תגידו אנשים מה אתם אומרים על...

jennie 00

New member
אמ....... ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא יודעת ... אבל אם יצא אז נראה ... כי יש מצב שאני יגיע...

caju4u

New member
חחחח

לי אין בעיה אני עד היום אירגנתי 3 מפגשים של אבאדה בתל אביב.. בכל מקרה אני יכול להביא למפגש את טופיירה או מגו או שמיו או קוטונצ'י מי שבא לכ יש לי קשרים עם כולם. וגם עם בני שהוא גם תותח אבל הוא טס עוד יומיים לברזיל

Ze Colmeia

New member
סצ'ו...

תקשיב יהיה ממש אחלה אם תארגן לנו תותחים כמו מאגו או טופירה אבל חייב שהם ידעו מראש שזה לא רודה של אבאדה זו רודה שתכיל גם קורדאו ויש פה אחד ממניס ברזיל ואולי גם מקפואירה אנגולה ואפילו סול דא בהיה, אז שיהיו מודעים לזה מראש שלא יהיו הפתעות, כי אנחנו לא רוצים שם תחרויות למיניהם ואנשים שמסימים בבית חולים.

DORA16

New member
אנשים...

מחר בהודה אני אשאל מי רוצה לבוא...אבל אתם יכולים לפחות לקבוע יום?

SHABBI THE 3rd

New member
אנחנו סתם מנפחים את כל הקטע של

ההודה המעורבבת. זה רק בארץ ככה. זה שעידן הררי רב מסוכסך עם אנשים מקבוצות אחרות, לא צריך להיות קשור אלינו. כולם פה בקפוארה! אז כולם יכולים להיות באותה ההודה ביחד. ורק שתידעו, בברזיל הבטיזדואים הם מעורבבים...

DORA16

New member
נו....

מתי אתם רוצים לעשות את זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תגידו...עוד שבוע? עוד שבועיים? תנו לי תאריך או משהו.... אני בטוחה שמלא אנשים יבואו...

Ze Colmeia

New member
טוב...

אני נוסע לאילת מיום ראשון אז השבוע אני לא אוכל לבוא, אולי יענו עוד שבועים

Ze Colmeia

New member
מה דעתכם...

על ה21
זה יוצא יום חמישי. מי שפנוי באותו היום שיסמן
ומי שמגיע ויש לו כלי נגינה שיגיד איזה ואם הוא יכול להביא, לי יש בירנבאו ויולה ואני מביא.

jennie 00

New member
../images/Emo45.gifאני פנויה !!!

ויש לי גם בירימבאו ויולה אבל לא ניראה לי שיהיה לי כוח להביא אותה... חחחחחחח

DORA16

New member
גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נראה לי אני בטוח באה!!!!!!!!!!!!!!!!! יהיה ענק!!!!!!!!!!!! דרך אגב כשיש הרבה מאוד אנשים אז עושים שני הודות....

Ze Colmeia

New member
אמממ...

תראי אני לא יודע מה זה המון אנשים אצלך, אבל מצידי אפשר גם לעשות רודה של 100 אנשים, כמה שיותר יותר טוב, וכמה שגם נשחק עם יותר אנשים כך גם המשחק משתפר יותר ויותר. תראי אצלנו בקבוצה הרודה היא של כמעט 60 אנשים, אז אני לא יודע מה זה המון בשבילך...אולי תגידי בערך כמה אנשים או מדויק... נ.ב לגבי הבירנבאו שלי הוא כזה בין מדיו ליולה, תלוי מה מביאים...

Ze Colmeia

New member
אני הצעתי...

שממש קל להגיע ליד תחנת רכבת צפון יש מין פארק כזה, יש שם פול דשא, נראה לי הכי מתאים... וממש קל להגיע לשם יש שם גם תחנת אוטובוסים וגם רכבת כך שכולם יוכלו להגיע לשם...

Escova

New member
אני חושב שעדיף ליד מרכז מסחרי...

הופעה ציבורית זה יפה, מלהיב ומושך קהל, תורם לאווירה, משמח את הציבור... לעשות רודה נידחת זה בעייתי...

Escova

New member
../images/Emo62.gifהרעיון של די אר איי../images/Emo62.gif

ככה: 14:00 - מתאספים כולם, במקום שנקבע... 14:30 - מריצים חימום (אם נשיג גרדואדו, עוד יותר טוב...) עכשיו... אם יש גרדואדו/מישהו ברמה גבוהה מספיק (4 שנים + זה טוב...) ניתן לו להריץ מעין שיעור קטן, משהו נחמד, משהו שיפנה לכול הקבוצות, לא רציני משהו, קצת בסיס, העיקר שיעור קטן מהנה כזה... ואחרי זה רודה עם סאמבאנטו גרנצ'י ישר... אם אין גרדואדו, יהיה אפשר ישר להתחיל ברודה, מבנגלה, לסאבנטו גרנצ'י, לסאבנטו פיקניו, יונה, סמבה ג'י רודה, מה שתרצו... אחרי זה נפתח רודה גדולה יותר, נעשה סולואים, איקסים, וואים, וזאדים... הרעיון הוא שב16:00 משהו כזה, ניסע לאיזשהו מרכז מסחרי (עזריאלי הכי קרוב...) מקום עם רחבה והרבה אנשים, ונביא אותה ברודת רחוב עצבנית !!! (בקשר לשעות, יכול להיות שהכול יזוז שעתיים אחורה, נחכה ונראה...) *כול אחד שיביא כלי נגינה מה שיש, וחברים שלא מהפורום... אנחנו מספיק פה כדי לארגן גם 40 איש... מה אתם אומרים ???

Ze Colmeia

New member
דורון...

תראה קודם כל באזריעלי אין שום דשא, אנחנו נעשה שם רודה אם כבר בגג (בהנחה שלא יעיפו אותנו משם) וזה על ריצפה, ובשעות הצהרים נורא חם שם. קחו את זה בחשבון. ומה שאני הצעתי פשוט נשארים עוד תחנה אחרי אזריעלי (מכיוון דרום כמובן...) ויורדים ממש ממול יש פארק. תשמעו בעיקרון המקום המושלם זה פארק הירקון אבל אני בטוח שלא כולם יודעים איך להגיע ומוניות שם זה ממש יקר... ואני לא יודע מה יש לך מהופעה לציבור, אבל כשישמעו אותנו יגיעו אנשים מהרחוב לראות...זה לא כזה סגור אתה יודע...

SHABBI THE 3rd

New member
אני אישית נגד הופעה ברחוב

הכי טוב זה מקום אינטימי ומרוחק כדי שנוכל להתאמן בשקט ובלי שכל רגע איזה ילד מפגר יבוא וישאל: "אתה מהבננא אוו הזה?" או"אתה עושה גילגול אחורי כזה מגיב כזה?" צריך מקום שקט...או שזה רק אני?

Ze Colmeia

New member
גם אני בעד...

גם כך ניהיה דיי הרבה אנשים, נחמד שאנשים באים ורואים אבל אם נעשה במקום כמו אזריעלי אנחנו נמות, יבואו פווווול אנשים וילדים קטנים ויהיה ממש מגעיל...

למעלה