אני האחרון להעלב מבת 19 אכולת שינאה עצמית, שמנסה לברוח מהמציאות תוך הסתתרות מאחורי דמות מצוירת, ושמפצה את עצמה על ידי אכילת כמויות מוגזמות של שוקולד שמנפחות אותה למימדים מסוכנים לבעלי גב או לב חלשים. אני מקווה בשבילך שלא תפוצצי את החצ'קונים שצמחו לך מהשוקולד כי זה רק יבטיח לך עוד שנים ארוכות של כיעור. רק אוסיף שחבל לי שלא הצלחת להתגבר על אותה התקלות עם מפצח האגנים באותו לילה חשוך בגן המשחקים השכונתי כשהיית בת 12.
לא משנה מה הסיבות שלה. העובדה שהיא מבזבזת זמן וכסף על מנת לנסות להרגיז אנשים שחכמים ממנה בהרבה אומרת משהו... גם הניק שלה אומר כמה דברים - "תותית קטנטנה"??? בת כמה היא? 11?
מכיוון שהפורום הוא עדיין פורום "הומור שחור" ולא "סגירת חשבונות", אם תרצו אתם מוזמנים להמשיך במסרים בכיף, אבל נימת הדיבור כאן כבר גובלת באלימות מילולית ולכן , לפני שכולנו הולכים מחר לחטוף אותה בגדול ויקצצו לנו בחצי את המנות אוכל שגם ככה כבר קוצצו ב- 80% מתחילת השבוע. יאללה יום שבת, כולנו יהודים (פחות או יותר) , תקרעו פיסת בד מהכותנה של כל אחד, תטבלו בשמן מכונות שגנבנו מהגנרטור של המחנה, ויאללה נדליק נרות שבת, מי הביא ליזול כדי לקדש על היין?