תגידו - גברים, מה אתם הייתם עושים ?

פנומן 72

New member
תגיד לי, אתה סתום ?

תסתכל בסרטון האבטחה שפרסמו ב-YNET, איפה בדיוק אתה רואה שהיה לו זמן בכלל להפליץ לכיוון הסלולרי שלו ? הם ישר התנפלו עליו. או שאתה מתקפל או שאתה מתנפל. להרים טלפון זה כ"כ סלאמס של שנות ה-80 ...

goldy

New member
1. הם ערסים. 2. הם שיכורים

זה כמו לשנוא הומואים ואז להבין שהם כבר נענשו.

Love Today

New member
דעתי

כאדם שקל מאוד להעיף לי את הפיוזים לשמיים במיוחד כמישהו פוגע בכבודי, שעדיף למחול על הכבוד כדי לשמור על החיים שלך. החיים הם ערך עליון, פגיעה בכבוד מאנשים תת-רמה לא שווה את זה. עם זאאאאתתת, פעם אחרונה שמישהי פתחה פה על חבר שלי זה נגמר בזה שתפסתי אותה בשיער וגררתי אותה לאורך כל המסדרון.וגם שרטתי לה את הפנים:) זה היה הפעם היחידה שרבתי מכות מתוך רצון ולא בגלל שהכריחו אותי נגיד כמו בצבא.:)

Love Today

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה שהשארתי לך צלקות בנשמה עוד מימי הריבים שלי איתה.. מה עם וויש לא היה מספיק מעניין?): לשם שינוי זה היה ריב אמיתי P:

Love Today

New member
?:O

איפה אמרתי שאני בעד אלימות ומכות? סיפרתי שהפעםה יחידה שקרה לי בחיים שהשתמשתי באלימות פיזית [ ולא לצורך הגנה עצמית כמו בצבא למשל..] זו הפעם הזו עם הבחורה הזו. והיא באמת דרשה את זה..

Matsman

New member
היא בחורה אלימה

וזה עוד לפני שהזכרנו את הגזענות שלה. במקומה הייתי כועס על עצמי, היא עוד יכלה להיות בחורה חמודה. גאוותנות על דעות קדומות מפגרות מונעות מאנשים להשתפר. ברגע שהם פותחים את הפה אתה מבין עם מי יש לך עסק

Love Today

New member
אני מציעה שתשקול תואר בפסיכולוגיה

ודחוף אבל... פשוט תותח על אתה.

Mr McLovin

New member
ברור שלא להגיב

אם לא תגיב הגאווה שלך תיפגע למשהו כמו 10 דקות, עד שסקס, אוכל, שתיה ישכיח את זה ממך. אם כן תגיב, הגוף שלך ייפגע, ולא תוכל לעשות סקס (כי חתכו לך ביצה), לאכול (כי תלשו לך את הלשון) ולשתות (כי משו ממך את הכבד), ואז הבעיה שלך תימשך יותר מ-10 דקות. ושניה ברצינות- בתור מי שערסים נטפלו אליו חצי מהילדות (היה בי משהו שהם לא אהבו כנראה), עדיף לשתוק וזהו.

למעלה