תגידו, אפשר לשנות צבע שיער בפוטושופ?

poison ivy21

New member
תגידו, אפשר לשנות צבע שיער בפוטושופ?

לחלוטין? נניח אם אני שמה תמונה שלי ואני עם שיער שחור תוכלו לרטש אותה ולהפוך את השיער שלי לחום בהיר?

just טלוש

New member
משפט חסר בטחון! גם אם לא יצא יפה,אפשר

תמיד לשמור את הגרסה המקורית
ואל תפחדי לנסות!! חחח פסיכולוגיה בשקל

Cinderella14

New member
נראה לי שהיא אמרה שהיא מפחדת לצבוע את השיער

במציאות בלי לדעת איך זה נראה טוב, זה מה שאני הבנתי.......... :/

DanaLior

New member
אפשר ועוד איך אפשר..

עשיתי לך משהו ממש בקטנה ובמהירות!

poison ivy21

New member
יו. חח איזה מגניב. אני עם שיער חום!

. יש מצב שתעשי את זה חום בהיר יותר? יותר דבש? חום כהה. גם חום כהה יהיה יפה לצבוע. תודה!!

ב י ש ו ף

New member
אגב מבחינת התאמה של צבעים

(אם זאת את) בלונדיני לא יהיה משהו עבורך להערכתי בגלל הגוונים הקהים/לטינים את יכולה לנסות ללכת על פסים, זה עובד מצויין בשביל ג'ניפר לופז.... אם זה השינוי שאת הולכת לבצע זה יכול להיות כיוון טוב... אני אגב חושב שאם ניתוח אף קל , וסיליקון יש לך פוטנציאל להיות משהו חזק, אשת מנכ"לים.... או משהו בסגנון (זה די מחמאה הבסיס שלך טוב ואני יודע שאנשים לא אוהבים לקבל ביקורת) אשת מנכ"לים בד"כ נשים מאוד מרשימות בחלקן דוגמניות אגב, בחלקן מאוד מטופחות (מטופחות זה משופצות, תוספות גלגלי מגנזיום וכו') והן גם סוג של כרטיס ביקור לבעל....

poison ivy21

New member
בישוף.זה לגמריי אני

. משומה בתמונות האף שלי יוצא מוזר.רחב יותר.אבל הוא קטנצ'יק במציאות. <פעם אפילו מישהי צילמה לי אותו פרופיל ופרונט כדי להראות למנתח פלסטי שלה.זה קרה בשבוע מסכם בצופים.היה הזוי במילא> בנוגע לאשת מנכ"ל, מחמיא.אבל אני מעדיפה אשת ביוטכנולוג :) או להיות מנכ"ל בעצמי. ובאמת השיער של ג'ניפר לופז, זה הגוונים שהכי אהבתי והכי חשבתי שישבו עלי טוב יש לך עין טובה. בלונדיני ממש לא הכיוון שלי. משהו יותר חום דבש כזה..עם גוונים..אבל לא פסים בלונדינים. וסיליקון? אם אני לא הולכת להיות אשת מנכ"ל אני מניחה שאפשר להשאיר את הבלונים וגלגלי המגנזיום אצל המנתח <חח> לא נראה לי שאני אוהב את הרעיון להיות כרטיס ביקור של מישהו..

ב י ש ו ף

New member
מאחורי גבר מצליח עומדת אישה מצליחה

נשים שולטות בדרך יותר מעודנת, לכל אחד יש את הממלכה שלו ואני חושב ששם הרמוניה, גם בטבע אישה דואגת לילדים קריירה אפשר לעשות בגיל מאוחד יותר.... פנינה רוזנבלום היא דוגמה לאשת קריירה, שאגב צמחה מהמיטה (לפי הברנז'ה שאבא שלי די הכיר...., עשירי יפו של אז...) זאת גם דרך... בקיצור מנכלית ביוטכנולוגיה... דווקא לא רואים עליך אבל אם אפשר לשלב מה טוב... אם החזה שלה הוא בינוני כדאי ללכת על שתלים קטנים כדי להכניס לו עיצוב, ולא בהכרח למלאות אותו... החזה הכי מדהים שאני זוכר היה של דנה... בהצלחה עם הביו

ב י ש ו ף

New member
תיקון שלי אישה (התכוונתי לנקבה בכלליות)

ופנינה רוזנבלום לא היה רמז או משהו..... סתם ניסיתי לחשוב על אשת קריירה והיא הראשונה שעלתה לי בראש, מיד אחריה דליה איציק שהיא גם סוג של אשת קריירה, אני מתפוצץ מצחוק בכל נאום משעמם שהיא נושאת בכנסת....

poison ivy21

New member
תודה על הביקורת<הנוקבת> בישוף../images/Emo12.gif

. אבל שתלים קטנים,גדולים,אף משופץ. ? אני חושבת שהלכת רחוק מידיי...

ב י ש ו ף

New member
הלקסיקון של ניתוחים

אני בעצמי הייתי עושה ניתוח אף להצרה (ניתוח עדין למדי) ריטוש בתמונות ובמציאות שניהם עוסקים בחומר אני מרגיש שנפגעים פה, אבל כולם חותרים לשלמות פיזית חד"כ , איפור, וניתוחים , הם חלק ממאמצים להראות טוב יותר פעם לא היה צורך , כי אדם קדמון היה מדביק נבוט לאישה ולכוח שלו היה משמעות... בני אדם הפכו להיות יותר טווסים בהקשר הזה. ואין לי בעיה עם זה................

bug a boo

New member
ניתוח אף קל,ואת אשת מנכ"ל../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif

"יש לך פוטנציאל להיות משהו חזק, אשת מנכ"לים.... .. ........סוג של כרטיס ביקור לבעל.... "
WTF ? אתה אמיתי? איזו הודעה מקוממת והזויה..

Nienna17

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...

לרגע הרגשתי כאילו אני שוב בדיקטטורה ב- 1502. לא ידעתי תאמת אם זה יהיה במקום להעיר על הודעה כזאתי, אבל תכלס זה באמת לא במקום.

ב י ש ו ף

New member
אני בד"כ מקומם

בסה"כ כן הסטנדרטים ליופי הם גבוהים, הפורום עוסק בהשבחת הקיים ריטוש, במציאות מגיעים לזה דרך ניתוחים, יופי פותח דלתות וגם שובה נפש. אשת מנכ"לים זה סוג של מחמאה, אמרתי שיש לה פוטנציאל עבורה זה מחמיא, פוטנציאל למשהו זה גם טוב. אשת מנכלים בדרך כלל , זה לבושה היטב משופצת בחזה הרבה זהב ונוצץ, תסרוקות, אשת חברה שמעידה על המעמד שלך תסתכל על נוחי דנקנר, בזמנו צופית גרנט (המנכ"ל היום קצת מבוגר והיא די משוגעת אבל תמיד נראתה טוב) אשת מנכל"ים לרוב גם יותר פיקחית מאשת כדורגל ובד"כ הם גם לא טיפשות, אחרת איך היו בוחרות את המנכ"ל? חחחחחחח(יש גם טיפשות ...) בקיצור מקומם והזוי.....וואלה באסה.

ב י ש ו ף

New member
חחחח הרבצתי פה כמה תיזות מקוריות ...

ישמע לך מפתיע, אבל למדתי איזה חמש שנים בודהיזים ופילוסופיה של המזרח ובחור אחד בשם אושו, מאמין שצריך לחיות את החומר והרוח, הקים את האוניברסיטה הרוחנית הגדולה בעולם עם מיטב המורים בכל תחום, היה מזיין בטאנטרה את הבנות הכי שוות (גרמניה בת שישים שהיית כנראה אחד המועדפות עליו, עדין נראת מעולה בדוק) הרבה מדיטציה וידע מוכח, וגם הרבה מכוניות רולסריוס, והון שנאמד בכמה מיליארדי דולרים. ככה שיש שם מהכל, אני אישית יכול להגיד לך שאני מקנא בסגנון החיים שלו (או יותר נכון היה לו)

אכן..וקצת שוביניסטית

'כרטיס ביקור'? סליחה לא חסרות נשים מנכליות? אמא שלי כזאת ואני גאה בה ולא חושבת שהיא כרטיס ביקור של אף אחד

למעלה