לא הייתי באוגוסט
אבל בתקופה שהייתי(אמצע-סוף יולי) ועוד איך היתה אנטישמיות. אף אחד מהחברים שהלכתי איתם לא נראה קרוב להיות ערס, בייחוד לא החבר הג'ינג'י שהוא בכלל היה גר כמה שנים באוסטרליה ככה שהוא גם לא דיבר אנגלית "ישראלית". כמו שכתבתי מקודם, בא אליו יחצ"ן של הקאסל, התחיל לדבר איתו על מה יש באותו הערב, ואז שאל כחלק מהשיחה מאיזה מדינה הוא. ברגע שהוא אמר לו שמישראל, אותו יחצ"ן פשוט הפסיק להתייחס והלך! במועדון הקארווש בערב הראשון שלי שם עמדו בתור להיכנס למועדון, והיה אפשר לראות איך פשוט הבנאדם בכניסה כל ישראלי שהוא מזהה הוא אומר לו ללכת החוצה! לי ולחברים שלי כבר היה כרטיס למסיבה ההיא, והוא לא הסכים להכניס! הוא טען שכניסה רק מגיל 25, אבל ראינו גם יותר קטנים מאיתנו נכנסים לשם. ביום אחר כבר הצלחנו להיכנס למועדון הזה, לא יודע מה היה באותו הערב. פעם אחת דיברנו עם כמה בריטים על כל מיני דברים, כדורגל נראה לי, ואחרי כמה דקות של שיחה נחמדה הם שאלו אותנו מאיפה אנחנו. אמרנו שאנחנו מישראל ובאותו הרגע אחד מאותם אנשים התחיל לצעוק לעברינו "חיזבאללה" ו"חמאס" ולקלל אותנו באנגלית. ולא, זה לא היה בצחוק. בפאב הבד רוק נכנסנו פעם אחת והיה מצויין. יום אח"כ באנו להיכנס שוב ושומר עצר אותנו ואמר שהוא רוצה 5 פאונד תמורת כניסה לפאב! כשלידנו אנחנו רואים בריטים נכנסים חופשי! שאלנו אותו למה 5 פאונד והוא ענה שזה בגלל שאנחנו ישראלים! הנציגה שלנו בטיול, שגם היא מן הסתם לא ערסית, אמרה לנו במפורש שלא מכניסים לקאסל ישראלים אז פשוט לא לנסות. ד"א יצא לנו לדבר עם בנות ישראליות שם שכן נכנסו ובנים שהסתירו את העובדה שהם ישראלים וכן נכנסו. יכול להיות שעם בנות זה הלך אחרת לא יודע... בזמן ה"הפגנה" שעשינו בחודש יולי היו כמה ישראלים, שגם הם, מיותר לציין, לא ערסים, שאמרו לנו שבגלל זה שונאים ישראלים שם באיה נאפה, לא הבינו שמה שעשינו היה כתגובה לאנטישמיות נגדינו. הם אמרו שזה סתם סיפורים ואפשר להיכנס לקאסל, למרות שהם עוד לא ניסו. אמרנו להם שלא שונאים אותנו בגלל זה, שונאים אותנו בגלל שאנחנו "צלבנו את ישו" ובגלל ש"אנחנו מכינים מצות מדם של ילדים נוצרים"(למי שלא הבין, אלו עלילות שהיו אומרים על יהודים באירופה), ושהוא מוזמן להיכנס למועדון. נחשו מה? הוא לא הצליח להיכנס! הם לא הכניסו אותו כי הוא ישראלי! אנחנו גם ביררנו עם אנשים אחרים והרוב המוחלט של האנשים, וזה באמת לא משנה אם זה אשכנזים או לא כי בסה"כ אותנו כישראלים אפשר לזהות שם די בקלות, לא הצליח להיכנס לקאסל! אלה שנכנסו היו כאלה שהסתירו את העובדה שהם ישראלים ולא דיברו עברית בתור, ובנות, למרות שהיו גם בנות שגם הן לא הצליחו להיכנס. שלא תבינו לא נכון, איה נאפה זה מקום מדהים וזו היתה החופשה הכי כייפית שהיתה לי בחיים, ומי שעוד לא נסע שייסע כי זה טיול מדהים, אבל אסור להתעלם מהעובדה שיש שם אנטישמיות. ד"א לא מזמן היתה כתבה בעיתון על זה שהיו תלונות למשרד החוץ בארץ ובקפריסין על אנטישמיות כלפי יהודים באיה נאפה. זה סתם? לא נראה לי.