תגידו - יש / אתם מכירות, טראנסג'נדר

אורי 0

New member
חסרות?

וכמה מהן מסתובבות כאן (כי מי שאני מכיר זה טרנסיות שעשו ילדים כזכרים ועברו שינוי מאוחר. פאטמים לא ידוע לי, אבל ייתכן וקיימים אחרי שינוי שמחפשים לעשות עם זוגתם) אנא השמיעו קול!

Freeda

New member
מגיע לי מזל טוב 2

היי ערבה; אני אחת מאותן טרנסיות שהעיזו ועברו למגדר הנכון אחר נישואין וילדים. לפני שבועיים סיפרתי לבתי (נשים קודם, לא ? :) ) ואתמול לבן. שניהם קיבלו אותי באהבה, וזהו מבחינתי מעבר המיכשול הקשה ביותר עד היום. אז מגיע לי מזל טוב - והדרך לניתוח מתקצרת והולכת .... אשמח לסייע להורים אחרים, כפי שנורה העמידה עצמה לעזרתי בשעתו באהבה. חיבוק יערה

Freeda

New member
חיבוקים 3

אשמח אם תכתבי לי - אפילו סתם שהכל בסדר חיבוקים יערה

ענבר פ

New member
הכל בסדר? הכל מצוין

קצת מחייה של טרנסית אשר משנה את חייה... סיימתי בהצלחה את הקורס, אני פונה לחברות כח אדם ולמודעות בעיתונים, מחפשת עבודה, מגיעה לראיונות, מתגברת על כל הפחדים שלי. מעל הכל, יש לי את האהבה שלי, יקובל'ה שלי (ותודה לחשב"ה - החתולה של בית המרקחת, ש"גרמה" לי להבין עד כמה אני אוהבת אותו). ויותר מאושרת ממני, אין. יום טוב.

Freeda

New member
לחיי אוכלי הצ'וריסו

ושיהיה אך טוב חיבוקים יערה ויש לך מייל אישי ...

אורי 0

New member
מזל טוב 2, ובהצלחה 3

וחיבוק 4 משלחת מלאכים טובים 5

Freeda

New member
תודה ותודה ועוד תודה

עדין נרגשת, עוד לא מתאוששת. שבוע הבא - מתוכננת התחלת אאוטינג בעבודה אם לא אתעלף קודם (כרגע רק המזכירה שותפה לסיפור). למישהו יש בלון חמצן ? אורי יקר - מקווה שאתה עושה טראנס של חיים בגולה, עם כל תשע הנשמות :) אבל היכן הדיווחים ? כידוע לך, אחרי כל טיול שנתי צריך לכתוב חיבור, לא ? חיבוקים יערה

Freeda

New member
תודה ותודה ועוד תודה

עדין נרגשת, עוד לא מתאוששת. שבוע הבא - מתוכננת התחלת אאוטינג בעבודה אם לא אתעלף קודם (כרגע רק המזכירה שותפה לסיפור). למישהו יש בלון חמצן ? אורי יקר - מקווה שאתה עושה טראנס של חיים בגולה, עם כל תשע הנשמות :) אבל היכן הדיווחים ? כידוע לך, אחרי כל טיול שנתי צריך לכתוב חיבור, לא ? וזה שאתה עדיין מתקרא בלשון זכר לא פותר אותך מחובת הרכילות העסיסית :)))) המון חיבוקים לכולן/ם יערה

אורי 0

New member
אני באמת כותב חיבורים

בשביל זה אני אהיה פה שלושה חדשים (אחד כבר עבר) ואם אתם רוצות אני אשלח לכן אחד שכבר גמרתי. הוא עומד להיקרא ביום רביעי הבא בבלפסט. אני נעלם מפה מחר על הבוקר לשבוע, ולא יהיה לי עברית ואני אכנס לעתים רחוקות. אז אל תשאירו לי מסרים בתבה כי תהיה לי בעית שם משתמש ולא אוכל להיכנס לשם, נשיקות וחיבוקים לכולם וביי! וענבר, שכתי לברך אותך על זה שענינים מסדרים בוף סוף, כל הכבוד.

(ברח לי התוכן) -

מקווה שתהיה דרך סוגה בשושנים.. או לפחות עם מהמורות קטנות בלבד.

Freeda

New member
ורדים

תודה לערבה על האיחולים אני אוהבת מאד ורדים דרכי עפי"ר סוגה בהם וכדרכם של הורדים אפילו הכי הכי ורודים גבעוליהם מרובי קוצים וכגודל הורדים כן גודל הקוצים כל מי שחוותה הורות לילד חריף ומחודד יודעת על מה אני מדברת (ואצלי זה כפול שש) חיבוקים יערה

למעלה