את לא מפגרת, אבל את קצת עיוורת...
יעלי מתוקה. עזבי את הקטע של המראה. את יודעת כמה את יפה, את יודעת כמה האיש שלך אוהב אותך. יותר מזה - אני מבינה מהתאור שלך שמבנה הגוף שלה ושלך מאד שונים, ואת יודעת מה האיש שלך אוהב... יש לי שני דברים להגיד לך בהקשר הזה, ואני לא בטוחה שהם יעזרו או בכלל ירגישו לך קשורים, אבל אלה האסוסיאציות שלי. ראשית, יש לי, כידוע, ילד בן 18. האנרכיסט שלי. בתפיסה האסטטית שלו, בחורות ארוכות ורזות זה ממש לא יפה. הוא אוהב בחורות מלאות, עם חזה גדול, שיהיה "מה לתפוס". פחות ממידה 44 ממש אין להם מה לחפש אצלו... וזה סתם בשביל ההרגשה שלך מולה (ואני יודעת שאת לא מידה 44$ אמא'לה, לא להתנפל!). הקטע של המיליון דולר זה הרבה פעמים שיטה של מגננה. אני יודעת שאני מקפידה הרבה יותר על הופעה ועל איפור כשאני הולכת למקום שאני חשה בו לא בטוחה מאשר למקום שאני חשה כן. אז אם היא תמיד טיפ-טופ, אולי היא תמיד חסרת ביטחון? הדבר השני הוא לגבי היחסים עם האקס. לי ולאקס שלי אין איזה קשר חם ואוהב, הוא איש מרגיז ואנחנו לא רואים עין בעין על כמעט שום דבר חשוב. אבל יש קשר סביר, אני מסתדרת בסדר עם אשתו, נתתי מתנה כשנולד להם ילד, אתמול בערב הם באו לאסוף את הפרימדונה עם התינוק שלהם והיא - אשתו השלישית - ישבה פה להניק בחדר של הפרימדונה ואני הגשתי להם עוגה ושתייה. הרגיש רק טיפה מוזר. לא היה בלתי נעים. אז היא לא חברה שלי והוא לא חבר שלי ואני ממש לא מסכימה עם הרבה דברים שהם עושים (אני שומעת מהילדים), אבל אין ריב ומדון. יש לנו הרבה מזל. ודבר אחרון. אני אוהבת אותך. שלא תעיזי להמעיט בערך עצמך מול אף אחד או אף אחת. אם את מרגישה משהו כזה מתגנב לך, לכי מהר למראה ותגידי לעצמך 5 פעמים: אני אישה יפה, אהובה ומוצלחת! נשיקות.