תגידו... זה רק אני או שעוד מישהו מתרגש לקראת

michal11z

New member
תודה ענקית על אתמול. אני אמשיך להגיע :)

עיקר וטפל זה עניין יחסי. וכל אחד בוחר ממניעיו ותחושותיו האם להיות ואיפה להיות. וזה בסדר. גם השנה הייתי במרתון, וגם שנה הבאה ולאחר מכן אמשיך להיות, ומבחירה. החוויה, הרגש, המהות, הכבוד להיות שם, האירוע כולו כאירוע ספורט מגוון מושקע ומיוחד, התפיסה, הנגיעה, והחיבור של רב הנוכחים, זה העיקר עבורי. יונית, תמשיכי ותמשיכו במסורת, בתכנון וקונספט לפי מה שאומר ליבך. רק את יודעת. אני יכולה לומר לך שאני מאמינה שהמשך ארגון ואופי האירוע כפי שהיה עד היום, ימשיך להכיל בו אנשים שבוחרים להיות איתכם מתוך אהבה והערכה אמיתית. ויש המון כאלו. וכפי שהקדימו אותי – אין צורך להתנצל כשאין סיבה :) ותודה על אתמול :)

Tami661

New member
יונית יקרה, במקרה... שוחחנו ימים ספורים

לפני האירוע ואם את זוכרת גם אמרתי לך כבר אז (ויש לכך גיבוי...) שעניין המרתונים למינהם כבר מיצה את עצמו בעיניי, אבל במקרה של אירוע ההנצחה לזכר גולן, באמצעות מרתון הספינינג השנתי הזה - אני בכלל לא מגיעה מהמקום של ספינינג. אולי זה לא הולם מצידי להצהיר זאת כאן בפורום ועוד כמנהלת, אבל זה המצב. אני מוכנה לטרוח ולהגיע מרחק עוד יותר ארוך ואפילו לשעה אחת בלבד, העניין הוא שכשאני מגיעה עם קבוצה של חברים ומגלה שהמקומיים השתלטו על המקומות למרות ההשקעה האדירה שכרוכה בארגון עם מיספור ורישום מראש ולבסוף אנו נאלצים להתפצל, זו תחושה לא נעימה. האמיני לי יונית שאני יודעת מה זה להפיק אירועי ספינינג ויודעת מה זה שקשה לרצות את כולם (ובאמת שהמיקום לא משנה אלא יותר חשוב ה'ביחד' שנותן את האנרגיות לעשות את השמח ולהעלות את מפלס האדרנלין), לא נסתרה מעיני העובדה שהמיקום שתיכננת לנו היה מאוד אטרקטיבי (ולא רק בגלל שנרשמנו בין הראשונים). אין לי שום טענה ומענה כלפייך או כלפי הארגון, חס וחלילה!!! חשוב שהמסורת הזו לא תיפסק ואני מצידי אתן לה את מלא הפרסום והכבוד המגיע - אבל... כמו שאמרתי ונראה לי שאת מבינה באמת - יש לכם את היכולת והכוח, עם כל האהבה ואוסף המדוושים האיכותיים בצפון, לא 'להזדקק' לנו, אנשי המרכז. מאידך, אשמח אם כן תיתנו לנו את הכבוד להמשיך ולהעביר את המורשת של האיש היקר שבחייו היה האגדה שנשארה לאחר מותו. יש המון דרכים לעשות זאת כדי שגם המדוושים החדשים והצעירים מכל רחבי הארץ ידעו מי היה ומה היתה הדרך אותה רצה להעביר (כי... אין גוף שלא יכול, יש נפש שלא רוצה
) לסיכום, היה אירוע עם הרבה משמעות ותוכן מעבר לדיווש... נוסיף לזה את הדיווש הרצוף של 3 שעות (וחצי) של 250 המתאמנים הנלהבים ואת הצוות המשפחתי, כולל דיוויד היקר וקיבלנו משהו שאסור אסור להפסיק. אוהבת ומעריכה תמי

ellabs

New member
אז אומנם אני מהצפון

וכמו שיונית אמרה גם מרמת ישי לקח שעתיים לנו לצפונים להגיע אבל.... ההיכרות שלי עם גולן היתה קצרה מידי לצערי הרב,הוא לקח אותי לעבודה כמדריכת חדר כושר במעודון(עוד לפני שהייתי מדריכת ספינינג). ללא ספק השיא שאני זוכרת מגולן הוא הלילה ההוא ב2005 באכזיב,6שעות של ספינינג שהסתיים עם הזריחה. איזה חוייה ואיזה התרגשות. אחכ ההלויוה,האזכרות כול שנה,המשפטים שלו במכון(יונית נראה לי שחיבים להחזיר את המשפט שהיה תלוי בחדר ספינינג-אתמול במרתון בדיוק חשבתי על זה). אבל באמת הזיכרון החזק שממשיך ללוות הוא המרתונים,כמעט בכול אלו שהיו אחרי הייתי,בלי קשר למי הדריך(התמזל מזלי והדרכתי בשניים חוויה מדהימה בפני עצמה) ואיפה התקיים המרתון-תמיד היה מרגש ומדהים. תמיד אנשים חדשים שבאים שלא הכירו מתרגשים ביחד אם אלו שהכירו. אני מכירה את האנרגיות של להיות קרוב לבמה (וגם עליה)אבל, אתמול ישבתי בשורה האחרונה עם שתי מתאמנות שהם גם חברות יקרות שלא הכירו את גולן והמיקום פשוט לא שינה לנו כלום ישבנו והתרגשנו,נהיננו ובכינו בסרטון לפני המרתון ושניר ושחר שרו על הבמה. אז מהי מהות המרתון?לדעתי זאת שכול כך הרבה אנשים חדשים נחשפים לגולן ויותר מהכול לדרך שלו ולומדים את המשפטים :''הכול בראש'',ואין גוף שלא יכול-יש נפש שלא רוצה''.ורואים את משמעות המשפטים האלו בשלוש שעות של דיווש שהרבה מהם לא האמינו שיסימו(ואני יודעת לפי כמות הטלפונים המפוחדים שלהם לפני המרתון) ומקבלים הרבה כוח לאימונים שלהם ויותר חשוב לחיים שלהם. ראיתי את הלחץ בימים לפני(אולי אפילו אישרתי אם חלק ממכם את ההגעה בטלפונים שעשינו ולא ידענו שדיברנו?חח) אז באיזה מתכונת להמשיך? על זה אין לי תשובה אבל לי דבר אחד ברור שחיבים להמשיך שבת שלום

Tami661

New member
ואת לא מבינה עם איזו שקית הפתעות הגעתי

- במיוחד בגלל עמדתי כל הבוקר ואפיתי!!! ובגלל שלא נפגשנו... ישבנו עליה בארומה חוצות המפרץ. כנסי לתמונות המתוייגות שלי בפייס ותראי. בכל מקרה, מקווה שנמשיך לדסקס את הנושא (המקורי) בערוצים אחרים ונחשוב יחד על דרך שתהיה ראויה ואטרקטיבית (מאמץ והשקעה מעולם לא הרתיעו אותי כשהמטרה מקדשת)

ayalazip

New member
מרתון סייקלינג נהריה 2010 - חובה לקרוא

תמי נכבדת, אני בשוק מתגובתך ומהביקורת שלך על המרתון להמשך דרכו של גולן. אומנם נהריה... אומנם רחוק לנו (אנשי המרכז), אך לתגובה כזו (ממנהלת פורום תחום ספינינג) לא ציפיתי. איני יודעת אם מלבד למתוח ביקורת את מסוגלת גם לקבל ביקורת... אז אולי הגיע סוף סוף הזמן למתוח ביקורת מנומסת גם עליך. ובכן שמי איילה, תושבת המרכז, כמוך. הגעתי למרתון בנהריה... מרתון שהיה נפלא, מרגש, עוצמתי, חוויתי... עם טעם של עוד. איני מבינה מדוע את מצהירה מעל דפי הפורום ומעודדת אנשים לא להגיע יותר צפונה לאירוע הבא. את אומנם מנהלת (אחראית בסך הכל) על הכתיבה בפורום, אך מי מינה אותך לקבוע החלטות לאן לנסוע ? למי ? לאיזו מטרה ? ואיזה מרתון יירד מהפרק או יישאר ? בשיא החוצפה את כותבת שהגעת מרחוק ולא נשאר לך מקום. אני במו עיניי ראיתי שהגעת באיחור... רק אחרי השעה 19:15, כאשר האירוע התחיל ב- 18:30 הרי השעה הייתה ידועה לך מראש. יכולת היית לצאת מתל אביב יותר מוקדם... הרי את זו שתכננת את זמנך אחרת. לטעון שלא נשאר לך מקום ושהמקומיים השלטתו על מקומך ??? חברתי הטובה מהצפון (שהגיעה ב 18:00 כפי שהתבקשה בפרסום) ראתה שבתחילת המרתון כל האופניים הרשומים על קבוצתך עדיין המתינו לכם. למען האמת, גם אני, אם הייתי ממתינה בצד ורואה שישנם אופניים פנויים לאחר חצי שעה מתחילת האירוע... גם אני בתומי הייתי חושבת שמשיהו ביטל וכנראה שהייתי תופסת את מקומו. אז למי את באה בטענות ? למארגנים ? למקומיים ? לאילו שהיו מתים להצטרף ולא נשאר להם מקום ברישום ? או אולי הביקורת הייתה צריכה להיות מופנת אליך... על שלא הגעת בזמן כמו כולם (או כמוני, שבאתי מתל אביב) ולכן נתפס לך המקום. תמי נכבדה, כולנו נוכחנו לראות ולהבין שמדובר היה בהפקת ענק... וכל זה ללא תשלום !!! אז על מה את מתרעמת ??? גם שנותנים אירוע בחינם - יש על מה להתלונן ??? הצהרת מבחינתך (וגם רמזת לכולנו הקוראים שנלך בעקבותך) שמרתון שנתי אחד ירד מהפרק. האם את בכלל בעניינים ? איזה עוד מרתון גדול עם כמות כזו את מכירה ? האם אינך (כמנהלת פורום תחום ספינינג) לא מעודכנת שחברת ספינגו (המשכירה את האופניים לאירועים) העלתה את המחירים שלה פי 2 משנה שעברה - דבר שגרם וגורם לאי קיום מרתונים גדולים (לא רווחי למארגני מרתון). אז אם המרתון הזה יירד מהפרק - איזה מרתון שנתי ישאר ??? אם עבורך, כפי שכתבת, המרתון בנהריה הוא סוג של טרחה... הייתי מציעה לך להישאר באזור מגורייך ולדווש לבדך בחדר מול מראה. אני בטוחה שהאירוע הזה, בשנה הבאה, יוכל להסתדר גם בלעדייך. ולכם משפחת שלמון - יישר כוח מרתון מדהים שאין כמותו צר לי שישנם כאלה (גם כאשר הם לא משלמים שקל) שאינם לומדים לפרגן העברתם מסר חשוב על רוכבי האופניים... והוא בהחלט עבר בהצלחה אנא, אל תפסיקו אגיע.... גם אם כאשר המרתון יתקיים באילת באהבה רבה איילה, תל אביב

Tami661

New member
איילה... התחלתי לקרוא את הודעתך וכבר בפיסקה

הראשונה הבנתי עם מי יש לי עסק ולכן גם לא המשכתי... אני בטוחה שאני לא הראשונה שאומרת לך ש.... לכי תמצאי לך חיים יקירתי... ולא יזיק גם איזה פסיכולוג טוב! על החתום האחראית...

הי ayalazip , חבל שבחרת מתוך ההודעות

של תמי דווקא את הקושי שבהגעה למקום שהיא הביעה בכנות, (והיא לא היחידה ) ועשית מזה "מטעמים". מותר גם למנהלת הפורום להגיב כיצד היא הרגישה אחרי נסיעה מתישה, יש בהודעות שלה גם חלקים אחרים שבחרת להתעלם מהם (?) של רשמים נפלאים והבעת התפעלות מאופן הארגון המופתי , האנרגיות וחשיבות קיום המרתון - אותם יכולת להעלות על נס. אחרי שקראתי את כל האשכול, במקומך הייתי בוחרת להרכיב משקפיים ורודות, ועל ארוע חשוב כל כך, להגיב אחרת....ולשמור את הבקורת הדסטרוקטיבית, להזדמנויות אחרות....

yonit1405

New member
קצת פרופורציות...

אני חושבת שאיבדנו אותן... במקרה הזה לפחות! כל אחד זכותו להביע את דעתו! אני באופן אישי לא כועסת על תמי, זו זכותה המלאה להחליט על עצמה על מה היא שמה דגש ומה דעתה, אני יכולה להגיד שאני מבינה אותה מאוד על נסיעה כה ארוכה, זה באמת סיוט ומצד שני, נכון, העניין הוא רק ניהול זמנים, אך עדיין זכותה. אני חושבת שכל אחד במרתון הספציפי הזה, שהגיע אפילו עד השעה 19:00 (כי חיכינו לכולם- לפחות לאלה שהתקשרו וביקשו לחכות כי הם בפקקים) לכל אחד מיכם שהייתה בעיה, עזרתי ופתרתי אותה! כמובן שאחרי תחילת הארוע לא הייתה לי כבר אפשרות להזיז כלום... תודה איילה על הפרגון. ותמי תודה גם לך, כי אחרי הכל גם את פירגנת כאן! אספר לך גם, שנכון, הארוע ממלא אותנו מאוד כשאנחנו רואים את כמות הרוכבים המגיעים להשתתף איתנו בארוע הכל כך קשה להקמה הן לוגיסטית (חסויות - זוהי מילה מאוד יפה לתרומות... את לא מבינה כמה קשה לנו לבקש מאנשים לתרום לנו כסף וכל זאת על מנת לפנק אתכם הרוכבים המגיעים!) ונכון ספינגו העלו את המחירים בטרוף! ולכן בנוסף לעיריית נהריה (ששילמה סכומי עתק על האופניים ועל הארוחה המדהימה שהייתה בסוף המרתון) ביקשנו גם מחברת אוניספורט השנה לעזור לנו בתוספת אופניים, על מנת לאפשר לכל מי שרצה להגיע לארוע להשתתף. וכמובן איך לא ניתן לכם חולצות, מגבות ועוד... שגם אותם קיבלנו באהבה מחברת אוניספורט וגם מרשת לייף אנד פיטנס. וחברת טלסטר על ההגברה והתאורה המדהימה שהייתה שם, ועוד כל מיני עיניינים לוגיסטיים קטנים (שעולים כסף!!!) למינהם, אפילו תעודות על השתתפות במרתון קיבלתם (זוהי גם חסות/תרומה!) אתם לא מבינים כמה קשה אפילו ל- בקש מהם את החסויות/התרומות האלה! ובנוסף ואחזור על זה שוב, הארוע הזה, הקושי שלו מתבטא הכי הרבה בקושי הריגשי! אבל אנחנו בחרנו לבצע אותו לכן אנחנו גם מתמודדים עם זאת לפני הארוע וגם אחרי, כשאנרגיות העשייה יורדות ונשאר כאב גדול! אז בואו נסכם, פרופורציות, בכל דבר זה חשוב! כל אחד ודעתו הוא. וזכותו המלאה להביע אותה. אז תודה לכל המפרגנים (ומעטים אלה שלא...) ו... נחכה לשנה הבאה נראה מה יהיה ונמצא את הקונספט המתאים לנו ולכם אז (ברור לנו שלא נוכל לרצות את כולם, אחרי הכל 250 איש... מותר גם לכמה מכם לא להנות זה הכי בסדר בעולם). ונחליט שרק מי שמחליט שמתאים לו, יגיע. תודה גם לאלו שכשהגיעו הציעו מיד לעזור! סה"כ כולנו התנדבנו בארוע הזה למען כולנו! אז כולנו צריכים להיות בעשייה על מנת להצליח! לבוא בטענות... זה לא תורם לאף אחד כלום! תודה גם לאלו שברוגע ביקשו לעזור להם לסדר מקום.. למצוא את האופניים.. וכו' אחרי הכל, כולנו בני אדם חיים כאן ביחד, אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד! אל תשכחו זאת! תודה נוספת כאן לדויד רודריגז שהגיע גם הוא כמו בכל שנה! בהתנדבות וכמובן מראה נוכחות בגדול! אוהבת אותך דויד. ותרשו לי עוד תודה אחת, לגיסי גיא שלמון, שביחד אנחנו כל שנה, צוחקים יחד, בוכים יחד, מרימים ומחזקים אחד את השנייה וההפך להמשיך את העשייה ולהצליח להקים את הארוע, בכל שנה אנחנו כמעט נשברים באמצע אך מעודדים וממשיכים ואז החיבוק אחרי, כשהכל כבר נגמר ואנחנו עומדים שם ומסתכלים על המקום ריק מאדם, אחרי כל ה"הילולה" אומר הכל: הצלחנו גם השנה לעשות זאת עם כל הכאב של החוסר של גולן. השנה נוסף לנו גם רמי שלמון שעזר המון והפך חלק מהצוות. תודה והמשך חיים נפלאים, כי הכל בראש! וכמובן אין גוף שלא יכול יש נפש שלא רוצה! יונית שלמון

yonit1405

New member
כמובן שכל התורמים והחסויות..

ניתנו באהבה מלאה! כולם עושים זאת באהבה ובנתינה מלאה, יש עוד כמה שלא הזכרתי אותם! תודה תודה לכולם!!

Tami661

New member
../images/Emo124.gif יונית... את כבר יודעת, אני לא ממפזרי

הקומפלימנטים 'באויר', אני לא מנסה למצוא חן בעיני אף אחד על חשבון האני שלי, אבל לך, לגיא, לדיוויד, לאבא שלמון (שלא ידעתי בכלל שהוא אבא שלמון כשהציע לחפש לנו מקומות פנויים) - אני רוצה להביע את דעתי: אתם ענקיים! משכמכם ומעלה! אני לא מבינה איך מישהו קורא בכלל בהודעותיי נימת ביקורת כלפי האירוע או האירגון, על אחת כמה וכמה לא כלפיכם כמארגנים, הרי כל כולי פירגון אחד גדול לכם ולפעלכם. אם בכל זאת, באיזשהוא מקום השתמע כך מדברי, אני מקווה שההתנצלות שלי ברורה. כנראה, כמו שאמרת, מדובר בניהול זמנים שגוי (בדיוק שבוע לפני עשיתי את אותה דרך בשליש זמן, לא העליתי על דעתי שמה שלקח שעה ורבע שבוע קודם יקח 4 שעות הפעם...) - מה שאומר שכדי להגיע בזמן, הייתי צריכה לצאת מהבית בשעה 14:00... יש מי שיכול להרשות זאת לעצמו ויש מי שלא - מסיבות שונות. מאידך, לא משנה מה תחליטו ובאיזה פורמט יתקיים שנה הבאה האירוע - ההצעה שלי להנציח ולקדם את מה שגולן ביקש להעביר, בעינה עומדת. התלהמות של אנשים עם קשיים בהבנת הנקרא גורמת לדברים החשובים להידחק ולהימחק וזה חבל. מאחלת לכם הרבה הצלחה בכל דבר שתעשו ובכלל זה, ההתמודדות היומיומית עם הקושי הרגשי בבית ובחיק המשפחה אוהבת תמי

yonit1405

New member
צילום חלקים מהמרתון סייקלינג ע"ש גולן שלמון

http://www.youtube.com/watch?v=PMzpzLtGBSM קישור לסרטון שצולם בזמן המרתון סייקלינג 7 אוקטובר 2010 ע"ש גולן שלמון

ornatal23

New member
תודה ענקית

משפחת שלמון היקרה, כן... גם אני באתי מהמרכז... גם אני נתקעתי בפקקים - הדרך היתה אכן ארוכה ומייגעת אך ללא ספק משתלמת - הרמתם הפקה בסדר גודל מדהים!! למרות כל הקשיים בהרמת אירוע שכזה הכל היה מאורגן להפליא - האדרנלין והאנרגיות המטורפות שהתערבבו להם בבליל של רגשות כאב וצער אך גם סיפוק וכיף - אתם משפחה מדהימה!!! ואת המנגינה הזו אי אפשר להפסיק!!! מקווה לפגוש אתכם גם בשנה הבאה

gin11

New member
לראות את הסרט- מרגש ברמות ../images/Emo24.gif

יונית , האם את יכולה לכתוב את מילות השיר ? או לפחות את המשפטים המובילים ? ומן הצד , כ"כצופה" כאן ... בסרט הזה - של אירוע הנצחה מלא אהבה , לראות -שהדרך שלכם ממשיכה כאילו הוא אתכם ... והוא רק במקום אחר... ומחייך אליכם ... ויודע- שהשאיר מורשת מרשימה אחריו ... יישר כוח יפי

Tami661

New member
מה? לא הבנת? הם מנסים להתנכל לך...

הייתי בטוחה שתביני את זה עם יכולת הבנת הנקרא המדהימה שלך

yehodap

New member
היה מהמם מדהים מרגש מאוד

הייתי חברה ידידה מנהריה אמרה לי בוא-אז התייצבתי רוכב שטח חייב להצדיע ולהגיע ולאמר כל הכבוד ולהצדיע למשפחה היה מדהים יונית מה קרה לסרטון?

yonit1405

New member
הי

בינתיים הורידו את הסרטון זה לא היה מישהו מטעמנו שצילם, בקרוב יעלה סרטון חדש. המון תודה על הפרגון! יונית

למעלה