תגידו.. זה רק אני או שגם אתם לא אוה

מי דיבר עליי???

האמת בחיים לא שמעתי מישהו בשם ניקול,אבל הבנתי שיש כאלה.. אנשים סתומים בתפוז ובפורומים שונים בכלל חושבים שאני בן לפעמיים..אז רשמתי בחתימה שכולם יבינו

frikin shin

New member
לדעתי זה לא נכון... ממש לא נכון!

אומנם היא רזה וחיוורת אבל עובדה שהיא נשארה עד השלב שהיא עכשיו בו שהוא מאוד מכובד (מי יודע אולי היא תנצח...) מוכיח שהיא יכולה להיות דוגמנית. להיות דוגמנית זה לא רק להיות יפה (לדעתי היא מאוד יפה). זה לדעת להתמודד עם הרבה פגישות ביום, להסתדר לבד בארצות שונות, להיות עם אופי מתאים וכו'... ואיליס ממלאת את כל הדרישות שצריכים.

שלומית16

New member
בזה את צודקת שהיא אחראית

ושהיא מצטלמת טוב אבל בכל זאת צריך גם יופי וגוף היופי זה לא ממש בעיה ,האיפור פותר את כל הבעיות אבל לדעתי הגוף שלה לא משהו היא סתם רזה ואם היא הייתה מפרסמת איזשהו בגד או כל דבר אחר זה לא היה מושך אותי לקנות את זה ,לעומת זאת לאדריאן יש גוף מהמם,היא אמיתית כזאת ,יפה ומצחיקה וכמו שטיירה אמרה- כל מוצר שהיא תפרסם החברה תרוויח מיליונים , משהו כזה תקנו אותי אם אני טועה חחחחחחח וכן יש לה מבטא קורע

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifססספפוויילר

איליס לא תנצח היא תהיה במקום שלישי אבל היא ממש יפה היא כל כך יפה אבל היא מאוד רזה.....אבל זה לא כל כך מפריע בגלל שיש הרבה דוגמניות רזות בעולם והן מאוד מצליחות...!!

liliro

New member
אמ.....

זה שהיא רזה לא אומר שהיא אנורקסית....או בולמית.... זוה שהיא אכלה פעם שיבולת שועל ותפוח כשכולם אכלו פיצה לא אומר כלום.... היא יכול בטיבעה לאכול הרבה ולא לעלות במשקל כי יש אנשים עם גנים רזים וקשה לעלות במשקל

KerenWelling

New member
לדעתי

אם היה לה שיער ארוך ועוד 5 קילו היא הייתה יותר יפה. ככה היא טיפה חייזרית לטעמי אבל מסתתר בה יופי.

אני חושבת שהיא ממש יפה../images/Emo70.gif

היא אומנם רזה, אבל בעולם הדוגמנות יש כל מיני מידות, גם רזות כמוהה. ובנוסף לזה שהיא יפה מבחוץ האופי שלה טוב וזה מחצין את היופי, ורואים את זה עליה

frikin shin

New member
תמונות מדהימות!

ובעולם הדוגמנות אוהבים רזות יותר דווקא... אבל כל אחד והטעם שלו... גם לטעמי היא קצת רזה מדי אבל היא יפה יפה יפה!

Toxic Girl

New member
לדעתי איליס חמודה

יתכן שהיא קצת יותר מדי רזה אבל זה לא אומר שיש לה הפרעות אכילה, ולדעתי היא מתאימה להיות דוגמנית בתמונה הזאת (לקוח מתוך הגלריה של הפורום) היא בכלל לא נראת כמו שלד

im to hot

New member
אני דווקא

נורא אוהבת את המראה של אליס כול הרזון הזה ומראה הטום בוי ממש יפה לפי דעתי והיא גם ממש סקסית יש בה משהו מיוחד שלא רואים כול הזמן היא מיוחדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה