תגידו - דיברתם כבר על ...

כשאת אומרת "הלוואי" זאת אומרת

את לא בטוחה? או שזה חד משמעית? וואיייייי

JoHnYmYsTeR

New member
יש לי בעיה עם הספוילר שלך...

כל השרשור הזה משבח את אנה,ומראה כמה שכולם אוהבים אותה לא נראה לך שקצת..לא הרבה..קצת שקוף שהיא תחזור לפי הספוילר כשאת רושמת כזה ישששששששששש בכותרת?

romm המלכה

New member
אבל זה לא בטוח חוצמזה ..

הישששש יכול להיות להרבה דברים מי שיכנס יגלה באחריותו כי אני סימנתי ספויילר.....

JoHnYmYsTeR

New member
כן אבל בשרשור שכולו אנה..

לאיזה עוד דברים הוא יכול להתייחס?

DreamS_HunteR

New member
היא משחקת ב"הפמליה"...../images/Emo42.gif

כל יום רביעי ב9 וחצי ביס פלוס למי שרוצה.. סדרה מומלצת אגב..

Tinty

New member
../images/Emo45.gif

גם אני ממליץ (למרות שכבר פרסמתי פוסט על ההשתתפות של סאמירה בEntourage)

ראיתי האמת ולא התלהבתי

זיפזפתי במקרה וראיתי את אנה אז צפיתי קצת ולא אהבתי

Tinty

New member
גם "סקס והעיר" לא המריאה בעונה

הראשונה (יותר הכינה את הקרקע), אבל בעונה השניה היא הפגיזה (גם באיכות וגם ברייטינג) - וכיום Entourage היא הדבר הכי חם בהוליווד (אפילו פרסמו השבוע כתבה בנושא ב"גלריה" של "הארץ"...).

אממ יכול להיות...

אני בכל מקרה לא אהבתי...לא יודעת למה, פשוט לא דיבר אלי אז פשוט זיפזפתי הלאה...

yaelrs

New member
../images/Emo58.gif

ישששש!!! אמן אמן שהיא חוזרת!!! רק שלא תעשה בעיות לסאמר וסת'...

dalida1988

New member
אנה מושלמת שחקנית מדהימה

לפי דעתי צריכים להחזיר אותהה למרות שאין איזה עלילה אבל לשתי פרקים ככה לנסות לערער את הקשר בין סת' לסאמר נו מה לא הייתם רוצים לראות אותה?? והקליפ של דניאל שהיא נמצאת בו קליפ יפה מאודדדד וכןןן גלגל"צ חראותתתתתתתתתתתתת

בואנה מה הקטע של האדיוט הזה #@#

היום שודר פרק 6_ של הסדרה ביס וויקנד....איך לעזאזאל אפשר להתלבט במי לבחור סאמר הזאת מייצגת את כל הרע שיש, טפשה, שטחית, כלבה ולדעתי גם מכוערת אנה מצד שני היא האישה האידיאלית לכל מערכת יחסים, עזבו את החיצוניות הסימפטית והמדהימה שלה....היא פשוט אדם טוב
טוב, מפסיק להתנהג כמו בת 12 ומתאפס....אבל באמת, מסוג הדברים שפשוט הורגים אותך מרוב הטמטום שאפשר להכניס בתוכנית כה טובה.

../images/Emo45.gif !!!!!!!!!

כל כך צודק. זה מה שגם אני טענתי כל הזמןןןןן. יווו עוד אחד! חחחחח
לא לסאמר

שלטון

New member
אממ לא כזה נכון

סך הכל קשה להתחרות במישהי שאתה רוצה מאז שאתה בן 10 וסאמר יותר מושכת מאנה. וסאמר בהמשך נהיית פחות כלבה ויותר חמודה כמו רייצ'ל במציאות.

בעיניי, רושם מהעונה הראשונה

הדבקתי לה סטיגמה של פשוט אישה נעל! אז לא משנה לי כמה כלבה היא היתה וכמה כלבה היא עכשיו, אני עדין לא אוהבת אותה ואנה מתעלה עליה בהרבה. מכל הבחינות. סת' פשוט חיי באובססיה תמידית. הוא עיוור. היא פשוט עיוור! גם התסריט הזה עיוור לחלוטין! לוותר על דמות נפלאה כזאת זה עיוורון. אוף!

../images/Emo45.gif

אנה מאוד צבעונית ובאמת דומת שיכלה להוסיף המון לסדרה...בסך הכל התפיד של התסריטאים הוא לקלוע למה שכולנו רוצים לראות כמו בחיים האמיתיים וכולנו היינו רוצים מערכת יחסים עם מישהי כמו אנה
אגב, סאמר ממש מתאימה לתפקיד שלה, יש לה פרצוף מזלזל נאחס כזה

Tinty

New member
סאמירה התבגרה. התקדמה להפקות וורנר

וHBO
קשה לי להאמין שהיא תחזור לסדרה מוגבלת מבחינת התוכן, בערוץ ברודקאסט.

למעלה