W welcome to heaven New member 11/12/07 #12 אם אני לא טועה, כאן הוא השתמש בכלי השורף/מכהה ולא במברשת ורודה ובלור
N Nienna17 New member 11/12/07 #13 מה זה משנה במה הוא השתמש אנחנו לא מדברים עכשיו על סומק ואיפור בפוטושופ? ואני לא חושבת שהוא דווקא השתמש במכהה, יש סיכוי טוב שהוא פשוט לקח מברשת ( ) - לא וורודה אבל, ופשוט שם אותה על LINEAR BURN או משהו. יש מצב? התאיר את עינינו רן?
מה זה משנה במה הוא השתמש אנחנו לא מדברים עכשיו על סומק ואיפור בפוטושופ? ואני לא חושבת שהוא דווקא השתמש במכהה, יש סיכוי טוב שהוא פשוט לקח מברשת ( ) - לא וורודה אבל, ופשוט שם אותה על LINEAR BURN או משהו. יש מצב? התאיר את עינינו רן?
W welcome to heaven New member 11/12/07 #14 נטלי כבר הסברתי לך למה התכוונתי כשאמרתי שעדיף שלא להשתמש בסמקים.
P poison ivy21 New member 13/12/07 #29 אני לא רוצה להציקק-אבל אני מציקה. . הצבעים שעשיתם לי יפים, אך כהים לי מידי. חשבתי יותר בכיוון צבע השיער של ג'ניפר לופז. אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לצבע הזה, אבל כנראה שחום בהיר זה לא אז דבש? סאנינג? גוונים? -לא בלונד- אפשרי? מישו? מי? ?
אני לא רוצה להציקק-אבל אני מציקה. . הצבעים שעשיתם לי יפים, אך כהים לי מידי. חשבתי יותר בכיוון צבע השיער של ג'ניפר לופז. אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לצבע הזה, אבל כנראה שחום בהיר זה לא אז דבש? סאנינג? גוונים? -לא בלונד- אפשרי? מישו? מי? ?
R ran refael New member 13/12/07 #34 התמונה שלך כהה מאוד בקושי רואים את השיער, אז ההפרדה היא קשה. אפשר פשוט לשים שיער אחר במקום השיער שלך אבל אם את יכולה להעלות תמונה טובה יותר, זה יקל על העניין
התמונה שלך כהה מאוד בקושי רואים את השיער, אז ההפרדה היא קשה. אפשר פשוט לשים שיער אחר במקום השיער שלך אבל אם את יכולה להעלות תמונה טובה יותר, זה יקל על העניין