תגידו, אתם לא מארגנים מפגשים?

oribarak

New member
תגידו, אתם לא מארגנים מפגשים?

היום שקעתי במחשבות...על איך יהיה מפגש פורום פינק פלויד. כמה ילדים יביאו גיטרות, דיסקים ברקע, יהיה צחוקים, וסוף סוף נראה מי עומד מאחורי הכינויים...זה יכול להיות אדיייייייר ותחשבו על זה אויויויויוי

Queen Of Rain

New member
ואני אומרת - למה לא באמת..

אבל מפגש בהופעה הבאה של השליחים נשמע מעניין יותר..

melancholy man

New member
ומה אלא שכבר לא ילדים?

להם אסור להביא גיטרה?

oribarak

New member
צודק, סליחה, הפליה

יש בפורום בכלל ילדים מתחת לגיל 14???אם לא..אז כולנו מבוגרים

weird dust

New member
אם אין כאן ילדים מתחת לגיל 14 אז,

זה אומר שאנחנו אחד הפורמים היחידים שאין בו מהדור החדש של האינטרנט. שכרגע מתחיל להציף את תפוז כמו שכשאני ההיתי בן 14 (או משהו באזור).

weird dust

New member
אין לי בעיה עם איתם

ואין בעיה שיקראו ושיכתבו ושימשיכו לשמוע מוזיקה טובה ההודעה פשוט הראתה שיש כרגע מעיין חילוף דור אינטרנט אני בתור אחד שנימצא הרבה שנים בתפוז יצא לי לראות קטעים כאלה של מין חילוף דור, אנשים שהכרתי התגייסו (היום כבר השתחררו אני מנייח) ולא חזרו ובמקומם באו אחרים צעירים יותר. ככה זה בפורמים.

Queen Of Rain

New member
אולי יש פה ילדים מתחת לגיל 14

ש*כותבים* שהם מעל לגיל הנ"ל.. אה..?? אה??? תודו שלא חשבתם על זה:)

itaikuskus

New member
לא...

לחשוב על דברים חסרי משמעות וחסרי כל תועלת זה לא נראה לי הקטע של האנשים פה...מודה, אני לא חשבתי על זה.

Queen Of Rain

New member
איפה חוש ההומור שלך ../images/Emo151.gif?

מודה ,גם אני לא חשבתי על זה שיהיו בפורום אנשים יבשים וחסרי הומור

itaikuskus

New member
לא יודע..

יש דברים מצחיקים...יש דברים מבדרים... לא הצחיק אותי, לא בידר אותי, אבל את צודקת, אולי יש אנשים שמצאו את זה משעשע.

Miss CB

New member
ככה, ניבלו?

גיטרה במפגש פ' פלויד זה בסדר, אבל כמתקשרים באמצע ת"א כל החבר'ס אתה עסוק?? נעלבתי מעמקי נשמתי
(סתם
) (NP - Love Her Madly, The Doors, LA Woman מעולה במלוא מובן המילה
)

melancholy man

New member
אני אמרתי שאבוא?

שאלתי רק מה עם היותר מבוגרים (ולא, לא התכוונתי למעל גיל 14 התכוונתי לקצת יותר מזה...)

נימרודל

New member
אכן!!!

וואי... כמה זמן לא כתבתי פה...
מוזר. בכל מקרה. אכן זה ממש סופר-מגנובי
(אל תשאלו) ויכול להיות שיש פה ילדים אבל שלא כותבים.

flowerboy69

New member
אני מוכן להיות המארגן של האירוע!

תמיד רציתי לעשות משהו כזה... ואם לא הייתי כזה קנאי לאוסף הייתי מאפשר לכולם לראות ולשמוע את כל מה שיש לי שאת הרוב בעצם אני לא שמעתי(דיסקים) או ראיתי(ספרים) ולא בגלל חוסר רצון אלא מחוסר סבלנות וזמן...ואז אולי מישהו יכול היה לספר לי מה באמת כתוב בכל הספרים עליהם... אגב במקום גיטרות אפשר להביא חליל?הרי ההתחלה נקראת-החלילן בשערי השחר(piper at the gates of dawn) מה דעתכם?...

melancholy man

New member
אני ממליץ

לחכות עם זה עד שציף תגיע לארץ, אם רוצים לארגן מפגש פורום כמו שצריך, מאוד כדאי שתיהיה מעורבות של מנהל הפורום ולו לצורך הרגשת הבטחון של ההורים של חלק מהחברים, מאחר ואני לא פנוי לארגון דברים כאלה, אני מאוד ממליץ להמתין לשובה של ציף (אם זכרוני אינו מטעני זה כבר אוטוטו.

oribarak

New member
אף אחד לא אמר שרוצים לבצע עכשיו

רק דמיינתי...נתתי לכם קצת חומר מחשבתי כשציף תחזור, שתנסה לארגן..ואם יקרה ואם ההורים שלי ירשו(מה שסביר להניח שלא, אבל אחרי שכנועים עמוקים...) אני אצפה לראות את כולכם ושלא יהיו כאלה שיבריזו...כמו ה"גדולים" שיש להם עיסוקים...וכשאני מדבר על גדולים אני מדבר על בני 17 ככה...אולי בחופשת חנוכה?אם ציף תחזור

למעלה