תגידווו מי היה בהפגנה מול הקאסל?!

orii18

New member
אני הייתי

רק בשבילה היה שווה לא להיכנס. 3 פעמים הלכתי לשם..פעם אחת אפילו לא הכניסו אותי הבני זונות. בכל מקום שהלכנו אליו היה אנטישמיות,לא רק בקאסטל.. שחוזרים לארץ מעריכים אותה הרבה יותר..

matanmnm

New member
אני הייתי בסוף אוגוסט

קודם כל אחי זה קאסל... דבר שני יש אנטישמיות אנשים שאני מכיר קיבלו מכות מהשומרים ככה סיפרו לי לפחות.. אבל שתבינו מאיפה האנטישמיות הזאת באה? מהישראלים שמתנהגים מגעיל ועושים בעיות אני נכנסתי בלי שום בעייה לקאסל אני ועוד 7 חברים שאנחנו נראים ישראלים כמעט כולם... אבל אל תתלהבו מהמקום הזה מקום גדול מרשים אבל בסה"כ המועדון הכי שווה באיה נאפה הוא האייס קלאב בלי שום ספק! קיצר תתנהגו יפה לא יעשו לכם כלום תתנהגו כמו חיות יפרקו אותכם גם אם תהיו בריטים..

airbase

New member
כוסאמק כל הישראלים

הייתי בקאסל שלוש מתוך השש מסיבות שהייתי וכוסאמק אל תזיינו את השכל על הקאסל,אם אתם מתנהגים כמו מפגרים ונראים כמו מפגרים אז למה שיכניסו אתכם,ראיתי את ההפגנה הזו ורציתי לקבור את עצמי יא ערסים מעפניים אחד אחד,איזה שוק אחד גדול מה שהולך בנאפה...

RoyZX6R

New member
כל הישראלים הבהמות.

למה השטויות האלו? למה? יא דפקטים. אתם פוגעים רק בנו. טמבלים כמוכם לא הייתי מכניס לשירותים. ערסים מגעילים.

tal sh

New member
תאמין לי שגם אני חשבתי כמוך שבאתי

לשם אבל אם היית מכיר אותי היית מבין שאני לא ערס אני ילד טוב שדווקא דוגל בשלום ואחווה אבל ברגע שאני וחברים שלי שקטים שלא עושים שום בעיה לאף אחד בעולם חוץ מלהצחיק אותם פשוט באים בכניסה והסלקטור מסתכל עלייך ושם לב שאתה מישראל ואומר 'ך לכניסה האחורית ושם בכניסה האחורית הסלקטור אומר לך שזה לא תקף לאותו לילה כי זה לילה מיוחד אבל פתאום שאתה בא בפעם השניה הוא אומר 'ך שאתה פשוט לא תכנס לשם ויום אחרי שאתה מדבר עם הדיג'יי של המקום ואז מנסה להכנס איתו והדיג'יי אומר לסלקטור שיכניס אותם והסלקטור לוחש לדיג'יי שהם ישראלים ואסרו עליו להכניס אותם אז אתה תגיע גם למצב של חייבים לעשות משהו בנידון תאמין לי... מה שעברתי פשוט מקווה בשבילך לא לעבור כי בגלל הצבע עור שלי והחזות הישראלית אופיינית קצת לא מכניסים אותי למועדון אז מה אני יגיד 'ך , אתה טועה

matanmnm

New member
אתה צודק, אבל...

יש להם את הרושם הזה על ישראלים אתה לא יכול לשנות אתזה בגלל ישראלים מפגרים שהרסו לנו את השם בשנים הקודמות לאנשים כמוני וכמוך יש בעייה אבל אתה ישראלי נכון? מה ישראלים עושים הכי טוב? מתחמנים! אז אתה זורק איזה משפט באנגלית בכניסה לחבר שלך נכנס שתיים שתיים ולא עולים עלייך ותאמין לי אני נראה ישראלי מידי והשומרים לא אמרו לי כלום...

yossibalali

New member
אבל מיליון ושניים פעם אמרו והזהירו

פה שבכניסה לקאסל תנסו להראות כמה שפחות שאתם ישראלים! באתם להנות ולא להתגאות בזה שאתם ישראלים אז 5 דקות בכניסה אל תדברו עברית מה הבעיה?

airbase

New member
שמעו

אם אנשים לא יתנהגו כמו ישראלים אז ישנאו אותנו פחות,זה מאוד מאוד פשוט,מזלי שאני בכלל לא דומה לישראלי ולא היו לי שום בעיות באף אחד מהמסיבות בקאסל,והייתי ב3 מסיבות שם...קיצור אחד המועדונים הכי יפים שראיתי בעולם ותאמינו לי שראיתי הרבה... תגידו ראיתם איזה שוק היה בטיסה חזור כוסאמק...מחיאות כפיים בעלייה בנחיתה ואיפה לא כוסאמק... איזה אנשים חארות מגיעים לאיי נאפה,מקום מאוד נחמד אבל זה כזה שוק כל מה שהולך שם שאי אפשר לתאר במילים,צריך לראות כדי להאמין... כל מקום עוד שוק ועוד צעקות באמצע הרחוב עם כל הארופאים שיושבים ומסתכלים על הישראלים היפים שצצים בכל פינה ובכל מקום,טוב מה לעשות ידעתי למה אני נכנס אבל בסך הכל היה סבבה לאללה... לכל האנשים המתלהבים שאומרים שאיי נאפה זה גן עדן וכל הבולשיט הזה כנראה שלא ממש ביקר בחו"ל ולא ממש מבים על מה הוא מדבר... תגיעו לאיביזה ואז תשוו מקומות לגן עדן חבובים... ואל תשכחו: "בולבול של סוס ויאלה חפירות :]"

RoyZX6R

New member
תגיד, אתה לא מבין?

לא רוצים להכניס אותך? תלך למקום אחר! זה לא מועדון שלך! למה לעשות בושות? למה להתעקש להיכנס? אם היה לכם טיפת שכל, לא הייתם מדברים בעברית בתור לקאסל והייתם נכנסים שניים-שניים. אני לפעמים משתגע מהטמטום שלכם. אתם פשוט "שורפים" אותנו בכל מקום! אין לי טעם לטוס שנה הבאה לנאפה, לא יכניסו אותנו אפילו לבית חב"ד. פשוט ישראלים מכוערים! למה לי לא עשו בעיות? תאמין לי, אני נראה יותר ישראלי מכל אחד אחר ונכנסתי לשם פעמיים.

טוב אני לא יכולה שלא להגיב...

קודם כללללללללללללללל,נכון שהישראלים ממש בהמות ועושים פאדיחות ורעשש אבל בואו לא ניסחף, גם לבריטים לא חסר,הולכים מכות באמצע הסקוור,שוברים בקבוקים וצועקים, וזה לא גורם לסלקטורים לא להכניס אותם למועדונים וכולנו יודעים למה. נכון שיש איזשהי סוג של אנטישמיות בנאפה אבל זה לא מצדיק את העובדה שעשיתם הפגנות מטופשות, ובטח שזה לא עזר לחברים שלכם שיבואו אחריכם להיכנס למועדונים. למרות שאני וחברות שלי נתקלנו באנטישמיות במועדונים מסוימים ולא הסכימו להכניס אותנו, או שלא נתנו לנו להיכנס בחינם בגלל שאנחנו ישראליות למרות שהייתה לנו כניסה חינם,זה לא גרם לנו להתנהג בכזאת טיפשות ולעשות הפגנות שבכל מקרה לא יעזרו. וד"א דווקא לקאסל כן הכניסו אותנו ולסטארקיז או איך שקוראים לזה,כבר שכחתי, לא הכניסו...פשוט נוצרה סטיגמה על הקסאל,שבזמן האחרון כן מכניס יותר ויותר ישראלים. אז כל מי שמתכוון לנסוע לנאפה בזמן הקרוב,כן תנסו להיכנס לקאסל, אבל אם לא יכניסו אותכם אז...שילכו להזדיין! אם הם לא רוצים שניכנס והם יקבלו כסף אז לאאאאאאא צריךךךךךךך....יש הרבה מועדונים ובארים שיכניסו אותכם בשמחה ואפילו תהנו :] כמו ג'סמין אין למשל....

yossibalali

New member
טעות

נכון גם בריטים מתנהגים מעפן אבל גם אותם לא מכניסים! אני ראיתי בעיינים שלי בריטים שעושים בלאגן מחוץ לבלאק אנד וויט ושהם באו להיכנס לא נתנו להם פשוט מאוד! ואז הם התחילו לריב עם הסלקטורים שם ובסוף הם קיבלו את המכות שלהם... אחרי זה דיברנו עם הסלקטור לשאול אותו מה קרה הוא אמר שהוא לא סובל בריטים והוא הכי אוהב ישראלים..

לינור17

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

דיברנו שם עם אחד היחצנ''ים של הקאסל והוא שאל מאיפה אנחנו ואמרנו לו- מישראל.. הוא ממש התלהב והתחיל אפילו להגיד לנו איזה פאבים מחלקים כניסות חינם אז אל תזייינווו אין שם כזאת אנטישמיות ...!

אולי את הבריטים הנ"ל

לא הכניסו כי הם עשו בלאגן מחוץ למועדון אבל לא בגלל עצם היותם בריטים,ועובדה שבנות ישראליות כמונו,שלא עושות שום דבר רע לאף אחד לא הסכימו להכניס אותנו בגלל שאנחנו ישראליות!!!!!! וגילינו אתזה כי התחזנו לרוסיות ואז השומר שהיה רוסי התחיל לשאול שאלות מעמיקות מידי על איפה אנחנו גרות,לומדות וכ"ו הוא הבין שעבדנו עליו (למרות שאנחנו יודעות לדבר רוסית)ולא הסכים להכניס אותנו ואמר לנו אתן ישראליות,אתן לא יכולות להיכנס! אז אל תזיינו לי בשכל שאין אנטישמיות כי יש! אומנם לא בהגזמה ולא בכל מקום אבל מרגישים קצת יחס מזלזל אל הישראלים!

quaresma

New member
בדיוק

קל לאנשים שהתמזל מזלם ולא חוו אנטישמיות באיה נאפה להגיד ש"רק ערסים מגעילים לא נכנסים". זה לא נכון! אני לא יחזור עוד פעם על כל הדברים שקרו לי(בשרשור הזה כבר כתבתי את זה), ואני ראיתי עוד הרבה מאוד ישראלים שחוו אנטישמיות. משום מה נראה לי שיש לנו איזשהי נטייה לביקורת עצמית יתר על המידה. איה נאפה זה מקום שאנשים באים לשם להתפרק, ולא משנה מאיפה הם. מי שנכנס פעם לפאב הלינקרס(ליד הבד רוק) יכל לראות בשלה מסויים 50 בריטים צורחים אחד על השני ומתחילים לשיר שירי כדורגל, זה היה נראה כמו קרב של כנופיות חוליגנים, והם היו בריטים לא "ישראלים ערסים מגעילים"! וכמובן שזה לא המקרה היחיד... יש שם המון התפרעויות, לא רק של ישראלים, למרות שאני לא בא להגן פה על ישראלים שבאים לעשות בלאגן שמעבר לגבול הטעם הטוב. זה לא הסיבה שבגללה אנחנו סופגים אנטישמיות שם! שום התפרעות של אנשים אחרים לא יכולה להצדיק גזענות כנגד ישראלים! לגביי מי שדיבר על מחיאות כפיים בהמראה ובנחיתה - תגיד בחיים לא טסט?! לא רק "ערסים" מוחאים כפיים ושרים בהמראה והנחיתה, כמעט בכל טיסה לארץ שרים בנחיתה! וזה לא רק ילדים, וזה לא רק "ערסים"! זה כבר נשמע לי כמו התיפייפות! ולגביי ההפגנה שאני מודה שהצטרפתי אלייה. ביום ההוא ספגתי אנטישמיות וכשראיתי את קריאות ה"אל אל ישראל" מול הקאסל לי זה עשה הרגשה טובה, ובגלל זה הצטרפתי לשירה. אני התחברתי לעברית, לישראליות, ואני לא רואה בזה "ערסיות" כלשהי. ד"א גם לי הציעו בהתחלה להתאמץ להיראות "לא ישראלי", ואני החלטתי שאני לא אנסה לעשות את זה כי בסה"כ אם לא רוצים אותי במקום כלשהו אני לא אתאמץ להיכנס אליו! אני לא התכוונתי להסתיר את הישראליות שלי בשום מצב, זה היה נראה לי לא מתאים, לפחות לא בשבילי. לא עד כדי כך חשוב לי להיכנס לקאסל, יש עוד מועדונים אחרים באיה נאפה!

quaresma

New member
סליחה על השגיאות כתיב

פשוט כתבתי מהר ואי אפשר לערוך כאן הודעות
בכל אופן: * בשלב * טסת

orii18

New member
אתם מדברים שטויות

3 פעמים הלכתי,3 פעמים לא הכניסו אותי רק בגלל שאני ישראלי! אני לא ערס ולא דיברתי עברית בכניסה. ואפילו ניסנו להיכנס כל אחד לחוד.. כל פעם מחדש שלחו אותי לכניסה האחורית וביקשו ממני 5 פאונד(אחרי שכבר שילמתי 4 פאונד באחד הפאבים). ההפגנה שהייתה בקאסטל לדעתי הייתה אחד הדברים המרגשים בטיול הזה.. ומי שאומר משהו נגד הישראלים שהיו שם הוא אגואיסט מסריח שהעיקר הוא נכנס למסיבה ושם זין על הישראלים האחרים שתקועים בחוץ בלי סיבה. אם כבר מישהו הזכיר את הטיסה חזרה..המלחמת כריות בנחיתה הייתה אחת המצחיקות.

DviRz

New member
יווו הייתי בתאריךך..

ושמעתי על זה.. אבל פספסתי תארוע

tal sh

New member
כל מי שמתבייש בזה שהוא ישראלי בחו"ל

ו"לא אוהב להראות ישראלי" שימצוץ כלב וירד מהארץ הזו כי פה זה לאנשים גאים במדינתם ונכון שהרבה מאיתנו עושים שטויות ומחריבים מלונות אבל זה לא אני! ומי שצריך לשלם על זה זה אותו בנאדם התקיפה צריכה להיות נקודתית לא קבוצתית כי אני בא להנות במועדון אז לא מכניסים אותי...... יאללה מעפנים אלה אני בכלל לא רציתי להכנס חברים שלי רצו אמרתי להם לא רוצים אותנו פה בשביל מה ללכת לפה אבל לא נורא היית ת'הפגנה שהיית מדהימה ומרגשת עם סיום בהמנון התקווה בחיבוק קבוצתי ענקק ענקק

למעלה