שנה הבאה נראה שגם אני לא אגיע...
זה לא קל להרים ארוע כזה... במיוחד שיש לך מינימום כסף להתארגן ואתה מאוד רוצה שיהיה את המקסימום... נכון להגיע לצפון ביום חמישי בערב זה מטורף הפקקים נהיו בלתי נסבלים! יותר מידי רכבים על כבישים צרים ולא מכילים... גם לי מרמת ישי (צפון...)לקח כמעט שעתיים להגיע, אז מה אגיד עליכם אנשי המרכז ודרומה... אני יכולה להגיד לכם שאפו! והמון, המון, המון תודה! תודה לכל מי שהגיע! אבל אתם צודקים, הקושי המנהלתי והרגשי גם יחד גמר גם אותי. מצטערת תמי שלא היה לך מקום, כי הוא היה שמור! לכל הקבוצה! וגם מקום טוב על פי מה שנרשמתם וחבל שלא ניגשת אלי לעזרה... אך אין להשיב את הנעשה ובטח אני לא יכולה להבטיח לך שזה לא יקרה, בעצם כן יכולה להבטיח... זה לא יקרה כי זה לא יקרה! כבר השנה חשבנו על קונספט קטן יותר, אינטימי, צפוני.. אך היה לחץ מצד המון רוכבים שרצו להגיע ולכן הרמנו את הארוע בגודלו זה אין מה לעשות כשיש 250 אופניים.. לא כולם יכולים לשבת קדימה... אבל, שוב, מתנצלת בפני מי שלא ישב בשורה הראשונה.. שלא ישב ליד חבר/חברה... שלא ממש נהנה... מקווה שלפחות נגענו בכם קצת למהות של החיים, להנות מהדרך גם אם היא קצת קשה וגם אם היא לא בדיוק לפי מה שתכננו, הרי כולנו כבר יודעים שאנחנו מתכננים כל מיני תכנונים בחיינו אלה, אך מישהו שם למעלה מיישם ולא תמיד לפי מה שאנחנו תכננו. אז אאחל לכם בהצלחה והמשך ספינינג מהנה ו... עוד מרתון ירד מהפרק... תודה ויום טוב, יונית ואסף... רק אחד ויחיד יכל לעשות 6 שעות מרתון ליילי... הוא כבר לא כאן... תודה וד"ש