תגידו,אתם חושבים שאני מפגרת?

blonda3

New member
חחח יעלי-את גדולה../images/Emo6.gif

אם לא הייית אז היה צריך להיות מישהו שימציא אותך..... איזה יופי את כותבת..... אין לי כוח להגיב עכשיו-את סולחת לי-נכון? אבל הכל בסדר. וטבעי איך שהרגשת רק הערונת-לא תמיד איך שנראים זה גם איך שמרגישים..... אוקיי? ויש לי עוד מה לכתוב אז-מחר..... לילה טוב

rolan

New member
כן, אני חושבת שאת מפגרת.... ../images/Emo3.gif

ולמה את שואלת?... כי למה, מה קרה?... תגידי לי, הבנאדם הוא תבנית חיצונית בלבד? כל מה שיש לו מסתכם באיך שהוא נראה, במה שהוא מביא או משדר בחיצוניותו? אני רוצה לספר לכם... השבוע בסדנא, היו איתנו עוד 7 זוגות - נשים וגברים. כשרק נפגשנו חלקם היו יפים, חלקם פחות בעיני. במהלך השבוע הם נחשפו בפני ואני בפניהם ותוך יומיים ראיתי את יופיים. אלה לא מילים פלצניות, זה לא סתם חרטא... זה אמיתי לחלוטין
עוד לפני שנים אמרתי זאת, הבן אדם הוא מה שהוא מבפנים, משם בא יופיו. מעולם לא התרשמתי מחיצוניות. אני לא אומרת לך את כל זה כדי לחפות, כדי ליפות. אני חושבת גם שאת יודעת מה דעתי עליך, את יודעת שאני חושבת שאין לך בכלל בכלל במה להתבייש. אני חושבת שאדם שעושה מעשים רעים, מעשי נבלה, מעשים שיש עמם קלון הוא המכוער. אפשר להתלבש יפה, להתאפר, לעשות ניתוחים פלסטיים ולהיראות נפלא או איך קראת לזה?.... מיליון דולר?... אבל מה יוצא מבפנים?... עכשיו תגידי לי את....

blonda3

New member
ולגביי המילה מפגרת אז....../images/Emo6.gif

זאתהמילה האהובה על בתי הטנה בזמן האחרון והיא לא למדה ממני את המילה הזאת למען האמת אצלה זה מיפגרת עם י'.... אז יעלי-אם את רוצה אז את מיפגרת..הבנת? חחח. נ.ב. אוף טפיק זה בסדר שאני כועסת עליה כשהיא אומרת את המילה הזאת, או להניח לה כי היא קטנה?

יפות שבא לבכות...

אני מרגישה כך כלפי כל מי שרזה וחתיכה ,ולא חשוב אם היא הייתה נשואה לבעלי או לא. אז כמו שתמיד חברה שלי ואני אומרות כשאנחנו רואות אחת שנראית כמו מליון דולר: טוב אז היא חתיכה, אבל בטח היא טיפשה /דפוקה/ מתוסבכת/ בעלה רע. אצלך אפילו זה יותר קל: את יודעת שהיא דפוקה...

את לא מפגרת, אבל את קצת עיוורת...

יעלי מתוקה. עזבי את הקטע של המראה. את יודעת כמה את יפה, את יודעת כמה האיש שלך אוהב אותך. יותר מזה - אני מבינה מהתאור שלך שמבנה הגוף שלה ושלך מאד שונים, ואת יודעת מה האיש שלך אוהב... יש לי שני דברים להגיד לך בהקשר הזה, ואני לא בטוחה שהם יעזרו או בכלל ירגישו לך קשורים, אבל אלה האסוסיאציות שלי. ראשית, יש לי, כידוע, ילד בן 18. האנרכיסט שלי. בתפיסה האסטטית שלו, בחורות ארוכות ורזות זה ממש לא יפה. הוא אוהב בחורות מלאות, עם חזה גדול, שיהיה "מה לתפוס". פחות ממידה 44 ממש אין להם מה לחפש אצלו... וזה סתם בשביל ההרגשה שלך מולה (ואני יודעת שאת לא מידה 44$ אמא'לה, לא להתנפל!). הקטע של המיליון דולר זה הרבה פעמים שיטה של מגננה. אני יודעת שאני מקפידה הרבה יותר על הופעה ועל איפור כשאני הולכת למקום שאני חשה בו לא בטוחה מאשר למקום שאני חשה כן. אז אם היא תמיד טיפ-טופ, אולי היא תמיד חסרת ביטחון? הדבר השני הוא לגבי היחסים עם האקס. לי ולאקס שלי אין איזה קשר חם ואוהב, הוא איש מרגיז ואנחנו לא רואים עין בעין על כמעט שום דבר חשוב. אבל יש קשר סביר, אני מסתדרת בסדר עם אשתו, נתתי מתנה כשנולד להם ילד, אתמול בערב הם באו לאסוף את הפרימדונה עם התינוק שלהם והיא - אשתו השלישית - ישבה פה להניק בחדר של הפרימדונה ואני הגשתי להם עוגה ושתייה. הרגיש רק טיפה מוזר. לא היה בלתי נעים. אז היא לא חברה שלי והוא לא חבר שלי ואני ממש לא מסכימה עם הרבה דברים שהם עושים (אני שומעת מהילדים), אבל אין ריב ומדון. יש לנו הרבה מזל. ודבר אחרון. אני אוהבת אותך. שלא תעיזי להמעיט בערך עצמך מול אף אחד או אף אחת. אם את מרגישה משהו כזה מתגנב לך, לכי מהר למראה ותגידי לעצמך 5 פעמים: אני אישה יפה, אהובה ומוצלחת! נשיקות.

yaeli4

New member
אוי, קרן קרן שלי, כל פעם שאת מגיחה

לכאן, אני רואה כמה את חסרה לי. אלוהים, שרק תהיי כאן יותר, בשבילך וגם בשבילי. אוהבת אותך עד אין קץ, יפתי,

למעלה