תגידו, אתם באמת עד כדי כך חסרי טעם

jerri

New member
אבריל לאבין היא זבל אמריקאי טהור

ובשל כך משוייכת מבחינתי לגל האמריקאי (ע"ע לופז, קארי ושות´) אשר אינן שוות התייחסות, מבחינתי היא נוק אוף בדיוק כמו שאמינם הוא בריטני להמונים. יחד עם זאת תרבות הפופ האירופאית היא תרבות בפני עצמה, למרות נסיונות הכחשה מצד המוזיקה האלטרנטיבית וסצינת המוזיקה הסו-קולד איכותית בבריטניה ואירופה. אם יש משהו שאי אפשר להשוות את הפופ-דאנס האירופאי לאמריקאי הוא בכך שבעוד בארה"ב, אכן, חלק גדול או כמעט כל המוזיקה הוא תדמית טהורה (ע"ע - כמעט כל ראפר, בריטני, מרילין מנסון, סאם שמם וכל להקות הרוק הצעירות) הסצינה האירופאית שונה. ההצלחה של אטומיק קיטן או השוגבייבס היא למרות MTV ולא בגלל MTV. אני הרי איני ידוע כחסיד של התחנה בדיוק מהצד השני של המפה - התחנה מפלה לרעה את סצינת הפופ-דאנס האירופית בגלל הפחד מההצלחה הלא-מתווכת שלהם (אטומיק קיטן והשוגבייבס קרעו מועדנים בבריטניה במשך שנים עד שהגיעו לאן שהגיעו, בניגוד לנוסחאות אינסטנט סטייל בריטני ואבריל) והנה בדיקה של המצעדים האירופאים (בעיני, מכירות=טעם הקהל, אין שום דבר רע בזה) מראה שדווקא הקהל האירופאי לא שם על MTV. ובכלל, אין שום דבר רע בשילוב של תדמית עם מוזיקה, כמו למשל במקרה של קיילי שהיא הדוגמא המושלמת למי שיש לה גם מוזיקת פופ טובה (הטובה ביותר בסצינת הפופ) וגם תדמית מעולה ולא מעושה (ע"ע ג´ני לופז בכל תדמית אפשרית). חוצמזה, כולנו חשופים לתדמיות ומותגים כל הזמן, והיציאה מנק´ הנחה שמי שצורך את המוזיקה שלו רק מאמעי המדיה ההמונית הוא לא מאזין למוזיקה טובה, היא מוטעית. יש היום מספיק חשיפה לחומרים אחרים, העובדה שהרוב אינו מחבב אותם אינה מעידה על טעמו הקלוקל של הרוב אלא על טעמו השונה של המיעוט.

חולוני

New member
אתה מפספס את הנקודה.

לא באתי להתווכח איזו תרבות יותר טובה, האירופאית או האמריקאית, וזה גם לא ממש מעניין, ככה שאת ההרצאות שלך על עליונות הפופ האירופאי תשמור לעצמך. אם בשבילך בק והפליימינג ליפס עלובים (מוזר שהמגזין UNCUT בחר באלבום האחרון של הפליימינג ליפס לאלבום הכי טוב שיצא מאז שהמגזין קיים..אבל כן, הם בטח עלובים כי עשו קאבר לקיילי, שבכלל לא מייצג אותם, ורואים שאתה לא מכיר אותם בכלל, וגם לא את בק, אחד האמנים היותר מגוונים של הניינטיז, אין כמעט סגנון שהוא לא נגע בו, החל מראפ ועד דיסקו), אז בשבילי גם קיילי עלובה (למרות שאני אוהב 2 שירים שלה - "קונפייד אין מי" שזה באמת שיר טוב, והדואט שלה עם ניק קייב). ולא דיברתי ספציפית אליך, דווקא אתה נראה כאחד שדי מנסה לחפש מוזיקה בסגנונות שאתה אוהב, ולא יושב כל היום מול MTV, ככה שאין לי בעיה אישית איתך. הבעיה שלי היא עם אלו (לפי מה שקראתי זה רוב הפורום), שהמוזיקה היחידה שהוא מכיר זאת המוזיקה שמאכילים אותו ב-MTV, והם אפילו לא טורחים לחפש מוזיקה בסגנונות שהם אוהבים שהיא לא במיינסטרים, כי "מה שלא מוכר לא נחשב". וחבל מאוד שיש אנשים עם גישה כזאת. זה הכל.

הילהMC

New member
במה שאמרת על אבריל אתה צודק ב100%!

היא ממש אבל ממש מתלהבת!!! היא חושבת שהיא "מה זה מאגניבההה" אבל היא סתם פק"צה. למי שלא יודע מה זה פק"צה: פ-פרחה ק-קטנה צ-צועקת ה-הצילו

chicolico

New member
מה? מלאני סי? חוזרת?

איך את יודעת שהיא תחזור ב-2003? ממי שמעת? היא תוציא דיסק חדש? אני כל כך אוהב את המוזיקה שלה - היא פשוט זמרת מצוינת (וכל הכבוד לה שהיא המשיכה לבד בסגנון שלה ולא המשיכה עם הסגנון של הספייס-גירלז - פופ דביק...) היית בהופעה שלה בארץ? אה, ודרך אגב, את (או מישהו שאת מכירה) מעוניינים לקנות במחיר טוב את כל הדיסקים והסינגלים של הספייס-גירלז - במצב מצוין כי יש לי חבר שפעם אהב אותן והיה די אובססיבי ועכשיו הוא מחפש איך להיפטר מהכל...

הילהMC

New member
אני יודעת את זה כי...

א. אני המעריצה מס 1 שלה(ואם לא אז מס 2) ב.יש לי קשרים...יש לי מגזינים מחו"ל...אם את/ה רוצה עוד חומר...או סתם לדבר על שאר הדברים שאמרת אפשר לדבר בMSN מסנג´ר... האימייל שלי:[email protected]

אוי לא, לא שוב

אחרי שקראתי את כל השרשור, הגעתי למסקנה שאת כל מה שאתה מנסה להגיד בכל השרשור הארוך אפשר לסכם בכמה מילים: טמטום חסר טעם, שחר והגיון, שלא נמצא במקום הראוי לו. אז את מה שאני רוצה להגיד לך אפשר לסכם בדיוק במילה אחת: שתוק טוב?

יעל אהובתי ../images/Emo13.gif

הוא (עוד לא) עבר על החוקים של הפורום. רק הביע את דעתו. מעצבן, נכון אבל זו זכותו בהחלט. מי שלא נאה לו רשאי להתעלם

plomphy

New member
למה אתה בכלל מתאמץ לשנות אותם?

באמת נראה לך שמישו פה יקשיב לך, או ינסה לחשוב שאולי יש משו במה שאתה אומר?

למעלה