תגידו, הדיסק של הפינק פלויד,

snooPPiT

New member
תגידו, הדיסק של הפינק פלויד,

עם הפרה, הוא טוב בכלל ? *פרובוקטורית* מיאו.

לא.

וגם האלבום האחרים שלהם לא טובים. אבל שמעתי שמושיק עפיה הוציא דיסק
. כדאי.

נימרודל

New member
גיחי ;)

הפינק פלויד האלה הם חבורה של זקנים מכוערים... גווו... ביגי ושורטי!

NIR Y

New member
חחח זה בעיה

ציףציף אולי נוסיף לחוקה חוק שאסור להיות צינים יותר מפעמיים בשבוע בסוף זה יהיה פורום ציניות. מצד שני זה כייף אז אולי לא

נימרודל

New member
זה מאז ומתמיד

היה פורום ציניות. אתה צריך קישור להודעה של החתיפה???

NIR Y

New member
חחח מעניין

אולי יש קשר בין אנשים שמתכתבים בפורומים לאנשים ציניים ?? יש מצב לא ?

ברצינות, לא מדובר בציניות

אלא בהומור (די קלוש, יש להודות). בד"כ אנשים הכותבים בפורומים משתדלים לתבל את כתיבתם בהומור, אולי על מנת לחפות על העדר היכולת להעביר רגשות באמצעות טקסט בלבד (בגלל זה יש גם את האמוטיקונים). ציניות היא יחוס מניעים שליליים למעשים נייטרליים או טובים במהותם. לדוגמא, ציניות היא לומר על פוליטיקאי היוצא בהצהרות שהוא תומך במאבקם של מקופחים, שהוא עושה זאת רק בגלל שהוא רוצה קולות בבחירות הבאות.

snooPPiT

New member
חח

ותשובה אמיתית, אפשר ? כי הייתי על סף הקנייה שלו והמוכר בחנות אמר שהוא ממש לא מומלץ אז בסוף קניתי את wish you were here סתם שיהיה בבית והעטיפה יפה אז
.. ומושיק אפיה הוא BEST.

הנה תשובה רצינית:

מי שקונים אלבומים כדי ש"סתם יהיה בבית" או בגלל ש"העטיפה יפה" או כי המוכר המליץ.... יש להם כנראה כסף מיותר. ל"אלבום עם הפרה" קוראים Atom Heart Mother. הדעות עליו חלוקות: הלהקה שונאת אותו, או לפחות את הקטע המרכזי בו ששמו כשם האלבום, וחושבת שהוא "זבל". בין אוהדי הלהקה, יש שאוהבים אותו כולו, ויש שאוהבים את חלקו, ויש כאלו שבכלל לא. מדוע שלא תקראי מה שכתבנו במסגרת "פרוייקט השירים" על האלבום, כאן? יש שם פרטים רבים עליו.

holo

New member
לא נכון!!!

אני קונה אלבום גם כדי לשמוע וגם כי אני מרגיש יותר טוב עם זה שיש לי עלבום מקורי של להקה שאני אוהב והעטיפה, החוברת ושאר הדברים מוסיפים להרגשה. דיסק שקונים, בנוסף לשמיעה, קונים בשביל שהוא יהיה שלך, שיהיה לך אותו בבית, לא בגלל שיש לך כסף מיותר.

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

ציטוט של ציף: "מי שקונים אלבומים כדי ש"סתם יהיה בבית" או בגלל ש"העטיפה יפה" או כי המוכר המליץ.... יש להם כנראה כסף מיותר." ציטוט שלך: "לא נכון!!! אני קונה אלבום גם כדי לשמוע וגם כי אני מרגיש יותר טוב עם זה שיש לי עלבום מקורי של להקה שאני אוהב והעטיפה, החוברת ושאר הדברים מוסיפים להרגשה. דיסק שקונים, בנוסף לשמיעה, קונים בשביל שהוא יהיה שלך, שיהיה לך אותו בבית, לא בגלל שיש לך כסף מיותר." מה ההבדל?

נימרודל

New member
חיחיחי...

עם הציורים ההזוים האלה, של חצילים, וילדים בכובע טמבל. חיחי

holo

New member
מה הבעיה שלך?

היא רשמה שמי שקונה סתם בשביל שיהיה בבית או סתם בגלל העטיפה אז יש לו כסף מיותר, וזה לא נכון. זה חלק מקניה של דיסק מקורי חוץ מלקנות בשביל לשמוע.

holo, אני מבקשת לשמור על דיון מכובד

בפורום. כותרת כמו "מה הבעיה שלך" איננה עונה על קריטריון זה. שים לב, להבא ועיין גם שוב בתקנון הפורום.

למעלה