תגידו... זה רק אני או שעוד מישהו מתרגש לקראת

Tami661

New member
תגידו... זה רק אני או שעוד מישהו מתרגש לקראת

מחר??? האם ירד עלינו גשם בזמן שבלב תזרח השמש
והרגליים יבערו? האם יהיה קרמבו בתחנת הדלק בדרך צפונה או שנסתפק בארגז של ה-40 שהצלולה הצטיידה בו כבר מהיום? יאלללה כבר, שיבוא מחר
נהריה התכונני... הברברים מהמרכז מגיעים...

ellabs

New member
גם אני

מתרגשת יאללה גשם במרתון זה משהו שעוד לא עשיתי ותמי אני מחכה לטעום את ההבטחות שלך :)

Tami661

New member
שנה הבאה אני כבר לא אגיע למרות שהיה מושקע

ובאמת היה שם אירגון יוצא מן הכלל, תפוסה מלאה, מדריכים ומדוושים שבאו מאהבה ו... אירוע הנצחה באווירה הכי מדהימה שניתן לצפות, אני חושבת ש... האירוע הזה צריך להישאר נחלתם של אנשי הצפון. אבסורד להפסיד חצי יום עבודה, לבלות בפקקים ובדרכים 4 שעות הלוך (מבלי לכלול את השעה וחצי חזור), להגיע ולגלות ש... אף אחד לא שמר לך מקום. כל שנה הסיפור הזה מחדש והשנה החלטתי שדי ומספיק!!!! המאמץ העילאי הזה לא מוערך וכנראה גם לא נדרש. אז לזכור את גולן זה חשוב ואולי צריך לחשוב על פורמט אחר לעשות זאת באזורנו, אבל סוג הטרחה הזו רק גורמת לנסות ולהדחיק. זהו. אז עוד מרתון שנתי אחד ירד מהפרק. נגמרו התיזוזים. ספינינג עושים מאהבה ו... עושים רק באזור המגורים

../images/Emo45.gif למרות שנהנתי מאוד מהחברותא../images/Emo99.gif

את צודקת בכל מילה! יום ראשון את באה לדגום את "הפסיכית"
שלי?

באסה

אולי צריך לחזור לפורמט הישן שבו המרתון מתחיל ב12 בלילה עד הזריחה זה גם מדהים וגם פותר את ענין הפקקים

yonit1405

New member
שנה הבאה נראה שגם אני לא אגיע...

זה לא קל להרים ארוע כזה... במיוחד שיש לך מינימום כסף להתארגן ואתה מאוד רוצה שיהיה את המקסימום... נכון להגיע לצפון ביום חמישי בערב זה מטורף הפקקים נהיו בלתי נסבלים! יותר מידי רכבים על כבישים צרים ולא מכילים... גם לי מרמת ישי (צפון...)לקח כמעט שעתיים להגיע, אז מה אגיד עליכם אנשי המרכז ודרומה... אני יכולה להגיד לכם שאפו! והמון, המון, המון תודה! תודה לכל מי שהגיע! אבל אתם צודקים, הקושי המנהלתי והרגשי גם יחד גמר גם אותי. מצטערת תמי שלא היה לך מקום, כי הוא היה שמור! לכל הקבוצה! וגם מקום טוב על פי מה שנרשמתם וחבל שלא ניגשת אלי לעזרה... אך אין להשיב את הנעשה ובטח אני לא יכולה להבטיח לך שזה לא יקרה, בעצם כן יכולה להבטיח... זה לא יקרה כי זה לא יקרה! כבר השנה חשבנו על קונספט קטן יותר, אינטימי, צפוני.. אך היה לחץ מצד המון רוכבים שרצו להגיע ולכן הרמנו את הארוע בגודלו זה אין מה לעשות כשיש 250 אופניים.. לא כולם יכולים לשבת קדימה... אבל, שוב, מתנצלת בפני מי שלא ישב בשורה הראשונה.. שלא ישב ליד חבר/חברה... שלא ממש נהנה... מקווה שלפחות נגענו בכם קצת למהות של החיים, להנות מהדרך גם אם היא קצת קשה וגם אם היא לא בדיוק לפי מה שתכננו, הרי כולנו כבר יודעים שאנחנו מתכננים כל מיני תכנונים בחיינו אלה, אך מישהו שם למעלה מיישם ולא תמיד לפי מה שאנחנו תכננו. אז אאחל לכם בהצלחה והמשך ספינינג מהנה ו... עוד מרתון ירד מהפרק... תודה ויום טוב, יונית ואסף... רק אחד ויחיד יכל לעשות 6 שעות מרתון ליילי... הוא כבר לא כאן... תודה וד"ש

מטרות וציפיות

כל הכבוד על הרמת ארוע בסדר גודל שכזה. אני יודע כמה קשה להרים ארוע מכל סוג שהוא, התיאומים מול הרשויות השונות, הלוגיסטיקה של הבאת ציוד תיזמון, ועוד... בכל ארוע יש תקלות, זה ידוע וצפוי שיהיו, מהותן מוסתרת עד לרגע שהן קורות
מארגנים גם נמדדים ביכולתם לפתור בעיות שנוצרות בזמן אמת. בעיניי, מטרת הארוע היה חגיגה לזכרו של גולן דרך השתתפות במשהו שהיה חלק ממנו. מבין את מצבך יונית, אבל חושב שחשוב להמשיך את הארוע עוד שנים ארוכות, באופן מוקטן, או אחר, אבל חבל להפסיק את קיומו.

אני מניח שאת צודקת יונית

אבל בטוח שעל המסורת הזו אסור לוותר. שינוי מתכונת אולי. ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו כדי לכתוב כמה מילים על גולן : בעקבות בעיות ברכיים וחוסר יכולת לרוץ, ניסיתי בשנת 2000 את הספינינג. התאהבתי ברכיבה בכלל ובספנינג בפרט. כאשר החלטתי לקחת פסק זמן מההיטק ולחזור ללמוד קצת, החלטתי לעשות קורס הדרכה. שם הכרתי את גולן שהיה המאסטר של שווין בארץ. התרשמתי מיד. עברתי אצלו את הקורס של שווין. כאשר עברתי לצפון פניתי אל גולן ושאלתי אותו האם אוכל להדריך אצלו במועדון ברמת ישי והוא מיד ענה בחיוב. ההתחלה היתה רחוקה מלהיות קלה. גולן העביר אלי שניים מהשיעורים שלו ביום רביעי. השיעורים הפופלאריים ביותר במועדון, מיותר לציין. הנעליים לא היו גדולות אלא ענקיות ובאופן טבעי אנשים אמרו את דברם. מה הבנתי בכלל... גולן לקח אותי לשיחה ואמר לי שהוא מאמין בי. הענין שהוא לא רק דיבר הוא גם עשה. מספר פעמים הוא בא לשיעורים שלי. ישב מאחור ורשם הערות. מאוחר יותר העביר אותן אלי ואני הפנמתי. בפעם אחרת הוא הגדיל לעשות וביקש ממני להכין שיעור סימולציה (זה כבר היה אחרי שהדרכתי כמה חודשים). שוב נתן טיפים - גם על הדינימיקה של השיעורים וגם שיפורים ברכיבה שלי עצמי. היכן ישנם עוד מאמנים ואנשים כמו גולן ? לא הרבה זה בטוח. מאמן גדול ואדם ענק. ואלי גם מאמן כל כך טוב בזכות האדם שהיה.

נגעתם גם נגעתם!

היה מאוד מרגש... היה אירוע מרשים ונראה מאורגן להפליא. לטעמי חבל יהיה לוותר על מפעל הנצחה מרשים, מרגש ומוצלח שכזה. עבורי המיקום בעייתי, נסיעה של 4 שעות בפקקים ובלחץ של להספיק להגיע, לחפש מקום, לדווש רחוק מהחברים איתם באתי, מוריד את החשק לפעם הבאה... אבל מהמבטים הקורנים והאנרגיות החיוביות שעפו שם מצד הצפונים ואלה שכן הצליחו להגיע בזמן... חבל לוותר על אירוע פורה ומפרה שכזה.

yoav026

New member
תודה רבה!!!!../images/Emo140.gif

ההוכחה שאפשר להרים אירוע מתוקתק , מרגש ומרשים , כאשר יש מטרה ועושים אותו מאהבה.השנה השלישית שלי וכל שנה הוא טוב יותר משנה קודמת (בניגוד לאירועים במגדלים או מקומות אחרים שעולים הרבה כסף מהמשתתפים ומשנה לשנה הם הופכים לגרועים יותר !) יונית , תמשיכו להנציח את זכרו של גולן ז"ל , אולי במתכונת אחרת אבל את זה אי אפשר להפסיק ! שוב תודה, לי ולקבוצה שבאה איתי שווה כל הנסיעה מהשרון ( ברכבת אמנם) !

אוסי18

New member
יונית יקרה, משפחת שלמון יקרים!

ראשית- רוצה להודות למשפחת שלמון, מקרב לב, על מרתון נפלא, מושקע, סוחף, מרגש ומדהים! קשה לתאר את התחושות שהועברו שם על ידכם אלינו, הרוכבים.... לא מוצאת את המילים... יונית- את מדהימה! היחס, בטלפון ובמרתון, האנרגיות שהעברת שם, הילדים המקסימים שלך, השיר המרגש שהם שרו...... אסור לך! אסור לך להפסיק את המסורת! לא מוצאת שום סיבה להתנצלות שלך, כפי שעשית על הבמה ובכלל....אני הגעתי על מנת להשתתף במרתון על שמו ולזכרו של גולן! מקום הישיבה לא עניין בכלל(אף-על-פי שבטלפון ביקשתי לשבת ליד חברים מסויימים, כמובן אם הדבר אפשרי). אני מאחלת לעצמי ולחבריי רק מרתונים כאלה! אגיע לכל מקום, בכל תנאי ועם כל ה-
... אתם מדהימים, כל אחד מכם! תודה

msyan

New member
מרתון לזכר גולן

השנה לצערי לא יכולתי להגיע למרתון עקב סיבות אישיות, אבל כל הענין של להעביר את המרתון מרכזה נשמע מגוחך ביותר גולן גדל , למד והתחנך בנהריה, ואין שום סיבה בעולם שהמרתון לזיכרו יועבר בגלל כל אותם ת-א שקשה להם לנסוע בפקקים (יש רכבת ויכולתם להגיע ברכבת בלי פקקים). המשפחה עושה הכל שיהיה לנו המדוושים את כל הכיף ואכן את צודקת אזמה אם לא יושבים מקדימה או ליד חבר המטרה בהגעה למרתון היא להתיחד עם האהבה של גולן ולא לשבת מקדימה\ליד חבר אני לעומת זאת אבוא שנה הבאה, עם הפקקים..... תודה למשפחת שלמון על המאמץ האדיר (אף שלא הייתי אני בטוחה שהיה אדיר)

אני מתחילה לקבל את הרושם שספינינג אכן

דופק את המוח ולא את הברכיים! מה לא מובן במה שתמי כתבה ואני הסכמתי??? הללנו שיבחנו את המרתון, אמרנו שהוא מפעל הנצחה ראוי ומרשים! אנחנו התאכזבנו רק מהעובדה שלקחנו חצי יום חופש מהעבודה,יצאנו מהמרכז מספר חברים, נסענו 4 שעות בפקקים וכשהגענו חיפשנו את מקומות הישיבה וגילנו שכבר השתלטו עליהם... נדדו בכל המתחם לחפש מקום ישיבה, עייפים ומאוכזבים נתקלנו באביו של גולן ז"ל שמצא לנו מקומות, אומנם ניפרדים אבל בכ"ז... ישבנו ודיוושנו, כיבדנו את האירוע, התרגשנו עם כולם אבל פשוט הנסיעה העיבה... זהו! אפחד לא דיבר על תזוזה מנהריה, לא העברנו ביקורת על שום דבר אחר, פשוט ציינו עובדה.

Tami661

New member
נו, באמת טל... את הרי יודעת שכל סטטוס שלי

בפייס הוא עובדה מדעית. ואם כתבתי שהוא דופק את המוח - אז זה בדוק, לעומת זאת נראה לי שגם אחד הבכירים כאן שתיקן אותי צודק: הוא לא דופק... הוא רק מציף מעלה את הדפיקה
אבל זה טוב השרשור הזה, לפחות גרמנו לכמה מתחמקים להבטיח את מקומם בשנה הבאה וככה... המצפון שלי שקט שההיעדרות שלי/שלנו לא תורגש

למעלה