תגידו, באונברסיטת ת"א יש רק גאונים?

asafpp

New member
עזוב הגעתי למסקנה שעדיף כבר

לפתוח עסק ולמכור דגים

לזה שבכה על זה שלא יתקבל כנס לפה

טעות בידיך המקצועות לא נחלקים לשניים ישנם הרבה מקצועות בכל ספקטרום חתכי הקבלה. 664 הוא ציון לא רע בכלל וסביר להניח שתוכל להתקבל איתו לרוב המקצועות המוצעים באוניברסיטת ת"א בשנה הבאה! כיום עם ציון כזה אתה מתקבל למקצועות רבים "נחשבים"(אני לא יודע מה נחשב מבחינתך אני מציין מה נחשב ל"נחשב"-הנדסה ביו רפואית,פסיכולוגיה ,חשבונאות משפטים ביולוגיה כלכלה ועוד) יש להניח שלכל המקצועות שציינתי אתה עשוי להתקבל גם בשנה הבאה בנוסף ישנו סיכוי לא רע שתוכל להתקבל להנדסת חשמל(דרך אגב מי שלומד 5 יח"ל מתמטיקה ופיסיקה מקבל 5 נק´ בונוס לציון ההתאמה שלו אם הוא נרשם ללימודי הנדסה)´תעשייה ואפילו מדעי המחשב בצירוף מתמטיקה. כל המקצועות שציינתי גבוהים בכ-5 נק´ בלבד מציון ההתאמה שלך,רק שתדע מתמטיקה ומד"המ ירד בשנה האחרונה ב-20 נקודות כך שירד בעוד 5 נקודות לא נשמע לגמרי לא סביר. ביי

תגובה

אבל אני אומר לך שחתכי קבלה לא נשארים קבועים,חוצמזה מה אתה בכלל רוצה ללמוד?אם אתה נעול על משהו ספציפי שלק תוכל להתקבל אליו(רפואה,ביוטכנולוגיה)אז תתחיל ללמוד ביולוגיה תנסה להשידג ציונים טובים ואז לעבור ,אם אתה מעוניין בהנדסות או במדעי המחשב הייתי מציע להמתין שהרי כפי שציינתי הסיכוי לא רע וחוצמזה אם לא תתקבל למדעי המחשב תוכל להתחיל למוד מתמטיקה ואם תסיים את שנה א´ בציון 80 תוכל לעבור למדה"מ.

Asaf p

New member
כשאתה כותב הנדסה

אתה מתכוון לסוגי ההנדסות למיניהן,הנדסת ביוטכנולוגיה,הנדסת חשמל? לא החלטתי עוד מה אני רוצה ללמוד. מה דעתך על אונברסיטת בן גוריון? באיזה מצב היא נמצאת לעומת ת"א.

ב"ג

כל מה שאני עומד לכתוב זה משמועות וקצת למידת הנושא אך בשום אופן אינני קובע שאני יודע מה יותר "טוב" אז ככה אוניברסיטת בן גוריון נחשבת לטובה בכמה תחומים במיוחד- הנדסה היא בהחלט אחת מהן ,רבים יאמרו שהפקולטות להנדסה ורפואה טובות יותר בב"ש מאשר ת"א. בנוגע לשאלתך השניה או הראשונה הנדסת ביו טכנולוגיה יש בב"ש אך אין בת"א (לתואר 1)יש ביוטכנולוגיה אבל ה-5 נק´ לא תקפות משום שהחוג שייך לפקולטה למדעי החיים ולא להנדסה ,בנוגע לחשמל אתה זכאי לבונוס.

למעלה