תגידו, הדיסק של הפינק פלויד,

The Albatross

New member
אוקיי.

בוא נעבור על זה לאט לאט. ציף: אם אתה קונה אלבום כדי שהוא סתם יהיה בבית -> (מכאן נובע) יש לך כסף מיותר. שורה תחתונה - קונים דיסקים כדי לשמוע אותם, לא כדי שהם ישהו בבית ויעלו אבק. הולו: לא נכון!!! (משפט ניגוד. אתה שולל את ההנחה של ציף.) אני קונה אלבום גם כדי לשמוע. -> (לכן, ההנחה של ציף לא חלה עליך, ולכן (2), אין לך למה להתנגד). קאפיש?

NIR Y

New member
(רק מנסה לעזור)

ציףציף אמרה שמי שקונה רק לפי עתיפה אז סתם היא רואה בזה בזבוז כסף, אבל מי שקונה בגלל המוזיקה וגם בגלל העתיפה ולא סתם כדי שיוכל להגיד שיש לו את דארק סייד בבית, זה משהו אחר. גם אני הרבה יותר נהנה לשמוע דיסק מקורי בגלל הסיבות שאמרת, ואני חושב שרוב אנשי הפורום פה מעדיפים לשמוע דיסקים מקוריים.

בינג

New member
נכון

אני לא התחברתי לדארק סייד כי לא היה לי אותו מקורי... איך שקיבלתי אותו מקורי לפני 4 ימים התחברתי אליו סופסוף...כנראה זה היה משהו פסיכולוגי...או שלא...לא יודע בקיצור,סופסוף התחברתי לDark Side וזה טוב...

NIR Y

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב חח

אז מה אתה אומר, באמת אלבום טוב כמו שהרבה אומרים ?

בינג

New member
ארררר זה פשוט אלבום נהדר!!!

אני לא בטוח אם הוא הכי מוצלח, אבל Brain Damage ו Eclipse פשוט מעבירים בי הרבההה תחושות ורגשות ואני פשוט נכנס לאלבום ושהקטע הזה מגיע, אני ......פשוט לא יכול להסביר מה קורה לי

itaikuskus

New member
זה בכלל לא פרה

זה דני ענק עם כתמים.... איך אנשים לא רואים את זה

holo

New member
חברים שלי קנו לי אותו

ליומולדת, אני די אהבתי אותו חוץ מהשיר האחרון אבל הוא דיסק טוב!!

One Echoe

New member
Atom Heart Mother

אני לא ממש יודע אם הוא דיסק טוב, אני מכיר משם רק שיר אחד שנקרא " Fat Old Sun " ... שזה שיר פשוט מדהים. אחד היפים של הפלויד לדעתי.

GingerBread Man

New member
עוד משהו על פאט אולד סאן

באורח פלא הגיע להארד דיסק שלי ביצוע של פאט אולד סאן שנמשך רבע שעה. בהתחלה ובסוף יש את השיר המקורי ובאמצע קטע אינסטרומנטלי מדהים ביופיו. אני מכור. מישהו מכיר או מזהה?

יש כמה וכמה הקלטות כאלו

בהופעות בתחילת שנות השבעים הפלויד נהגו "למתוח" שירים שלהם בגרסאות ארוכות כאלו, בד"כ עם קטעי גיטרה או קלידים באמצע, ולפעמים עם כל מיני אפקטים מיוחדים, שהפיקו עם הצעצועים האלקטרוניים שלהם. אפשר לשמוע את זה גם בהקלטות החיות שעשו עבור ה-BBC בשנים האלו. בין השירים שזכו לעיבוד כזה הם Cymbaline, Green is the Colour, ואפילו Echoes, שהגרסאות החיות שלו יותר טובות מגרסת האלבום. והיו עוד.

מן הסתם ../images/Emo98.gif

עד שה-BBC יתעשתו ויוציאו את ההקלטות - אם הן קיימות באיכות סבירה - בצורה רשמית.

holo

New member
מעניין למה אתה מתכוון

שאתה אומר באורח פלא

למעלה