תגידו, אתם מפחדים לפתוח הודעות

L y c a n

New member
זה גם..

אבל א תישרפי מהר
ואני שוב אצטרך למרוח קרם

Cobe Anan

New member
תגידי,מה פרץ החרמנות הזה ששטף אותך?

מה, החבר שלך במחזור...? :p

../images/Emo9.gif

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה? לפני שבועיים מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני? בימים האחרונים כי אני עקשנית חחח

pain is MY love

New member
אז ככה...

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה?- במוצ"ש ידיד ממש טוב שלי שגר רחוק ואני לא רואה אותו הרבה הגיע לצריפין ואני עשיתי שבת בבסיס והוא לא בא לבקר אפילו... (למרות שלא ראיתי אותו אולי איזה חצי שנה) וזה הטריף אותי לחלוטין! מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני?- אתמול היה לי מקרה מצחיק ביותר בחור: "טוב אני אביא לך סיגריה ואת תביאי לי נשיקה" מרינה: "לא!" בחור: "אבל הבטחת!" מרינה "לא!" בחור: "אבל רצית!!!" מרינה: "לא!" וככה זה נמשך אולי איזה שעה... אני במקומו כבר הייתי משתגעת!!!!

d e m o sthenes

New member
אז ככה...

אחת שאני מכיר דרך האינטרנט באמת שיגעה אותי, כאילו ניסיתי לעזור לה והיא לא מבינה. לא נראה לי ששגעתי מישהי, אני בחור טוב.

עונההה

ככה: בימים האחרונים בן המין השני לא גרם לי לדמעות, סתם למחשות בלתי פוסקות מיותרות. מלא אנשים אחרים עצבנו אותי וזה הרי שירשור עצבים: אחותי הקטנה (בת 18 לא כזאת קטנה) אמא שלי, יוווו כמה הן עצבנו אותי! חייבת לצאת מהבית. אה, כן, המורה שלי עצבן אותי והוא מהמין השני...הוא חשוב שהוא יודע הכל מאוהב בעצמו אוהב לבהקטין אותי בכל הכוח- קרצייה. אני שיגעתי וביאסתי כמה וכמה אנשים<מלאך> אתמול, שבוע שעבר... זה היה קל, יש עוד שאלות?

eithancambridge

New member
עונה:)

פעם אחרונה שאישה הטריפה אותי- החברה לשעבר, מגעגועים. פעם אחרונה ששיגעתי אישה- עכשיו בטלפון שיגעתי את אמא שלי, כי לא רציתי לדבר הרבה.

twigy

New member
שלום אני תמיר

וגם לי יש פוביה משליחת הודעות חדשות -- -- -- -- -- -- --
אאאאאאממאאל'ההה

לפני שבוע שכבתי עם מישהי

בקטע ספונטני,לפני זה בכלל לא נימשכתי אליה ולא חשבתי עליה מחשבות מיניות . לא בא לי לראות אותה או לדבר איתה והיא כל הזמן מתקשרת ומתקרצצת...ולא רק אליי, היא מתקשרת בלי הפסקה לידידה שלי שלקחה אותי אליה והכירה לי אותה ( כן כן שכבנו באותו ערב שהיכרנו ... אבל זה רק בגלל שהיא היתיישבה פיתאום בין הרגלים שלי וביקשה מסג' בכתפיים, כשתוך כדי היא מצמידה ומחככת את התחת שלה אל ה
שלי...) היא בחורה נחמדה אבל אין לי כוח אליה... וניראה לי שהיא מבועסת לחלוטין....

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo12.gifמה זו ההפקרות הזו?

ככה בחורות מתנהגות היום..?
עצוב לי לשמוע.. ובאשר אליך צעצוע, בכל מה שסיפרת לא נראה לי שהבטחת לה משהו, לכן אתה לא חייב לה כלום, שתתבאס עד מחר, ואם אתה לא רוצ הלהגיד לה בעצמך ולהזכיר לה שזה היה חד פעמי, אז שידידה שלך תסביר לה.

Zoharrr

New member
מיאו

מתי בימים האחרונים מישהו מהמין השני הטריף אותכן/גרם לכן לדמעה? לפני יומיים?אבא שלי. מתי נדמה לכם/לכן בימים האחרונים ששגעתן/באסתן מישהו מהמין השני? היום,את אריק ואת אלכס.

למעלה