בדיוק
קל לאנשים שהתמזל מזלם ולא חוו אנטישמיות באיה נאפה להגיד ש"רק ערסים מגעילים לא נכנסים". זה לא נכון! אני לא יחזור עוד פעם על כל הדברים שקרו לי(בשרשור הזה כבר כתבתי את זה), ואני ראיתי עוד הרבה מאוד ישראלים שחוו אנטישמיות. משום מה נראה לי שיש לנו איזשהי נטייה לביקורת עצמית יתר על המידה. איה נאפה זה מקום שאנשים באים לשם להתפרק, ולא משנה מאיפה הם. מי שנכנס פעם לפאב הלינקרס(ליד הבד רוק) יכל לראות בשלה מסויים 50 בריטים צורחים אחד על השני ומתחילים לשיר שירי כדורגל, זה היה נראה כמו קרב של כנופיות חוליגנים, והם היו בריטים לא "ישראלים ערסים מגעילים"! וכמובן שזה לא המקרה היחיד... יש שם המון התפרעויות, לא רק של ישראלים, למרות שאני לא בא להגן פה על ישראלים שבאים לעשות בלאגן שמעבר לגבול הטעם הטוב. זה לא הסיבה שבגללה אנחנו סופגים אנטישמיות שם! שום התפרעות של אנשים אחרים לא יכולה להצדיק גזענות כנגד ישראלים! לגביי מי שדיבר על מחיאות כפיים בהמראה ובנחיתה - תגיד בחיים לא טסט?! לא רק "ערסים" מוחאים כפיים ושרים בהמראה והנחיתה, כמעט בכל טיסה לארץ שרים בנחיתה! וזה לא רק ילדים, וזה לא רק "ערסים"! זה כבר נשמע לי כמו התיפייפות! ולגביי ההפגנה שאני מודה שהצטרפתי אלייה. ביום ההוא ספגתי אנטישמיות וכשראיתי את קריאות ה"אל אל ישראל" מול הקאסל לי זה עשה הרגשה טובה, ובגלל זה הצטרפתי לשירה. אני התחברתי לעברית, לישראליות, ואני לא רואה בזה "ערסיות" כלשהי. ד"א גם לי הציעו בהתחלה להתאמץ להיראות "לא ישראלי", ואני החלטתי שאני לא אנסה לעשות את זה כי בסה"כ אם לא רוצים אותי במקום כלשהו אני לא אתאמץ להיכנס אליו! אני לא התכוונתי להסתיר את הישראליות שלי בשום מצב, זה היה נראה לי לא מתאים, לפחות לא בשבילי. לא עד כדי כך חשוב לי להיכנס לקאסל, יש עוד מועדונים אחרים באיה נאפה!