תגידי, לא מבהיל אותך צחוק של סמויים?|חוששת|
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #25 אולי במקום לצחוק להנאתך.. תשתתפי באופן פעיל בקריאה הנרגשת לסמויים ???? מי יודע, אולי אחד הסמויים יידע "להכיל" אותך ....
אולי במקום לצחוק להנאתך.. תשתתפי באופן פעיל בקריאה הנרגשת לסמויים ???? מי יודע, אולי אחד הסמויים יידע "להכיל" אותך ....
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #26 אולי במקום לצחוק להנאתך.. תשתתפי באופן פעיל בקריאה הנרגשת לסמויים ???? מי יודע, אולי אחד הסמויים יידע "להכיל" אותך ....
אולי במקום לצחוק להנאתך.. תשתתפי באופן פעיל בקריאה הנרגשת לסמויים ???? מי יודע, אולי אחד הסמויים יידע "להכיל" אותך ....
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #36 כמו שאני מכירה אותך... את לא תעלבי אם התכולה תבעבע בנקודת הרתיחה החוצה ... ותלכלך ת'גז.. ל ה י פ ך....
כמו שאני מכירה אותך... את לא תעלבי אם התכולה תבעבע בנקודת הרתיחה החוצה ... ותלכלך ת'גז.. ל ה י פ ך....
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #38 איזה דימויים שתהיי בריאה !../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #23 תגידו זו רק אני 2# ../images/Emo6.gif שאוהבת סריגי גולפים עבים כאלה כמו פוך אבל מתבאסת ללבוש אותם ולמות מחום במשרד??? אז מה עושים ? ללבוש או לא ללבוש. זו השאלה. חיפשושית שתוהה בדרך לעבודה...
תגידו זו רק אני 2# ../images/Emo6.gif שאוהבת סריגי גולפים עבים כאלה כמו פוך אבל מתבאסת ללבוש אותם ולמות מחום במשרד??? אז מה עושים ? ללבוש או לא ללבוש. זו השאלה. חיפשושית שתוהה בדרך לעבודה...
ל לימונדה30 New member 18/12/07 #31 אני אוהבת.... אבל סריגים מגדילים לי את החזה בעוד 2 מידות... אז למען שלום בית בעבודה עברתי לטריקו או לייקרה..
אני אוהבת.... אבל סריגים מגדילים לי את החזה בעוד 2 מידות... אז למען שלום בית בעבודה עברתי לטריקו או לייקרה..
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 18/12/07 #35 זה מה שטוב בסריגים../images/Emo8.gif יאללה! שיכנעת אותי! אני אלבש סריג גולף ואם אני אמות מחום- דמך בארשך ! חיפשושית שבכל זאת, תביא איתה חולצה דקה להחלפה.. *כאן צונזרה תמונה של הסריג*
זה מה שטוב בסריגים../images/Emo8.gif יאללה! שיכנעת אותי! אני אלבש סריג גולף ואם אני אמות מחום- דמך בארשך ! חיפשושית שבכל זאת, תביא איתה חולצה דקה להחלפה.. *כאן צונזרה תמונה של הסריג*