תגידו ילדים קטנים וחמודים...

תגידו ילדים קטנים וחמודים...

לזה אתם קוראים "הומור שחור"??? מה השלב הבא? תזרקו אחד על השני חול מהארגז חול שבחצר? אני בטוחה שאתם יכולים יותר מזה,נכון?!

el presidente

New member
ואת יכולה יותר מזה!?..או שסתם באת

להגיד "ידה ידה ידה" ולא לתרום כלום כי בעצם את לא יכולה... יאלה..תוכיחי את עצמך...

M.Z

New member
תמיד היינו רדודים

כל החיים חיכינו לך שתבואי ותביאי לנו את ההארה, יש לך 3 הודעות חסד להוכיח לנו כמה אנחנו קטנים, אם תשאירי אותנו פעורי פה- הנשיא הופך לעבד שלך לחצי שנה, אם את לא מצליחה להשאיר אותנו פעורי פה, תאלצי את להסתובב חצי שנה עם "פה פעור" ושרירי לסת תפושים, מסכימה?

neuron

New member
תגידי לי...

התמונה הזו בכרטיס שלך (ראה נספח), זה שלך אותנטי??? או שאולי זו סתם דמות קומיקס שאת היית רוצה להידמות לה? ...נו, את לא חושבת שזה קצת אינפנטילי לגברת בת 19 לרצות להידמות לדמות קומיקס נאה וחטובה??? תגידי, נכון שזה נורא פוגע בך כשהחיילים בבסיס בכלל לא מעיפים לכיוון שלך מבט? ...אז מה את חושבת? את באמת מאמינה שהסתתרות מאחורי דמות מצוירת נותנת לך כוח? שבאמת זה עושה אותך לשווה יותר???

M.Z

New member
אני חושב שאתה בוטה מדי

גם את האמת צריך לדעת איך לומר, לא זורקים בבום לפנים את הדברים שבחורה מוכת גורל כמוה כל כך מנסה להדחיק לאורך השנים, תהיה עדין, תן לה להפנים כל פעם פרט אחד...

דווקא לא כ"כ מתוק שלי...../images/Emo25.gif

אני חושבת שזה נחמד להוסיף לכרטיס האישי תמונה של בחורה שפחות או יותר מזכירה איך אני נראית במציאות... מה שיותר אינפנטילי לדעתי זה לשבת בבית ולשבור את הראש איך למצוא חרוזים מצחיקים לשירים מוכרים בשביל לקבל אח"כ
ו
מגולשים אתה מכיר וירטואלית...אפילו פאטתי קצת...

עם אחד שרושם "פרו ורבו ומלאו את

הארץ" וממשיך במשפט ו"תשימו קונדום"...אני חושבת שאני אסרב. אבל תודה על ההצעה יקירי..

Bennytt4

New member
זה בסדר...

עם בחורה כמוך כל מין לא בטוח - גם קונדום לא יעזור .

bollocks

New member
אמרת שלא מה שבכרטיס הוא הקובע

ובינינו - זה לא הגיל שלי...
ובכלל - מי יקירך ? ומי יכירך (אחרי שאסיים איתך) ?

neuron

New member
היי! מה זו גסות הרוח הזו???

ככה לא מדברים לדמויות מצויורות! דמויות מצוירות בכלל לא מזדיינות! מנגנון הרבייה שלהן מבוסס על שכפול במכונת צילום, פיתוח סרטים או העתקת קבצים ...תלוי בנטיה המינית ובמדיה המועדפת על אותה דמות מצוירת.

neuron

New member
אני בטוח שהדמות הזו

מזכירה פחות או יותר איך את נראית במציאות: היא שוקלת פחות ממך, היא גבוהה ואינטיליגנטית (על אף היותה רק דמות מצוירת) יותר. כנראה שזו גם הסיבה שבחרת בתמונה זו ולא בתמונה אותנטית שלך. כמו שאמרת- פחות או יותר ...או שנכון יותר לומר- פחות ויותר.

בלי להעלב חמודי...

אז מה עם רשמתי שהנסיונות שלך לקבל אהדה הם קצת אינפנטיליים? מה לעשות?! לא גילו לך שהאמת כואבת?

neuron

New member
הפוסל במומו

פוסל אני בטוח שהסיבה בגללה את מתהדרת בנוצות זרים (דמויות מצוירות) היא אינה לתכלית של קבלת אהדה וגילויי עניין מגברים חסרי בינה שיטעו לחשוב שהתמונה הזו מייצגת משהו ממך.

למעלה