תגידו, זה רק אני או שלשחק טורניר ב PS

matan5165

New member
תשובה

התחיל ב 1-2 שקל כמה סיבובים בסוף 5-10 ו 2 סיבובים אחרונים ב 10-20 כן, זה היה לפני הפלופ. דרך אגב, אנחנו הרכב קבוע שמשחק כל יום ביחד אז אנחנו מכירים אחד את השני. אני ידעתי שלבנאדם שהעלה אין זוג QQ-KK-AA וזה הסיבה שנכנסתי, האמת גם לא בדיוק חשבתי על J-J אבל זה עוד היה נראה לי אפשרי. אם נכנסים לזה לעומק מה שהיה זה ככה. אני ביג, אחרי השווה 20 ש"ח, הדילר ברח, השמאל השווה 20. אני נתתי רייז של 25 ואז אחרי נתן אול אין, השמאל כמובן ברח ואני נשארתי. הייתי בטוח שהוא עם 77-88-99 והוא מעדיף לקחת את הכסף כבר עכשיו ולא לראות פלופ.

Cosmic Trigger

New member
כשאתה תיהיה שחקן ברמה

של גאס הנסן או דניאל נאגרנו תוכל לתת לנו כמה שיעורים שאתה רוצה בפוקר. עד אז, עדיף שתשתוק ולא תעשה צחוק מעצמך.

matan5165

New member
ואיך זה קשור ?

אני לא נותן שיעורים לאף אחד, אם אתה רוצה שיעורים תשחק הרבה, שם תקבל את השיעור הכי טוב. אני בסה"כ אומר שלדעתי הם משחקים מצויין וזאת הדרך הכי טובה לד-ע-ת-י. כל אחד וסגנון המשחק שלו.

bang01

New member
זה ממש לא שאלה של סגנון

בפוקר, כמו במתמטיקה, *יש* נכון ולא נכון. בוא נקח את הדוגמא שלך עם זוגות נמוכים: הסיכוי לפגוע בסט הוא בערך 1\9. בשביל להשוות X לפני הפלופ, אתה צריך לדעת שכשתפגע בסט שלך ישלמו לך לפחות 9X בשביל שההשוואה תהיה נכונה. מתחשק לך להשוות חצי ערימה עם 33? על הכיפק, שיהיה בכיף. אם תשווה ככה מספיק פעמים תפסיד את המכנסיים. ועוד מילה על סגנונות, לא מומלץ לשחקנים מתחילים. קשה לשחק מחוץ לסטנדרטים, ואתה צריך לדעת בדיוק מה אתה עושה בשביל שזה יהיה רווחי. סוטד קונקטורז זה אולי החריג היחיד מהכלל, כי יש שחקנים שאוהבים אותם יותר או פחות. בכל מקרה זה לא משנה את המתמטיקה, ולשלם יותר מדי בשביל לראות פלופ עם יד ספקולטיבית זה מהלך מפסיד נקודה.

Harleydude

New member
ענית לעצמך על השאלה בלי לשים לב

מה שמגדיר מהלך מפסיד או מרוויח זה מה הרווח הפוטנציאלי שלך ממנו. אם הסיכוי שלך לזכות בלוטו הוא אחד למיליון אבל הפרס הוא 2 מיליון, אתה עושה מהלך מרוויח. אם הסיכוי שלך לפגוע בסט הוא 7.5 ל 1 אבל אתה יושב עמוק ויש מולך שחקן שבחיים לא משחרר אוברפייר\זוג עליון\דרואים למיניהם לא משנה הפלופ, ברוב המקרים אתה מנצח ויוצא מורווח בטווח הארוך. כן גם עם סוטד קונקטורס, וואללה גם עם פחות מזה במידה ואתה יודע שאתה תוציא מהשחקן במקרה ותפגע יותר מהסיכוי שהיה לרעתך כשנכנסת. המצב אפילו משתפר כשאתה חושב שאתה יכול להשתמש בפוזיציה שלך מול שחקן שמשחק חלש ולפעמים גם לקחת לו את זה ב-ל-י לפגוע בזוגיים\סטרייט\ווטאבר שלך. אם אתה מול סטיישן, אז קפל אחי, אם אתה מול שחקן טוב מחוץ לפוזיציה, כנ''ל ,אבל יש מצבים שזה רווחי לשחק לא רק 7-8 אלא בעצם כל 2 קלפים. אלא לא מצבים נפוצים, והם לא קורים מול כל אחד, אבל הם שם בשביל שאתה תזהה אותם ותנצל אותם. ורק דבר אחד, לא משנה כמה גאס משחק אותה משוגע, או כמה דניאל ישחק 3-5, או כמה דוואן יעשה 5בט עם 6 8 (כל עוד אפ'חד מהם לא בטילט כמובן) זה קורה מסיבות מתמטיות שציינתי מקודם. הם יודעים בדיוק מה הם עושים, הם לא חושבים לעצמם "וועלק איזה יד מגניבה בוא ניכנס" - זו חשיבה קלאסית של פיש.

למעלה