קשה לי עם האמירה הזאת
למרות שאני מבין מאיפה היא מגיעה. מהעובדה שאתה יושב על מעט צ'יפים יחסית לבליינדים ומנסע להימנע מסיכונים "מיותרים". אבל, לא , זה לא מה שניסיתי להגיד, להיפך. לוותר על מצבים עם תוחלת חיובית זה להשאיר כסף על השולחן בשביל שמישהו אחר ייקח. אם אני יושב בטורניר על פלאש דרו על הפלופ , מצ'קצ'ק ורואה 2 אול אינים מלפניי, ובוא נגיד שהיה איזשהו אקשן קודם ואני מקבל 4 ל1 נגיד, כשיש לי 2 ל1 לקבל את הפלאש שלי, ו3 ל1 מול סטים (שהגיוני להניח שאחד מהיריבים שלי על סט) אז זה לא משנה שאני מחליט באותו רגע לשים את הטורניר שלי על הקו גם אם אני לא בכסף עדייו, כי אני לוקח החלטה שעושה כסף בטווח הארוך. וקופה כזאת יכולה למנוע ממני הרבה הרבה צרות בעתיד. מה שאני מנסה להגיד זה, כשאתה מקבל את המחיר הנכון, או את המצב הנכון, שבו אתה מרגיש שהטווח שלך מקבל מחיר טוב מול הטווח של היריב לך על זה. אבל מצד שני, גם תתחשב בגובה הבליינדים, אם אתה יושב מאוד עמוק, ויש לך שולחן מאוד חלש, אתה יכול להגיד לעצמך, אוקיי, אני אחכה לספוט יותר טוב (מנטרה של שחקני טורנירים), שזה גם דבר לגיטימי, רק לשים לב כי הגבול בינו לבין משחק חלש הוא מאוד דק, שוב, תלוי בבליינדים וביריב. לפעמים צריך להיות חכם עם זה. דוגמא יותר טובה היא שלבים מאוחרים, אתה על הבאטן AQ סוטד, כולם התקפלו אליך, מעלה, מקבל 3בט מהסמול שהוא די אגרסיבי ומחליט להשוות ולהשתמש במיקום שלך ובעובדה שהוא אגרסיבי. פלופ יוצא 2 7 9, 2 לבבות. ובוא נגיד שאו שהוא יורה חזק או שנותן לך צ'ק רייז (במידה והחלטת להמר פה שזה מהלך נפוץ אבל בהמון מקרים פשוט גרוע). אז הוא גרם לך עכשיו לקחת החלטה קשה על חתיכה גדולה מהערמה שלך, ואתה יודע שהוא יירה בטרן, וברוב הטרנים אתה מקפל. אז אם אתה לו דוחף פה, כן, קפל על הפלופ גם אם אתה מקבל יותר מ2 ל1 על הפלופ כי בתכל'ס ה2 ל 1 הזה לא כולל אקשן בטרן שלא משנה מה הוא יוצא (גם אם הוא אס או מלכה אגב) כל עוד זה לא לב ויש מולך שחקן אגרסיבי תהיה מולך החלטה קשה ועוד כסף ייכנס אז זה לא באמת 2 ל1. כמובן שגם דחיפה מוצדקת במצב הזה, אבל בשום פנים ואופן לא השוואה. מה שאני מנסה לחפור פה בתכל'ס אפשר לסכם ב3 נק': 1. הכר את היריבים שלך ואת הטווחים שלהם. 2. אם אתה מקבל מחיר עם תוחלת חיובית זה לא משנה אם אתה משחק קאש, טורניר או בפייסבוק, תעשה את המהלך הנכון ותהיה מתוגמל גם אם מדי פעם תחטוף. הטווח הארוך זה שם המשחק. בטווח הקצר כולם מקבלים את אותה כמות KK מול AA ובד ביטים למיניהם. מי שמרסק ת'משחק זה מי שלא נכנס לטילט וממשיך להיכנס למצבים עם תוחלת חיובים גם כשקצת קשה. 3. אם יותר מדי קשה לך להשוות 2 אול אינים עם נאט פלאש דרו ומחיר של (נגיד) 4 ל 1 על כל הערימה שלך (מקרה שקרה לי לא מזמן בקאש), אתה משחק גבוה מדי לתקציב שלך, תרד רמה איפה שאתה יכול לקחת את ההשוואה הזאת א-ו-ט-ו-מ-ט-י-ת.