תגידו אנשים מה אתם אומרים על...

Ze Colmeia

New member
תגידו אנשים מה אתם אומרים על...

מפגש פורום
אני יודע שזה פורום חדש, ושאין כל כך הרבה אנשים, אבל בינגוד לפורומים אחרים (שכשנפגשים סתם יושבים וצוחקים וזה) אנחנו יכולים להפגש לרודה מאורגנת של הפורום, נראה לי יהיה ממש טוב. מה אתם אומרים
מי שבעד שישרשר
שלא בעד שישרשר
ולמה לא...

Ze Colmeia

New member
נ.ב

עכשיו זה גם חופש, ורובנו (אם לא כולנו) פה צעירים בבית ספר וחופש זה הזמן המושלם.

Escova

New member
כבר מפגש פורום ???

ת'אמת יוגי... לדעתי צריך כמה דברים... דבר ראשון, והכי חשוב, צריך גרדואדו... מישהו ממש בדרגה גבוהה... אחרת המפגש יהיה סתם שכונתי... אני חושב על משהו כזה: נגיד ומצאנו גרדואדו, הוא יעביר אימון קליל כזה, משהו נחמד, לכולנו, מעין חימום... אחרי זה פלואראו סלטות בלאגנים על הדשא הקרוב ביותר... ואחרי זה... כדי להוכיח לציבור את נחמדותנו... נעשה רודת רחוב לציבור הרחב... אבל מפגש שכזה דורש השתתפות בטוחה של כמה מדורגים גבוהים, ולפחות 25 - 30 איש... קדימה דוב, האנדל דיס...

BiAAcH

New member
אפשר לארגן אנשים....

זה ממש תלוי איפה... ךמשל בבר מצווה של חבר שלי, הפתיעו אותו, באמצע האוכל באו דורון (שאימן אותנו), מאגו, באדוואי ועוד אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, יענו כמו שההורים של חבר שלי ארגנו את זה, גם אנחנו יכולים.... יש למישהו הצעות??

SHABBI THE 3rd

New member
אפשר שכל אחד יביא גם כמה

חברים שלו מהקבוצה, אנשים שלא בפורום, אבל מתאמנים קפוארה.

DORA16

New member
רעיון ענק!!!

אפשר חוץ מחברים מהקבוצה להביא מדריך, לא? וצריך למצוא מקום מפגש נוח שכולם יוכלו להגיע אליו... אני לא יודעת אם זה נוח לכולם אבל אני יודעת שבכוכב יאיר אצלנו יש מקום מצויין למפגש כזה...ושיבואו מלא לשם...כי תמיד באים מלא לאימונים ולהודות שלנו... מה אתם אומרים? למישהו יש עוד הצעות?

Ze Colmeia

New member
אני דווקא חשבתי...

על ליד תחנת רכבת צפון, יש מין פארק עם דשא, וזה בדיוק מול הרכבת ומול התחנה המרכזית בת"א, כך שזה הכי נוח לכולם להגיע מכל הארץ.

DORA16

New member
מגניב...

צריך לבחור מה יותר נוח לאנשים...כי אני יודעת שלכוכב יאיר אפשר תמיד להגיע דרך אוטובוסים... ושיש רכבות מאיזורים שונים שמגיעים לתל אביב... השאלה הגדולה היא...מה נוח לכולם... אנשים....תגידו מה דעתכם...

SHABBI THE 3rd

New member
אם כולם אומרים סבבה, אז יאללה

בואו נארגן ברצינות. ואם אנחנו לא נצליח למצוא מדריך אז מקסימום אנחנו רק נתאמן בדשא ולא נעשה הודה.

Ze Colmeia

New member
תגיד...

בקורדאו גם צריך בעיקרון שאדם שמנהל רודה הוא לפחות בחגורה מסוימת
אם כן אז איזו

MerlinTheWizard

New member
בעקרון אתה יכול

בכל חגורה לנהל הודה אך זה לא עניין פשוט ולכן זה בערך אנשים שיש להם כבר ירוק צהוב (חגורה שניה)

Ze Colmeia

New member
עכשיו לבדיקה האמיתית...

כל מי שבאמת רוצה וחושב שיוכל לבוא שישרשר
מי שלא חושב שיוכל לבוא שישרשר

Escova

New member
יוגי תקשיב...

אתה יודע שאני אבוא בכול מקרה, אבל תקשיב... אני חושב שאנחנו חייבים גרדואדו, חובה שיהיה מישהו רציני עם נסיון... אי אפשר לסוע עד רכבת צפון רק בשביל לעשות הודה באמצע שום מקום... כנס, תבדוק ת'רעיון שלי בהודעה הקודמת... (נ.ב. בא לי לנדב את בני אפרו לעניין... חיחיחי... אבל הוא טס עוד יומיים...)

Ze Colmeia

New member
דורון...

מי אמר שאבאדה "תנהל" את הרודה
בקורדאו מותר מכל חגורה אז נתן לקורדאו לנהל לנו את הרודה, ובעיקרון במקרה כזה אין לפי דעתי צריך לגרור איזה גראדואדו, אם מישהו רוצה אז סבבה, אבל בגלל שזו רודה מעורבבת אנחנו יכולים כולם לבוא רק עם סטריטים בלי שום חולצות עם סמלים של הקבוצה וכך זה טוב...

Escova

New member
לא טמבל...

מי חשב רק על רודה ??? חשבתי גם על מעין אימון קטן, מעין חימום לרודה... תקרא את ההודעה הראשונה שלי לרעיון שלך... לא אכפת לי מי יקח פיקוח על הרודה, העיקר שנהנה, וניתן לציבור שעה קטנה של שמחה... נ.ב. אין לי סטריט... יש לך פור מי ?

DORA16

New member
אני אבוא בכיף...

אם אתם רוצים אני אשאל את המדריך שלי...הוא בטוח ירצה לבוא... אני גם אביא עוד אנשים רק תגידו לי מתי ואיפה בדיוק נפגשים...

למעלה