תגידו, בא לכם להתפקד?!

איף

New member
אצלי זו דודה שלי ששולחת אוכל לפעמים

ואז כל פעם עולה הנושא בבית ואני אומרת לאמא שלי: "אמא, למה שלא תנסי לעשות את זה פעם אחת? מה כבר יכול לקרות?" והיום, בגיל 26, אני כבר יכולה להגיד בודאות שזה לא יקרה!!!
אבל היא בסדר היא מבשלת טוב בסך הכל.

איף

New member
מתפקדת באיחור (אבל יש לי תירוץ!!!)

הייתי באילת
שם: יסמין גיל: 26 (די, אני אפילו לא מאמינה שאני כותבת את זה....) אזור מגורים: קרית אונו שיר החודש שלכם (של מאיר): כמו אגם רוגע
שיר החודש שלכם (לא של מאיר): כוכבי בוקר - אביתר ואבא יצחק (אני יודעת שאני מעתיקנית, תתבעו אותי
) איך אתם מסכמים את החודש שעבר? לא זוכרת - זה היה מזמן. אבל היה חם, זה בטוח! וגם - אני לא מאמינה שרוני דלומי ניצחה את ולדי !!!!
למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב? לחגים!!! לכל אחד מהחגים מסיבה אחרת. ראש השנה - כי תפוח בדבש זה טעים וגם כיף עם כל המשפחה וזה... יום כיפור - כי יש בו אווירה שאין בשום יום אחר בשנה , וסוכות - כי יש לי חופש מהעבודה!!!!!!!!! מה החג האהוב עליכם? יסלחו לי חגי תשרי, אבל אני הולכת על שבועות - כי הוא טעים לי
יש תכניות לתקופת החגים? הרבה משפחה כנראה. ובסוכות לטייל ולראות חברים שמזמן לא ראיתי. ואולי איזה מפגש פורום???? מה דעתכם?! מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? נראה לי של ברי סחרוף המלך! מסר לאומה: רוצה לישון!

חמדמדת1

New member
תובעת אותך!!!

אני הצבעתי קודם!!! ( בעד כוכבי בוקר!!) והאמת שגם בעד מפגש פורום!!! איך הייתה אילת ?

איף

New member
היה כיף באילת!!!

היה בעיקר שקט, כי לא היו הרבה משפחות עם ילדים. היעד הבא זה הצפון! טיול רגלי. יש המלצות?

ms pizza

New member
ב-ט-ח!! הארץ שלנו יפהפיה!

הכי יפה בעולם! יש מסלולים ממש יפים- נחל יהודיה ( ברמת הגולן) שהוא קצת קשה אבל שווה את ההשקעה , ואם לא אז נחל אל-על או הג'ילבון ( מפלי דבורה) .. אחל'ה מקמות..למרות שאני מתארת לעצמי שבחול המועד סוכות הם יהיו מפוצצים אנשים!!!

איף

New member
וואי ג'ילבון ../images/Emo99.gif

הייתי שם לפני כמה שנים טובות. מקום מדהים! אני אשקול לבקר שם שוב
ואם לא, אז במקום אחר ברמה.

ms pizza

New member
אילת?? איזה קטע..

בערך כל העולם,אשתו ואחותו היו שבוע שעבר באילת..לא היה צפוף ??

איף

New member
היינו בחוף הדרומי

שם יחסית רגוע
מה שכן, נסעתי לשם באוטובוס . חוץ מהאוטובוס שלי, יצאו עוד 5 אוטובוסים מלאים בשעה 6 וחצי בבוקר ביום חמישי!!!!!! כאילו, אני לא מבינה, לאנשים אין עבודה!? לימודים?! משו?

Growler

New member
Last, but not least

שם: דויד גיל: 26 אזור מגורים: בקעת אונו שיר החודש שלכם (של מאיר): שם כל אדם שיר החודש שלכם (לא של מאיר): Quien - Teen Angels איך אתם מסכמים את החודש שעבר? היה ממש אתגר מבחינת העבודה, אבל עמדתי בו למה אתם הכי מצפים בחודש הקרוב? מה זאת אומרת למה? לחגים, לחופש, ולא פחות חשוב... לתלושים! (אה, כן... יש איזה בר מצווה שמאוד חשוב לי להיות בו גם
) מה החג האהוב עליכם? שבועות (אין מה לעשות, אוכל זה אוכל) ויום עצמאות (פחות אוכל, אבל יש זיקוקים
) יש תכניות לתקופת החגים? אני מתכן לחשוב על משהו (זה תופס?) מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה (לאו דווקא של מאיר)? אנחנו מדברים על מוזיקה? כי אם כן אז ראיתי את ברי סחרוף בראש העין, אבל אם עלי לדייק, ההופעה האחרונה שראיתי זו הייתה של בילבולי והכלבים המאולפים שלה
מסר לאומה: Feed Me!!!!!

Growler

New member
חס וחלילה ושלום!

הלו! אני ארגנטינאי! לו הייתי צמחוני אני חושב שהיו מגלים אותי משם! אבל מה לעשות שסוכות זה שבוע ויום עצמאות זה רק יום אחד? אפילו לי יש הגבלה בכמות האוכל שאני יכול לאכול ב-24 שעות.

למעלה