תגידו,אתם חושבים שאני מפגרת?

yaeli4

New member
תגידו,אתם חושבים שאני מפגרת?../images/Emo12.gif

חייבת לשתף אתכם במשהו. והנה, אני מאושרת בפעם הראשונה, שבעלי לא קורה את הפורום, אלא רק ניזון ממה שאני מספרת לו. היום הלכנו לקניון הגדול ברמת גן, קניון איילון. עמדנו בקופה במשביר ומרחוק ראינו את האקסית המהוללה. אקדים ואומר, שהיא שנואה בביתינו באופן שקשה לתאר, על שום מירור החיים האיום שעשתה ועדיין עושה לבעלי, על שום ההזנחה הרגשית והנפשית והפיזית הפושעת שהיא עושה בילדים שלה, ועל שום ההסתה הפרועה שהיא מנהלת נגדי ונגד ילדיי כבר שמונה שנים, מאז הכרתי את בעלי. ראיתי אותה בערך פעמיים בחיי. תמיד מרחוק מאוד. ראיתי אותה כמה פעמים בתמונות לא מוצלחות במיוחד. ואני חייבת להגיד שכשראיתי אותה היום, במרחק סביר, הייתי המומה. היא נראית נפלא, למרות חייה המרירים מאוד. היא פצצה אמיתית. חתיכה וגבוהה. היא נראית צעירה מ- 45 שנותיה. לא יפה, אבל גם בהחלט לא מכוערת. לא יודעת למה, אבל הרגשתי חרא מבפנים. וזה מוזר. אין לי ספק שאין לי בכלל תחרות איתה, בכלל בכלל. אז למה הרגשתי ככה? רציתי להיעלם? רציתי שהיא לא תראה אותי. הרגשתי ג'יפאית לגמרי לידה. הייתי לבושה כמו אחת שלבושה ביום שישי כזה, במין סמרטוטיות מרושלת מכוונת ואופנתית אומנם, אבל היא נראתה מליון דולר. כאילו הולכת לבית קפה בכיכר המדינה. אם בעלי היה יודע שאני מרגישה ככה הוא היה מתפלץ. הוא אוהב אותי כפי שמעולם לא אהב אישה קודם לכן, אין לי ספק בכך, ואף על פי כן, הרגשתי פחותה ממנה. ושוב, אין לי סיבה. אני יודעת שאני אישה נאה לכל הדעות וכו' וכו' וכו', אז למה הרגשתי שווה פחות? וואו, ואל תגלו לאף אחד על ההודעה הזו. אם בעלי קורא את זה הוא מת במקום מחוסר אמון שאני כל כך חסרת ביטחון, במקום שהנבלה הזו, כפי שהוא קורא לה ביני לבינו כמובן, תרגיש ככה. היא חסרת בן זוג. חיה חיי כלב מבחינה חברתית. מרירה וכעוסה כל הזמן. ואין להשוות את חייה-שלה היום לאחר הגירושין, לחייו-שלו איתי ובכלל. אז למה? למה התחמץ לי הלב? אולי בגלל שהיא פתאום נראתה לי לא כל כך גרועה כמו שהוא מגדיר אותה? לא יודעת. מבולבלת.

yaeli4

New member
ובבקשה, אסתי וקורין ונועמיק

שבדרך כלל משתלחות במי שמכנה אקסיות במילים לא יפות. אל תשתלחו בי עכשיו. זה לא הקייס כאן. השאלה כאן היא אחרת לגמרי והמילים נאמרות רק לגבי מה שחושבים כאן בבית בחדרי חדרים וכמובן שלא משמיעים את זה בקול וליד ילדיו או ילדיי/ינו. אז אנא, לא להפוך לי את התשובות להטפת מוסר שקשורה לאיך מגדירים אקסים ובאיזה מילים מכנים אותם. פליזזזז. תחסכו לי את זה ותתייחסו רק למצוקה הבלתי מוסברת שלי. תודה מראש.

יעל יקרה

איני רוצה כלל להשתלח בך אלא לתת לך חיבוק חם. אני מבינה לליבך.זה לא פשוט שיש אקסית שממנה לאדם הכי אהוב עלייך יש ילדים. ומה שלא יגיד הוא חי אתה ופעם אפילו אהב אותה איכשהו. התחושה שלך נורמלית כמו שבטח גם היא נשרפת בתוכה כשהיא חושבת על האהבה הגדולה בינך ובין בעלך

yaeli4

New member
אסתי תודה, זו הייתה תשובה מעודדת

מאוד. מאוד מעודדת. תודה, יקירתי,

yaeli4

New member
תודה, אסתי, זו הייתה תשובה מעודדת

מאוד. מאוד מעודדת. תודה,

קורין1

New member
היי יעלי, לא חשבתי אפילו לרגע....

להטיף לך מוסר... מה שאת מרגישה, בקשר לפגישה עם האקס, מאוד הגיוני. אני חושבת שלא משנה איך את היית נראית באותו רגע, עדיין היית מרגישה צביטה, בטוח היית מרגישה יותר טוב, אם באותו יום היית מטפחת את עצמך. וזכותך לכנות את האקסית שלו איך שאת רוצה... בעיקר עם כל ההסתות שהיא עושה, וכל עוד זה לא ליד הילדים. אההה ועוד משהוא, כשאני כותבת כאן משהו, אני לא כותבת כדי להטיף מוסר, אני כותבת את הדיעה שלי, וזה בא בדרך כלל מהלב, וממה שאני מרגישה לגבי אותו נושא...

יעלוש

אולי היא נראת מליון דולר מפני שמבפנים היא שווה שקל? זה אך טבעי להתרגש כשרואים את אישתו לשעבר....משהו בבפנים בפנים מזכיר לנו שהיה שם פעם קשר עמוק שהניב ילדים,וזה כבר מעורר קינאה...קצת. את יודעת שאת שווה ונראת מעולה כך שבעניין הזה אין טעם להוסיף. נשיקות רבות לך

yaeli4

New member
יונה, כן, את צודקת, אבל...

ההרגשה מוזרה כל כך פתאום. את יודעת, לפעמים יש לי פנטזיה כזו, שאולי פעם ניתקל זו בזו והיא לא תדע שאני זה אני ואני לא אדע שהיא זו היא, ובעצם, נמצא אולי שאנחנו יכולות היינו בנסיבות חיים אחרות, כן להיות חברות, ידידות, או מה שזה לא יהיה. הרי ההשפעה של החיים המרים של בעלי איתה והחיים שהיא מעבירה את ילדיה וילדיו כמובן, היא הרסנית. לרגע לא שיניתי את דעתי עליה, אבל המחשבה מוזרה נורא.

יעל את מזכירה לי

כשהאקס שלי התחתן ואשתו החדשה הרימה אלי טלפון כועס ועצבני והשמיצה אותי ותביני זה כל המסרים והאנפורמציה המוטעת שנתן לה האקס.אני פשוט לא הבנתי למה היא מתערבת בלי להכיר אותי ואיך היא יורדת עלי בלי לדעת את הצד השני ותביני היא יועצת חינוכית אבל בקטע של האקס שלי קיבלה את עמדתו כנראה בגלל אהבתה אליו כדברי אלהים חיים רציתי אז להגיד לה שהיא מה זה לא מכירה אותי ואם לא היינו בנסיבות האלה יכול להיות שאפילו היינו חברות טובות

b4icu

New member
ואני מכיר אחת ../images/Emo140.gif

שגם נראית וגם שווה מליון דולר...

*יערית

New member
יעלי../images/Emo24.gif

כן אין ספק שזה צובט המראה, אין ספק שזה מערער.... אך ביננו כל אישה אחרת מטופחת ושלא נראית בגילה ולבושה היטב כאילו יצאה לכיכר המדינה{יש מקומות טובים יותר
} תצבוט לנו במידה ואנחנו מרגישות ג'פאיו.{אהבתי את המילה
} אבל... הכל נמצא אצלינו בראש ואם לא מרגישם טוב עם עצמינו זה הזמן לבדוק איפה ניתן לשפר...ולמה בכלל להזניח את עצמינו וזה בטח לא מפאת הזמן... אז מתוקה את נמצאת במקום אחר משלה ואין להסתכל על הדשא של השכן כי אולי הדשא נראה ירוק אך מפנים הוא צהוב ויבש, ולפעמים הוא אכן ירוק כי הגנן שם עובד סביב עצמו כל הזמן ולך עוברים ימים קשים מאוד שכל זה ביחד גורם לך להרגשה הלא טובה. אל תחמירי עם עצמך...נשים יפות זה לא רק חטובות גם מלאות הן נשים יפות ומה שפנים תמיד מקרין החוצה..ובכלל יופי הוא בעיניי המיתבונן
הייה שקטה,כאילו אין בך דופי....אומר ה
שבת שלום והרבה הרבה בריאות לילדה

yaeli4

New member
יערית,

אני יודעת שאני נראית טוב, אין לי ספק בזה, אבל היום ממש לא היה היום שלי. לא הלכתי במיטבי, כי ככה. כי זרקתי על עצמי משהו והלכתי מהבית, ודווקא היום ההיא הייתה צריכה להיעמד לי מול העיניים. אגב, היא לא ראתה אותנו בכלל. רק אנחנו ראינו אותה. כך שמחשבות על הזנחה עצמית אין לי, כי אני ממש לא מוזנחת, והרי את כבר ראית אותי, פשוט היום היה יום כזה, מעפאן מבחינת הלבוש והשיער, ופתאום היא נראתה לי הרבה יותר "שווה" ממני. וחוץ מזה, זה לא העניין. הרגשתי מוזר. הרגשתי שבעלי כל כך מתעב אותה ובז למראה שלה תמיד, ולי היא נראתה לא רע בכלל. אפילו רחוק מזה. וכל הפרופורציות בראש השתנו לי. זה בילבל אותי נורא.

*יערית

New member
שנייה מבולבלת../images/Emo13.gif

מה התבלבל אצלך? ההרגשה לגביה? מה שהיא מכילה בתוכה? המראה פתאום משנה את האדם? זה רק מראה חיצוני..ואכן אני חושבת שאת לא מזניחה את עצמך, ובעלך מתעב אותה ולמראה שלה כי אולי הוא כבר מכיר את "הסחורה" הנוצצת שכלל לא נוצצת כבר בעיניו... גם אותי מסקרן תמיד לראות את החברות של האקס וזה דחף פנימי שלנו ...הפעם הראשונה שהיתה לו חברה היא היתה כ"כ שונה ממני משהו אחר לחלוטין אז הרגשתי טוב עם עצמי....למה זה עשה לי טוב? ממש לא יודעת אני ממילא לא נמצאת בתחרות על ליבו אבל זה הרגיע..בפעם השנייה שהיתה לו חברה שמעתי גם מבנזוגי שפגש בהם בטעות וגם מהגננת
שהיא נראית טוב, התעמקתי בעינין מה זה נראית טוב?ולמה הייתי צריכה לעשות זאת בכלל? הרי טוב לי איך שאני נראית...זה סתם דחף נשי נידמה לי.... מקווה שנירגעת כבר מהתחושה...אולי זה טיבעי ואולי לא....אבל זה עובר בסופו של דבר
גם אם אני לא נשמעת מעודדת פנים מול פנים היה קל לי לשכנע אותך אחרת

עלמה 3

New member
הלווווווווווו יעלי, יש לנו כל כך :-

הרבה מן המשותף..... כשראיתי את שלנו לראשונה ..... אמרתי WOWWWWWWWWWWWWWW , ואז אמרתי למורכב , היא לא דומה בכלל לתמונות...היא נראת יפה, לא הטעם שלי ולא הסגנון שלי....אבל נראת לא רע בכלל ולאט לאט הבנתי... היא כל כולה פלסיטיקה
, כמו מייקל ג'קסון... קורצת עין... נקרע לה התחת תחילה צבט לי הלב , על אך שהיא נראת... אבל מהר מאד הבנתי שאני בג'ניס ובטישרט ..ובחיטוביי ללא הפסליטקה בשפטיים ובאף...פי מיליון ממנה. לא הייתי מתחלפת איתה בעד שום הון שבעולם... המסכנות והלבד ... הבדידות ביום ובלילה... ואם יש משהו הוא מזדמן בלבד... יעלי, כל הבפנוכו רקוב... בכדי לטפל בעצמן, הן צריכות להיוולד מחדש. את יודעת, נראה לי שהאקסיות שלנו - הן אותה אחת .

קורין1

New member
זה מן חוק מרפי כזה......

דווקא באותו יום הייתי עייפה, לא התחשק לי, וכו'...ואז אני מצטערת שלא הקדשתי כמה דקות לאיך שאני נראית , בסך הכל הלכתי לסופר, זה לגיטימי ונורמלי, איך שהרגשת.

1נתי 1

New member
לא כל הנוצץ זהב

נכון, זה מתסכל לראות אותה מטופחת אבל לרגע אל תשכחי שאותך בעלך אוהב אותך הוא מעדיף ואל תשכחי את השבוע המתיש שהיה לך עם כל הדאגות והריצות עם אור אז קחי
גדול גדול שימי קצת אודם ליבשי מחלצות והעלי לעצמך את המורל

oehhe

New member
את? מפגרת? דו ביסט א משיגע?

יעלי שתדעי לך. את האשה השניה ביופיה בעולם כולו (מה לעשות, רולן לפנייך) שתדעי את זה... oehhe

yaeli4

New member
כפרה עליך,אוהי,../images/Emo3.gif למרות פולניותי..

הבאתי יציאה מרוקאית למרות הפולניות הזועקת למרחוק שלי... אתה מתוק. ונשיקות לרולנושקה.

rolan

New member
נשי נשיקה

יש לנו אורחים בדלת ולי יש מה לומר לך זה כנראה יתממש מאוחר בלילה אבל מבטיחה

למעלה