תגידו, בא לכם להקים ממשלה מחברי הפורום?

מי הרשה לך להתפטר?

קיבלת את משרת שר התיירות אשר מצד אחד לא מחייבת אותך להביא תיירים לארץ ומצד שני אתה יכול לתייר בכל העולם בהתאם להזמנת שרים אחרים ממדינות אחרות שגם הם לא תורמים מאומה לארצם. בינינו, אתה תיהנה מאוד מהתפקיד כי אתה רוצה להראות לתיירים את ארצנו הנפלאה רגע לפני שהיא תעלם מהמפה, אבל יחד עם זאת אתה תשקיע את מיטב מרצך כדי לעשות את הארץ הכי יפה שאפשר כדי שיהיה לך מה להראות בכלל

lefler11

New member
יחפה

למרות שאני מסכים איתך שיש בארץ הקטנה שלנו דיי הרבה מה לראות ואיפה לבקר - אני עדיין לא חושב שאני הבן אדם הנכון לתפקיד...

אני פשוט אמליץ לאנשים לא להגיע לפה וזה נראה לי קצת ניגוד עניינים...

אולי יום אחד, אחרי שיהיה שלום, המינוי הזה יכול להתאים לי - אבל עד אז לא נראה לי שאני יכול לתרום בתפקיד הזה...

אתה מתבלבל חבר

לא ביקשתי ממך להיות שר הקליטה. אתה בסך הכל אמור לדאוג לכך שהארץ תהיה נחמדה לתיירים ולא להביא אנשים להשתקע בה.
אתה יכול להגיד להם לבוא לטייל ולעוף מפה מהר. בכל אופן, אם אתה מתעקש, אין לי בעיה להעביר את התפקיד הזה לארונסון אשר ממילא נמצא יותר בחו"ל מאשר בארץ. הוא ישמח מאוד למלא את התפקיד. אני רק מקווה שכשהוא יחזור ביום שישי, שלא אקבל על הראש בגלל זה

מה דעתך על השר לפיתוח הנגב והגליל? בדרך כלל עם תיסכול אפשר לעשות המון דברים טובים

lefler11

New member
אז ככה

הכי יתאים לאופי ולכישורים שלי - זה להיות שר האוצר או שר החוץ (או שניהם ביחד...
).
אבל שוב פעם, לא נראה לי שאוכל לייצג בצורה נאמנה את הציבור כי הגישה שלי מאוד שונה מהגישה של רוב הציבור בישראל.

האמת - יתכן שגם שר המשפטים יכול להתאים לאופי ולכישורים שלי - אבל במחשבה לעומק זה יכול לגרום לאנרכיה בגלל שיש מצב טוב שאמחק המון סעיפים מספר החוקים שממש מיותרים לדעתי...

לגבי השר לפיתוח הנגב והגליל - אם כבר תיק ממש מאתגר, אז בואי נתפור לי תיק מיוחד שיקרא - תכנון אסטרטגי לטווח ארוך.

lefler11

New member
גם בשוק התקשורת

יש לי "עבר" ואני מכיר אותו מקרוב מאוד.

בהתחשב שהפעולה הראשונה שאבצע בתור שר התקשורת היא צומצום מאסיבי של האפשרות לגניבת זכויות יוצרים באמצעות הרשת - האם אתה בטוח שזה המשרד שאתה רוצה שיהיה בשליטתי

poseidon111

Active member
אין בעיה. אני עדיין מחכה לרגע שבו יעלה נושא

כלשהו, ואתה תכתוב את השורה הבאה:
"אין לי כל מושג או נסיון בתחום האמור".

poseidon111

Active member
אבל אני אדם נימוסי. כתבת שתפרסמי את הסיבות

בפוסט נפרד, ואני ממתין.
כמובן שאני סקרן.

lefler11

New member
אולי תתפלא אבל

כבר היו כמה כאלה ואני בטוח שגם יהיו כאלה בעתיד.

אני פשוט נמנע מלהביע את דעתי בדברים שאין לי יותר מידי נסיון \ מידע בהם.

Doctor Goblin

New member
ישששש!

עכשיו אני יכול לסגור את הפקולטות לפסיכולוגיה!

אגב, יחפה, זה שרשור קלאסי שאני נוטה לפתוח בפורומים למינהם
אני מאוד אוהב את הרעיון.

אוי אני ממש מצטערת

גם ביקשתי מחברי הפורום להוסיף עוד חברים ומשרדים כי לא יכולתי לזכור את כל המשרדים שיש ואת כל החברים שיש

ואכן משרד התחבורה מתאים לך במיוחד גם לאור תחביבך הידוע והמוכר.
אבל, תרשה לי להוסיף לך עוד משרד (כפי שאני רואה אותך בעיני רוחי ובהתאם להתרשמותי מיכולותיך כאן בפורום), משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה. אתה איש של עשייה, איש שמחפש תעסוקה לעצמו ודאי ידאג לתעסוקה של אנשים אחרים, ובאינטואיציה שלי יש לי הרגשה שאתה גם סוחר ממולח. תקן אותי אם אני טועה

puma141

New member
הוא יכול להיות שר המוסר גם:)

אני רוצה להיות הסגנית שלו...
אבל מה דעתך על הרעיון? שר המוסר.........אנחנו בקצה השני..

למעלה