הצליח להיכנס! הם לא הכניסו אותו כי הוא ישראלי! אנחנו גם ביררנו עם אנשים אחרים והרוב המוחלט של האנשים, וזה באמת לא משנה אם זה אשכנזים או לא כי בסה"כ אותנו כישראלים אפשר לזהות שם די בקלות, לא הצליח להיכנס לקאסל! אלה שנכנסו היו כאלה שהסתירו את העובדה שהם ישראלים ולא דיברו עברית בתור, ובנות, למרות שהיו גם בנות שגם הן לא הצליחו להיכנס. שלא תבינו לא נכון, איה נאפה זה מקום מדהים וזו היתה החופשה הכי כייפית שהיתה לי בחיים, ומי שעוד לא נסע שייסע כי זה טיול מדהים, אבל אסור להתעלם מהעובדה שיש שם אנטישמיות. ד"א לא מזמן היתה כתבה בעיתון על זה שהיו תלונות למשרד החוץ בארץ ובקפריסין על אנטישמיות כלפי יהודים באיה נאפה. זה סתם? לא נראה לי.

yossibalali

New member
איזה שטויות

מה אתה צריך לקנות כרטיס דרך יחצ"ן לקאסל!? תבוא לקופות שם ותקנה! לא מבין מה הבעיה!

quaresma

New member
מה זה משנה?

לא ניסינו להיכנס לקאסל בגלל שהנציגה שדיברה איתנו אמרה שלא יכניסו אז לא רצינו לנסות אז לא הלכנו לקופות כדי אולי שיכניסו אותנו. אחרים שהיו איתנו, כולל ההוא שסיפרתי בהודעה שלי שחשב שזה סתם שמועה, מול העיניים שלנו לא הכניסו אותם בקופות

לינור17

New member
לנו דווקא

הנציגה אמרה שהכל שטויות .. שאם נתנהג כמו שצריך יכניסו אותנו בלי בעיות קיצר הכל תלוי במי שמנסה להיכנסס אבל לא עושים שם סתם צרות לאנשים.. לפחות אני לא ראיתי

OceaND

New member
בקשר לסוף ההודעה שלך

אז מה אם היה כתוב בעיתון? אי אשפר לסמוך על העיתונים.. העיתון יודע דבירם בדיוק כמו שכולם פה יודעים שיש כאלה שאומרים שיש אנטישמיות. הם לא שלחו כתב של מעריב שבדק את זה ולא הכניסו אותו העיתון כותב מה שהוא חושב שיעניין ת'קורא וימלא מקום בעמוד מסוים

למעלה