תגידו - גברים, מה אתם הייתם עושים ?

פנומן 72

New member
תגידו - גברים, מה אתם הייתם עושים ?

עברתם עם החברה או עם האישה ברחוב, בדרך יושבים חבורה של ערסים שיכורים ואיך שאתם עוברים הם מתחילים להקניט את האישה "ולדבר בשבחי גופה" ... מה אתם עושים ? שותקים וממשיכים הלאה ? מדברים איתם ? זוכרים את אריק קרפ ז"ל ? אתמול זה קרה שוב ברמלה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3805693,00.html צריך לנקות את הרחובות !!!!!!!!!!!!!!!! מאסר עולם או גזר דין מוות !!!!!!!!!!!!!!! עכשיו

seymore butts

New member
המקרה הזה והמקרה של אריק קרפ מוכיחים

שעדיף למחול על הכבוד, להתעלם ולהסתלק במהירות מהמקום. מה יצא לבחור מזה ? גם חטף מכות רצח וגם ברח בסוף עם חברתו. ואם היה לו נשק והוא היה יורה או דוקר את אחת החלאות האלה היה מצפה לו סיוט מהגיהינום כמו זה שעובר על קצין מג"ב ניר סומך מקיבוץ זיקים שירה במניאק שנטפל לאשתו.

פנומן 72

New member
כמה קשה למחול על הכבוד ?

נניח וזה לא נגמר ב"שששיווו, איזה כוסית, הייתי נותן לחברה שלך את שלי וכו' ..." אלא במידה ואתה ממשיך ללכת כאילו אתם לא שומעים: "חתיכת אפס, איזה לוזר, יא הומו מסכן וכו' ..." - פתאום האש גם לכיוון שלך וחריקות השן כבר מחסלות את שכבת האמייל האחרונה. מה אז ? ואז אתה מגיע הביתה ואתה לא מרגיש ש"ניצלת מלינץ' " אלא שיצאת קטן ופחדן וממש לא גבר. אני טועה ? אתה תוכל להסתכל על חברה שלך בעיניים ? תשמע - זו סוגיה קשה. לא סתם לא עניתי עליה בעצמי. אני יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת דבר אחר: אם היה לי נשק ברשיון, לא הייתי נמנע מלהתעמת איתם ואם הייתי בסכנת חיים הייתי יורה בכולם ואם היתה לי מספיק תחמושת גם הייתי מוודא הריגה. אני לא מכיר את הסיפור של ניר סומך אבל אני מעדיף להיות בחיים ולנקות את הרחובות אם יש לי את היכולת. אבל זו חוכמה קטנה - כי רשיון לנקות אין לי...

seymore butts

New member
מסכים איתך שזה יכול להיות מאוד מתסכל

ושתרגיש חרא עם עצמך, אבל להסתכל על זה שיצאת קטן ופחדן ולא גבר זה קצת מעוות. אתה לבד עם החברה מול חבורת כולירות. איזה סיכוי יש לך ? להיטפל בחבורה למישהו בעל נחיתות מספרית משמעותית שגם אין לו נשק להגן על עצמו - זו הפחדנות. אתה לא חושב שאשתו של אריק קרפ הייתה מעדיפה אותו "פחדן" אבל בחיים ? ולפי מה שאתה מתאר - מזל שאין לך רישיון לנשק.

פנומן 72

New member
תחשוב רגע עוד פעם

נניח שהמקרה מאחוריך ואתה עכשיו בבית. המקרה מהדהד באוזניים שלך, הדרך שבה הם צחקו והקניטו את החברה שלך ואותך. אתה חושב שזה ייצא ממך כל כך מהר רק בגלל שנשארת בחיים ? לא נראה לי. ומה חברה שלך תרגיש ? "איזה כיף שאתה בחיים" או "חבל שלא כיסחת להם על הצורה ושמרת על כבודי" ? זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נראה. ותאמין לי לא מזל שאין לי רשיון לנשק. יש לי מזל שיש לי מזל. אוף-דה-רקורד אני יכול לספר לך שכאשר הייתי חייל בחופשה, נעלם לי החתול מהבית. ידיד סיפר לי שהוא חושד בתאילנדים שגרו בסמיכות היות ולפני מספר חודשים הוא מצא את השאריות של הכלב שלו שם. לא חשבתי פעמיים, לקחתי את ה-M16 ו-3 מחסניות ונשבעתי שאם אני מוצא שם את העור של החתול שלי, אני לא משאיר בשכונת הקראוונים של העובדים הזרים אף תאילנדי בחיים. אבל זה היה סתם חמימות מוח, המקרה שלפנינו הוא אחר - מדובר בחלאות המין האנושי שהקיום שלהם הוא מיותר, התרומה שלהם לחברה אפסית וסיכוי גדול שמשלם המיסים דואג לקיומם או צרכני הסמים. רק המוות יאה להם, ואם לא החוק עושה את זה, אז אני או מישהו אחר. ויפה שעה אחת קודם.

seymore butts

New member
אני מסכים איתך שמדובר בחלאות

אבל הסכנה שנשקפת לחברה מאנשים שיחליטו לקחת את החוק לידיים גדולה מהסכנה שהם מציבים. תחשוב על הסיטואציה שאתה מתאר - ישבו שם כמה שיכורים והקניטו את הבחור ואת החברה שלו. האם מגיע להם עונש מוות ? אפילו מחבלים שביצעו מעשי טבח המוניים לא מוציאים אצלנו להורג. וגם אם נניח שמגיע להם עונש מוות - האם כולם אשמים באותה מידה ? אולי עד שתביא את ה-M-16 שלך מהבית יסתלקו משם כמה ויגיעו חדשים שבכלל לא היו מעורבים בזה ? ואז אתה תגיע ופשוט תקצור את כולם ? ולגבי מה שהחברה תחשוב - אם זה מה שהמוח שלה מפיק - "חבל שלא כיסחת להם על הצורה ושמרת על כבודי" בסיטואציה שהחבר שלה היה אחד מול שישה, אז היא מטומטמת.

xcalibur

New member
דניאל

אני מכיר מס' אנשים חסרי חת שלא מפחדים משום דבר שהיו במצבים כמו שאתה מתאר ויצאו משם בשן ועין אבל ממש. עצמות שבורות, פנסים בעיניים והרשימה עוד ארוכה. הם אפילו לא ניסו לברוח. כששאלתי אותם אם הם חולי נפש תמיד קיבלתי תשובה בסגנון "אף אחד לא יפגע לי בכבוד שלי". ואני בא לומר, איפה הוא הכבוד לעומת ערך החיים? כל ילד מושתן בן 14 היום יכול לשלוף לך אולר קפיצי באמצע הרחוב. אז מה עדיף? למות "גיבור" או לנשוך את הלשון ולחיות? אגב, אני יכול לספר לך מחיי הפרטיים שיום אחד הלכתי עם ידידה בפארק ירושלמי בשעות הערב כשחבורת ערסים עברה לידי ואחד מהם זרק לעברי "אחי, אחלה תפיסה. זיין אותה כאילו אין מחר". התגובה המיידית שלי הייתה לא-ראיתי-לא-שמעתי. היא לעומת זאת, התפוצצה עליהם ואחר כך כשהם עברו, עלי שלא "הגנתי על כבודה". התווכחנו במשך 5 דקות בערך על זה שאין לי שום כוונות להירצח על מילה שאיזה ערס עלוב מהרחוב זרק לכיוונה כשפתאום דהרו במקום שני אופנועים של מג"ב כשהם צועקים לכל עבר "איפה הקטטה?! איפה הקטטה?!". אתה יכול כבר לתאר לעצמך מה קרה שם. אני תמיד בעד להעמיד במקום יצורים מהתחת כאלה שחושבים את עצמם אבל לא במחיר של פגיעה בגוף וחלילה וחס בנפש. אם החיים שלך לא יקרים לך אז שום דבר לא יקר לך. פשוטו כמשמעו.

פנומן 72

New member
אתה לא סותר דבר ממה שאמרתי

לא אמרתי שאני מתאבד עליהם. אתה אולי שכחת ואולי לא שמת לב שלפני 3 שנים הייתי מעורב בקטטה או יותר נכון בלינץ' של 3 חלאות שקפצו עלי סתם ופירקו אותי. החסרון היחיד שהיה לי - זו היתה הקטטה הראשונה בחיים שלי ולכן לא ידעתי כ"כ מה לעשות. בדיעבד הבנתי איפה היתה הטעות שלי. והמסקנה היא לא לקחת את הרגליים ולברוח אלא לעשות מהר מאזן אימה של מי יותר חזק ואז להחליט על דרך פעולה. במקרה של השלושה שקפצו עלי הם היו מספיק מסוממים והייתי יכול להם, במקרה של 8 ערסים כנראה שלא ואולי הייתי בורח. אם היה לי אקדח הייתי משתמש בו. ואל תחמיא כ"כ לבני 14 עם סכין. הפישר הראשון שישלוף עלי סכין יצטרך לשלוף אותו מהתחת שלו. אתה יודע, הסטטיסטיקה אומרת של-10% מהאוכלוסיה יש נשק ברשיון ומעניין שאף פעם במקרים של אלימות אין את הצדיק שיעשה סיכול ממוקד. אם זה היה איזה מחבל על טרקטור כל האפסים כבר היו מטווחים אותו מכל הכיוונים...

xcalibur

New member
על חטא ההיבריס שמעת?

כמה אנשים שחשבו בדיוק כמוך "הפישר הראשון שישלוף עלי סכין יצטרך לשלוף אותו מהתחת שלו" קבורים 2 מטר מתחת לאדמה? כמה? כמו שפוצצו אותך מכות אז היו יכולים גם בקלות לדקור אותך. אין בזה שום חכמה. אגב, תהיה בטוח שאם לי היה אקדח במקרה הזה הייתי מכוון להם לראש, לא לרגליים.

Matsman

New member
מאיפה הגיעו המג"בניקים ?

מישהו הזמין אותם בגלל שידידה שלך צעקה ? ולעניין- פנו, אם נדבר על תרחיש כזה באופן כללי - אני מניח שלא הייתי מצליח להשתיק את עצמי אם הם היו אומרים משהו גועלי מדי. מצד שני, מדובר בבבונים תתי אנוש. אם זה לא היה מגיע לרמה גועלית(ואני אומר את זה בתור איש עם פיוז מאוד מאוד קצר) הייתי מבליג. אם מישהו מהם היה מנסה לגעת בי או בה- הידיים שלו היו שבורות.

Matsman

New member
ולמה אם זה סה"כ שטות של אהבל צריך להבליג ?

כי מעלה גדולה של אדם היא לדעת להכיר ולהתחשב בחולשות הזולת. לגבי עונש מוות- אני מהתומכים הכי גדולים. כל מי שנוגע במישהו אחר בלי רשות הייתי מעלה לגרדום.

xcalibur

New member
הם מסתובבים ככה בכל מרכז העיר

אין מקום גם להפליץ שם אז הם על אופנועים תמיד.

sbsb39

New member
לחתוך להם ידיים עם גרזן כמו בסעודיה חולירות

ממש מגעיל ,איכס

זיקן

New member
מנהל
מנסיון מר

ועוד עם מדים.. עדיף להיות פחדן וחי מאשר גיבור ומת.

Jesuscrist

New member
תראה

אם זה רק אומרים "איזה כוסית" אני שם עליה יד ודופק להם חיוך... אם זה מגיע למצב שיש באמת איזה שהוא איום כלפי משו מאיתנו,אין ברירה ועושים כמה טלפונים וסוגרים תעניין. אמנם ילדותי,אבל פציפיזם לא תמיד עובד.

Matsman

New member
מה זה טלפונים ? לחבר'ה שלך שיבואו לפרק אותם ?

וואלה איזה גבר אתה בדיבורים

Matsman

New member
אני רוצה להבין

יש לך מאפיה של שישה חברים שזמינים לאורך כל שעות היום שרק מחכים שתתקשר אליהם והם מגיעים(תוך פחות מ60 שניות) לסגור חשבונות ?

למעלה