תגידו, הפסקתם לחלום???

יש לי אבל....הם מקוטעים

בזכרון שלי. באופן כללי הם פחות "רועשים"...יותר הרמוניים. אני מקווה שהחלומות הם ראי המציאות

בדרך כלל כן.

סמוך לאחרי נטילת הרמדי יתכן מצב של דינמיקה רבת חלומות. אחר כך הם הולעים ופוחתים ומשנים את אופיים. הרמוניה זה טוב. פשוטו כמשמעו.

כשהחלומות היו אינטנסיביים

הרגשתי שמשהו קורה. ממש כמו בחיים. עכשיו שקט וטוב הרבה יותר תודה על ההרגעה

gui1

New member
טוב יש לי חלום שנחלם היום בצהריים

אני רוכבת על אופניים ומרכיבה את סבתי היא מחבקת אותי חזק והדרך אורכה והנופים משגעין שדות ירוקים נפרשים האוייר מאד נקי אנו. פתאום מאיזה שהיא סיבה אני נעצרת וסבתא יורדת אני שותה ופתאום אני רואה את סבתא רוכבת על האופנים ואני מסתכלת עליה וצועקת לעברה סבתא הזהרי והיא רוכבת ממש טוב מדוושת בשוי משקל מופלא ותוך כדי צועקת לי את רואה אני בריאה לא צריך לןחזור למועדון אנ י עמדתי בצדי הדרך והסתכליתי ורק צעקתי סבתא היזהרי וגמעתי מהבקבוק הבגדים של סבתא היו אפורים חולה אפורה כהה מכנסיים אפרים כהים וכובע אפור בהיר מה המשמעות של האפור זהו מה דעתכם ?

גלי ר

New member
תגובה: חלום שנחלם היום בצהריים

הי gui1 נראה לי חלום על בריאות ועל לנצח את המחלות ואת הזקנה ואת האפורוריות. פשוט לצאת לרכב על אופניים בנופים עם שדות ירוקים ואויר נקי. ולגלות שמה שנראה קודם בלתי אפשרי - הוא אפשרי. gui1 - מה את חשבת על החלום הזה? (איזה כיף לישון שנת צהרים, נכון?)

פתאום אני נזכר

שבימים האחרונים אני אומר לעצמי כמה כייף לרכב על אופניים. פשוט תענוג צרוף. לרכב ולא להסתכל יותר מידי קדימה או לצדדים, ככה עם העניים נותן הצצה חטופה וחוזר לכאן ולעכשיו, עם הרוח. אפור זה המיזוג שבין הלבן והשחור. היכולת להיות במרכז ולנוע בשיווי המשקל. הסבתא אומרת - רונית תהיי מאוזנת אם לא תחיי בקצוות. סעי על אופניים ותהני מהדרך. מתוך האפור בוקעים שלל הגוונים. אסוציאציות חופשיות

שיר שחלמתי על פראג - אסוציאציה

פראג ביצוע: אריק איינשטיין מילים ולחן: שלום חנוך אל העיר שבוית החלום צל כבד וזר הגיח וירח באדום את מלכותו טבל בפיח מי שלא עצם את עיניו את לילו המר כאב הוא, דומית כניעה בלי קרב איש את נשקו נצר עד מוות. איך על פראג שחר לא בקע בשלישית כלה כוחו איך נדם קול כיכר הומה בחג. שיר שחלמתי על פראג - שם השחר עוד יבקע. כמו תצלום ישן מצהיב עיר של רפאים מטלת לרגלי דובים חרשים ובצוארה המאכלת. את פתחו איש לא יוצא רוח גטאות מלוח מקצה ועד קצה על פני העיר נישא ברוח איך על פראג... רק השקט בה נותר איש צעיר חומק לפתע אז עלה לו אור מוזר שם בכיכר שמתה. שיר שחלמתי על פראג שם השחר עוד יבקע שם השחר עוד יבקע

השיר מדבר על הכיבוש הסובייטי

של פראג (אביב 67 ? או 69 ?) על הכניעה הצל האדום ועל "השחר שעוד יבוא" אני מסתכל על השיר וחושב שזה מה זה מתאים לימים אלו אנחנו עומדים לפני ה-SUMMER SOLSTISE שהוא היום הכי ארוך בשנה ונתפס כיום המסמל את האנרגיה הגברית, השמש (מזכיר את שמש העמים - סטאלין...) על הטוב והרע שבו שיהיה שבוע מבורך ובטוח לכולנו

gui1

New member
היום המואר הכי בשנה איזה כייף

היאנג YANG יהיה בשיאו כל המוחצנות תצא העצבים הכעס האדמומיות כוח היצירה באוויר אני זוכרת שביום הכי שחור בשנה הייתי עייפה ונטולת אנרגיות ולא הבנתי את הסיבה עכשיו אני אעשה הכנה ליום המואר מה זה אומר לפי הרפואה ההומפטית להיות גברית ?

גלי ר

New member
שיר שמעביר צמרמורת

תודה דניאל על השיר
שיר מדהים שתמיד מעביר בי צמרמורת. כשטיילתי בפרג לפני יותר מעשר שנים אחד הדברים שהכי זכור לי זה הפנים של האנשים. פנים אטומים, בלי תקווה בלי חיוך. אני זוכרת ארוחת בוקר, עמדנו בבית קפה (בתי קפה עם שולחנות עמידה קטנים מאלומיניום אין שולחנות ישיבה) הזמנו כוס קפה שעלתה לנו אגורה אחת ועוגת קצפת שעלתה לנו אגורה וחצי. (באמת אגורה וחצי לא כביטוי). וכל האנשים שמסביב נעצו עינים בעוגה שלנו, אנשים עם בגדים ופרצופים של עובדים קשי יום, שלא היה להם את הכסף לבזבז ולהוסיף אגורה וחצי. נדמה לי שגטה אמר עליה: "פרח שפוסל באבן". באמת עיר יפיפיה. אבל עצובה.

וואו איזה שיתוף... אני עוד לא הייתי

בפראג.... אבל התיאור על האנשים האפורים חסרי המבע מזכיר לי את הספר האלמותי של אנדה - "מומו" ספר חשוב לעידן ההי טק וכל האנשים העסוקים כל כך כל כך עד שהם שוכחים למה הם עסוקים כל כך מלחמת הילד באנשים האפורים ספר מומלץ לילדים ולמבוגרים

למעלה