תגידו, אתם מפחדים לפתוח הודעות

מיטללל

New member
תגידו, אתם מפחדים לפתוח הודעות

חדשות ? כי אם יש איזשהי בעייה קולקטיבית, אני מבטיחה איכשהו לארגן דרך תפוז אירוח של איזו פסיכולוג
בכל מקרה, בא לי על שרשור: "איזה עצבים
מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה?
מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני?

מיטללל

New member
ראשונהההההה

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה? באמת שאף זכר לא עצבן אותי בימים האחרונים. אפילו לא אבא
מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני? קבעתי היום עם שי שניצא.. הוא בא אליי. הכרחתי אותו אפילו קצת לראות כוכב נולד(
) ובאיזשהו שלב אמרתי לו שאני מצטערת אבל אין לי כוח לצאת ושנהיה כל הסופ"ש ביחד. לפחות לראשונה ראיתי שהוא יכול קצת להתעצבן. שזה גם משהו:) אבל הכל בסדר.

L y c a n

New member
כן זה פחד בלתי מוסבר כזה..

העכבר כל הזמן מגיע לפתוח הודעה אבל בשניה האחרונה אני מזיז
ושאלה אליך חזרה, למה כל מי שמפרסם סקר לא עונה דבר ראשון לעצמו?

T a u r u s

New member
מותר לי לא לפתוח הודעות - אני אורח

לא זוכר מתי בכלל בכיתי לאחרונה.
בגלל איזה עניין משרדי שהיה קשור אלי מישהי מסויימת בוודאי הייתה צריכה להשאר במשרד קצת extra time - בד"כ זה מבאס...

ChilD SouL

New member
תשובות.

אבא שלי עיצבן אותי היום.
לא נראה לי שעיצבנתי או שגעתי איזה גבר-גבר בזמן האחרון.

נועם m

New member
תחשבי גדול מיטל

פסיכיאטר
הטריף אותי: מישהו שמדריך ביחד איתי, ולא ממש עושה את עבודתו... ואני שוב מוצאת את עצמי בתפקידים שהם לא ממש שלי... מעצבן ממש- כי הוא אפילו לא טרח לעזוב רשמית, או משהו כזה, אלא סתם התחיל לזרוק זין...
טוב, כשאמרתי לו שהוא חתיכת חרא יש מצב שביאסתי אותו קצת
אבל זה כל כך הגיע לו... וזה רק מעיד עד כמה הוא עיצבן אותי- אני בחיים לא אומרת לאנשים דברים כאלה בפרצוף.

../images/Emo68.gif

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה? וואהי זה היה מזמן
עוד בתקופת האקס
מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני? חח כל הזמן אני מבאסת.. רוצים לצאת ולא מתחשק לי אז אני מוציאה תירוצים
בקיצור לא חסר שמתבאסים ממני

Cobe Anan

New member
מהמין השני? אף אחת לא עיצבנה אותי.

אבל מהחדר השני? אוי, שאני לא אתחיל...

אף אחד לא הטריף אותי כי

אני לא יוצאת עם אף אחד כבר כמה זמן.. זה פתרון מצויין נגד הטרפות. בלי לחכות לטלפון, בלי לפחד להזרק אחרי להדפק, בלי להרהר מה עשיתי ואיפה טעיתי, ובלי ממש לקוות שיקרה לי משהו טוב בזמן הקרוב. חוץ מאתמול במועדון שאיזה אחד בהה בי כמה זמן, ורדף אחרי בכל המועדון, שזה קצת הטריף אותי, עד שבסוף פלט "מה העניינים" עלוב וחסר השקעה ובזה נגמר העניין.

Cobe Anan

New member
מה רצית שהוא יעשה, יבנה לך בית?

אגב, יש לך קשר משפחתי כלשהו לg-shock? טוב, אין ספק שלהתרחק ממים זה פיתרון טוב נגד טביעות. אבל תסכימי איתי שזה קצת קשה ללמוד לשחות ככה...?

לא.. אבל אני כבר מומחית בפיענוח

וזיהוי של חוסר התלהבות עוד בהתחלה עצמה. זה היה אחד המקרים. חוץ מזה שטבעתי מספיק ואני כבר צמח

L y c a n

New member
אם לא תנסי שוב ושוב,

לעולם לא תלמדי לשחות, ובסוף תשארי לבד על אי בודד

נועם m

New member
או שהיא תטבע ../images/Emo6.gif

סתם, מותק אני איתך- גם לי נשבר כבר... ולא אכפת לי אם זה אומר שאני אמצא את עצמי בסוף על אי בודד, או לחילופין על קרקעית האגם

L y c a n

New member
תקרא עיתונים..

לקנות אי זה לא בשמיים, אם תוותר על הפאג'רו הבא שלך
(הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי אחד) ומה יכול יותר טוב מלגור איתה לבד בלי שכנים מעיקים על אי איפשהו בפאסיפי?

למעלה