תגידו ילדים קטנים וחמודים...

מתוקי שלי נעלב??

בוא חמודי,וקבל
גדולה מהדודה...העיקר שתהיה מרוצה...

neuron

New member
חמודונת

אני האחרון להעלב מבת 19 אכולת שינאה עצמית, שמנסה לברוח מהמציאות תוך הסתתרות מאחורי דמות מצוירת, ושמפצה את עצמה על ידי אכילת כמויות מוגזמות של שוקולד שמנפחות אותה למימדים מסוכנים לבעלי גב או לב חלשים. אני מקווה בשבילך שלא תפוצצי את החצ'קונים שצמחו לך מהשוקולד כי זה רק יבטיח לך עוד שנים ארוכות של כיעור. רק אוסיף שחבל לי שלא הצלחת להתגבר על אותה התקלות עם מפצח האגנים באותו לילה חשוך בגן המשחקים השכונתי כשהיית בת 12.

מי שמחשיב את עצמו כ"אחרון להעלב"

לא רושם הודעה כ"כ שקופה... מצטערת מתוק שלי אבל אני לא קונה את זה...

neuron

New member
טוב נו סופגניה ירקרה שלי

כנראה שאת צודקת. חג חנוכה שמח שיהיה לך

MajorWinters

New member
עזוב...../images/Emo19.gif

לא משנה מה הסיבות שלה. העובדה שהיא מבזבזת זמן וכסף על מנת לנסות להרגיז אנשים שחכמים ממנה בהרבה אומרת משהו... גם הניק שלה אומר כמה דברים - "תותית קטנטנה"??? בת כמה היא? 11?

el presidente

New member
טוב..ובקצרה..סגרנו שאת דמות מצויירת

כי תמיד רצינו לזיין את מיקי מאוס... עכשיו..יש לך מה ליתרום או לא?

MajorWinters

New member
אמ...../images/Emo19.gif

אין לי אחות בת 12... אגן ניתן לפצח בשנית- אמנם זה כמו לתת גראס למוכר לקוק... אבל מסתדרים עם זה מצוין. חוצמזה, אפשר לנסות לפצח לך את עצמות הלסת....

M.Z

New member
אנחנו נעצור את הפירוקים בנקודה הזו

מכיוון שהפורום הוא עדיין פורום "הומור שחור" ולא "סגירת חשבונות", אם תרצו אתם מוזמנים להמשיך במסרים בכיף, אבל נימת הדיבור כאן כבר גובלת באלימות מילולית ולכן , לפני שכולנו הולכים מחר לחטוף אותה בגדול ויקצצו לנו בחצי את המנות אוכל שגם ככה כבר קוצצו ב- 80% מתחילת השבוע. יאללה יום שבת, כולנו יהודים (פחות או יותר) , תקרעו פיסת בד מהכותנה של כל אחד, תטבלו בשמן מכונות שגנבנו מהגנרטור של המחנה, ויאללה נדליק נרות שבת, מי הביא ליזול כדי לקדש על היין?

למעלה