תגידו, אתם לא מארגנים מפגשים?

melancholy man

New member
זה בסדר

לא דברתי על זה עם ציף עוד, אבל אני חושב שיקח לך עוד זמן לפני שנקבל אותך לגדולים

flowerboy69

New member
אין בעיה יש לי רעיון אחר!

נחכה עוד כמה שנים ואז שכולם יהיו בבית אבות יהיה יותר קל כי גם ככה כולם יהיו יחד והם יהיו קשישים מידי ולא יוכלו לברוח אם המוזיקה תהיה חזקה מידי או משהו...וגם לא צריך אישור הורים...

NIR Y

New member
נו באמת

לא חשבתם על זה שאולי חלק כבר ימותו או משהו

weird dust

New member
ציף היא המנהלת של הפורום

שכרגע נמצאת רחוק מכאן (רחוק, רחווק) בחו"ל.

find the truth

New member
הבנתי

אם כבר אז יש ך כוח לענות על השאלות שרשמתי כבר בהודאה קודמת שלי? מסתבר שענית , תודה..

weird dust

New member
אם אני זוכר נכון

ואני מאמין שכן, במפגש הקודם (היו 2 אנשים ושבוע אחר כך היה אפטר לא רישמי של 3) אז ציף לא ממש התלהבה מהרעיון ואמרה שהדבר יכול להיתקיים אבל לא יהיה רישמי. יכול להיות שהדעה השתנתה אבל אפילו העברת שמות ואי סי קיו וכ'ו לא היה בתקופה ההיא בפורום.

melancholy man

New member
אתה זוכר נכון

העניין הוא כזה, לארגן מפגש פורום כמו שצריך זה משהו שדורש עזרה מהנהלת הפורום (למשל לנעוץ הודעות מפגש בראש הפורום כמה ימים, להקפיץ הודעות וכו) התערבות כזו מחייבת נוכחות של מנהל הפורום במפגש. אני לא יכול לעשות את זה, לכן כדאי לפחות לחכות ולשמוע מה דעתה של ציף בעניין, ואם יש מישהו שחושב שהוא יהיה בבית אבות עד אז, אז אני אדאג להביא לו גם את הקטטר לשם
.

weird dust

New member
אני כבר חוקי אז רק עוד כמה שנים

ואני כבר בבית אבות
. אני חושב שפעם שעברה המפגש לא הצליח כי מראש לא היתה התעניינות אמיתית וכשפתאום כולם מבינים שאף אחד לא בא גם הם לא באים (רגע דמיון - שיעול כבד) זה יכול להיות נחמד מפגש פורום אבל הוא לא מחוייב בתמיכה של מנהל אלא יותר בתמיכה של אנשים. מנהל יכול לעזור ויהיה נחמד לראות גם בוגרים יותר אבל קודם צריך תמיכה אמיתית של אנשים להגיע.

נימרודל

New member
אני אומרת

חנוכה. כי זה חופש, ובטח כולם יכולים. יהיה לנו גם יותר זמן. חליל זה כלי שולט. ברור שאפשר להביא חליל. השאלה היא- איפה להיפגש? אני בעד תל-אביב...

בעניין המפגש

אני חוזרת לארץ רק בעוד כ-7 שבועות, כך שלחנוכה זה יהיה קצת מאוחר. זה נכון שיש לי הסתייגויות עקרוניות ממפגשי-פורומים וארגונם, מסיבות שאינן קשורות לפורום הספציפי הזה. יחד עם זאת, אני בהחלט אסייע בפרסום המפגש מעל גבי הפורום (מקום, מועד וכו'). ובנוסף, אם תהיה הענות גבוהה, ואם יהיו הורים חוששים וכד', אני מוכנה גם לסייע בארגון, ולשמש כשומרת-ראש (שלא לומר "בייביסיטר"). הכל כדי שיהיה לכם טוב!!

flowerboy69

New member
אז כמו שכבר אמרתי...

אני רוצה לארגן וחסר למי שלא בא!תל אביב כמובן המקום המועדף באיזה מקום נחמד ואין טעם לחששות כי לא נראה לי שהסכנה הגדולה למישהו היא דווקא מפה אם הוא שורד את היום יום...:) אבל הכל יקרה רק עם באמת יבואו ולא יזלזלו אז עכשיו כל מי שרוצה לבוא שיאמר שהוא בא!קדימה לרשום!

melancholy man

New member
ממש אין סיבה לפתוח שרשור חדש

ושוב, אני מבקש לקרוא את ההודעה של ציףציף בנושא, לא יקרה כלום אם זה יקרה בעוד כמה שבועות.

מפגשים

לא מזמן הייתה לי ההזדמנות ללכת למפגש של פורום אחר (בסוף לא הלכתי כי חליתי באותו היום). המפגש אורגן ע"י משתתף בפורום ולא המנהל (2 מהמהלים מתוך 3 לא הגיעו). הייתה ענות גבוהה של הכותבים הקבועים אבל אלה אנשים מבוגרים, בעלי רכבים, שיותר קל להם להגיע. אז צריך גם הסעה, וגם לא מאוחר (מה שלא טוב למי שעובד, כמוני למשל). מסובך מאוד הארגון בפורום של קטינים (וקצת יותר גדולים) אבל עוד לא ניידים.

flowerboy69

New member
מצטער אבל לא מסכים

אני רואה בשישי בלילה ילדים בני 13-14 מגיעים מרחוק מבלים כל הלילה אז די עם הסיפורים. מדובר במרכז הארץ יש תחבורה מספיק טובה ובשעה נוחה ולא משהו מאוחר.בנוסף למי ש"עובד" עם כל הכבוד אני בטוח שכבר לקחת חופש לדברים פחות חשובים מזה.לי אין בעיה שזה לעולם לא יצא לפועל באמת .אני רק מנסה פעם אחת לעשות משהו ראוי שאני רואה אותו כמחווה ללהקה שאני אוהב ואחרים פה גם(כל אחד בדרכו) ובעולם היו לאחרונה כמה אירועים דומים ואנשים באו מכל העולם לראות ולקחת חלק ורק פה הכל ככ לא יעיל ולא מוצלח!

למעלה