תגידו, בא לכם להתפקד?!

איף

New member
תגידו, בא לכם להתפקד?!../images/Emo3.gif

שם:
שיר החודש שלכם (של מאיר):
שיר החודש שלכם (לא של מאיר):
איך אתם מסכמים את החודש שעבר?
למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב?
מה החג האהוב עליכם?
יש תכניות לתקופת החגים?
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)?
מסר לאומה:
שיהיה חודש מגניב!

חמדמדת1

New member
ראשונה??נו טוב!!../images/Emo2.gif

אזור מגורים: שפלה שיר החודש שלכם (של מאיר): איילת חן!!! שיר החודש שלכם (לא של מאיר): כוכבי בוקר - אביתר ( הכל תמיד נשאר במשפחה..גם האבא וגם אביתר..מה לעשות??משפחה מוכשרת!!) איך אתם מסכמים את החודש שעבר? נחמד + למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב: לחגים, לטיולים ו...לעבור טסט מה החג האהוב עליכם? סוכות!!!
יש תכניות לתקופת החגים? כן , ברור!! מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? במקרה, מאיר בחוצות היוצר (
) מסר לאומה: עוד מעט חגים -יששששששששש!!!

ms pizza

New member
שניה!!!!!../images/Emo9.gif

שם: יסכה גיל: 29 אוטוטוטוטוטוטוטוט( אני הכי זקנה פה???) אזור מגורים:רחובות שיר החודש שלכם (של מאיר): לך אלי שיר החודש שלכם (לא של מאיר): ידידי השכחת ויפה נוף של אתי אנקרי ( יענו אווירת דוסיות..) איך אתם מסכמים את החודש שעבר? סבבה לגמרי למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב? המממ...לחגים??? מה החג האהוב עליכם? סוכות (לגמרי!ממש!)
יש תכניות לתקופת החגים? בעיקר משפחה וטיולים... מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? מאיר!!חוצות היוצר ( מתי יהיה שוב??) מסר לאומה: לק ורוד פוקסיה זה מגניב!!
אחל'ה חודש שיהיה

אתי Z

New member
שלישית ../images/Emo8.gif

שם: אסתר גיל:25 אזור מגורים: מרכז(חולוניה
) שיר החודש שלכם (של מאיר): מרגישה בסרט (לגמרי
) שיר החודש שלכם (לא של מאיר): אדון הסליחות של יונתן רזאל וקצת לבד של עמיר בניון איך אתם מסכמים את החודש שעבר?ב"ה רק בשמחות... למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב?לחגים ללא ספק מה החג האהוב עליכם? סוכות יש תכניות לתקופת החגים? לא ממש, חוץ מחוה"מ סוכות - עמיר בניון בקיסריה! ואולי נסיעה לאילת... מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? עמיר בניון בבריכת הסולטן
מסר לאומה: תחשוב טוב, יהיה טוב

odery

New member
מה נסיעה לאילת מה?

מה עם חגיגות ה26 שלי? לא מספיק שאת מפליגה לקיסריה באותו יום?

תמרי35

New member
מס' א-ר-ב-ע !!! ../images/Emo66.gif

אז בגדול אני מהמרכז, השיר שלי של מאיר הוא ללא ספק ירושלים ( במיוחד לאור העובדה שהוא היה בחוצות היוצר!!) , הציפיות מסתכמות בלאכול סופסופ רימון אחרי ים זמן וכמובן מחכה לטיול סוכות שהוא גם החג האהוב עליי.. מסר לאומה : המממממממממממ.................. אין. חיים טובים לכולם!!

odery

New member
../images/Emo57.gifכפרעל הטוניסאית../images/Emo13.gif

שם: אודליה גיל:שלהי 25 אזור מגורים: י ר ו ש ל י ם שיר החודש שלכם (של מאיר):אליה מהאקוסטי שיר החודש שלכם (לא של מאיר):יש לי סכוי -אבי בנאי איך אתם מסכמים את החודש שעבר? ארוךךךךךךךךךך תודה לאל שהתחילה שנת הלימודי כי ניצלתי את הסיקים שלי עד 2020 לפחות. למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב?למשיח,לאביר על סקייטבורד, לסטודנטיות נלהבות וחדורות מוטיבציה, לגדול בשנה, לרדת כמה שיותר במקל,אבל אם חייבים משו אחד אז ל-אושר פשוט מה החג האהוב עליכם? סוכות-במיוחד השנה-שבוע שלם של חול המועד. יש תכניות לתקופת החגים? אני בדילמה בין לשלח את הילדה לאבא שלה ולהתפלל לראשונה מזה 6 שנים בבית כנסת(ר"ה) או להשאיר אותה איתי ולהרגיש שמחת חג - חתיכת דילמה. מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? עמיר בניון בריכת הסולטן מסר לאומה:כאב הוא הזדמנות להרפא!!! יאללה שבוע טוב עם בשורות טובות עודיותר.

ms pizza

New member
צ'ימעי- את מצחיקה ממש..

ו..הצד הטוניסאי שלי שואל לגבי הכותרת שלך..??? שבוע מעולה!

odery

New member
חח אז את במקום טוב

יש לך עוד צדדים?(כי בדר"כ טוניסאים באים בנפח והיקף של 360 מעות..) הכותרת היתה
יעני חמישית לפי כרונולגיית המתפקדים:)

ms pizza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתי צריכה לנחש-צודקת!!( לגבי הכותרת..) אכן 360 מעלות.. הצד השני שלי מקוראי ( מה שאומר עוד שמן והרבה..החיים הטובים!)

tommygirl75

New member
והנה אני...

שם: חוה גיל: 34 אזור מגורים: ירושלים שיר החודש שלכם (של מאיר): יש לי סיכוי (הביצוע האקוסטי שלו לשיר של אביתר) שיר החודש שלכם (לא של מאיר): כל בוקר קצת - אביתר בנאי איך אתם מסכמים את החודש שעבר? לצערי, חודש שהיה רחוק מרחמים. אובדן קשה ובלתי צפוי, שוב סיום עבודה (שלישית השנה...) אבל הרבה תקווה והמוזיקה של מאיר עזרה לי מאד. למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב? שיפתחו שערי שמים. מחכה לראש השנה - שהוא בעיניי מתנה והזדמנות להעביר דף למשהו מנחם ומשמח. מה החג האהוב עליכם? כל החגים. יש תכניות לתקופת החגים? להטעין מצברים נפשיים (ולאכול אוכל טוב, כמובן...) מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? מה לעשות - מאיר בחוצות היוצר. מסר לאומה: שנה טובה, מתוקה וסובלנית.

תמרי35

New member
אל תהרגי אותי על ההתערבות..

אבל אני מאחלת לך ( ולכולנו..) שהשנה החדשה תהיה הרבה יותר טובה מהחודש שתיארת שעבר עלייך!!

tommygirl75

New member
התערבותך מבורכת ../images/Emo13.gif

ותודה רבה על האכפתיות. אני מצטרפת לאיחולים - לעצמי ולכל עם ישראל. שנה של רחמים והרבה שמחה.

איף

New member
חחח

כן, הבעיה היא שאמא שלי התבלבלה... היא מבשלת אורז, שניצלים , תפוחי אדמה היא מתכחשת למוצא שלה!!!! אז אין ממש קוסקוס ומפרום. לא נורא, אני אלמד לעשות.

ms pizza

New member
היי!גם אמא שלי ככה...

התבלבלה לה ממש!! רק כשסבתא מגיעה אני מלשינה לה..וזוכה לקבל קוסקוס או כפיתות של סבתא- הכי טעים בעולם!!

למעלה