תגידו - יש / אתם מכירות, טראנסג'נדר

Freeda

New member
טוב - צריך לפרט

3 הולדתי כאבימא וגידלתי בעשר אצבעות מרגע הגיעם לעולם, 3 קיבלתי מתנה מבתזוגי בפרק ב' והם "דבוקים" חזק וטוב לי עם כווווולם. אבל כעת זה מחייב אאוטינג שש פעמים, לפי חשבוני.... ורדים פרחים יפים ....

Freeda

New member
אגב חשבונות...

עשית פעם חשבון כמה בקבוקים צריך לרחוץ, וכמה חיתולים להחליף/לכבס, בשנה אחת של גידול תינוק אחד ? לא שייך לטרנס - סתם חשבון אינסופי :))) חיבוקים יערה

מתמטיקה פשוטה...

יש לי 3 ילדים בני 5,4,3 ... ככה שאני יודעת בדיוק את התשובה ! ---------- = 8 על הצד - שהוא בעברית : אינסוף!

אז רגע.. פתאום עולה השאלה

(שמאד צפויה אם יודעים שאני מנהלת את פורום הורות הומולסבית
) בעתיד הקרוב, כשתהיי רשומה בת.ז. כאמא של ילדייך (השלושה הראשונים לפחות..) - האם באופן חוקי יהיו להם שתי אמהות?

Freeda

New member
חוקים, רגשות, רגשות

על פי החוק - בת.ז. שלי רושמים הורות, ללא שיוך אמא או אבא בת.ז. שלהם מן הסתם אופיע תחת שם האב, בשם הקודם, וטרם התלבטתי בשאלה האם לחולל מהומות ולדרוש שינוי על פי הרגש - אמהות זה דבר כל כך ברור שאינני זקוקה לשום תעודות. על פי הרגש - הבן שלי שאל אותה שאלה, אבל אני התרכזתי כולי בדמעות שזלגו על פניו, ועל-פי הרגש האימהי עניתי לו שאמא יש אחת, ואני, למרות שהייתי האמא האמיתית כל השנים, אסתפק בתואר "אבא". משפט שלמה טרנססקסואלי *דמעה* ואקנח בחיוך- חידה בכימיה: איך יודעים בודאות שהטוסיק של התינוק נקי ? תשובה: כשאפשר לנשק המון :) (חוש הריח לא מאכזב) חיבוקים לכל האימהות בכל המיגדרים, ולכולם/ן יערה

"משפט שלמה טרנסקסואלי??"

למה צריכה להיות רק אמא אחת? לילדים שלי, יש שתי אמהות... אמנם שתינו נולדנו נשים... ואמנם הם לא נולדו לנו מחיבור של תאים של שתינו... אבל - למה לא להכיל שתי אמהות?

כי זה לא ממש אותו דבר

במקרה הזה כדי לקבל שתי אמהות הילדים צריכים לותר על אבא אחד שהיה להם כל החיים עד עכשיו.הילדים שלך נולדו (אני משער) לתוך מציאות של שתי אמהות, וגם אם היה אבא בתמונה האמא הנוספת לא באה ,פיזית,במקומו.

Freeda

New member
תחושת בטן

אין לי ניתוח לוגי לכל מצב, יש לי תחושה חזקה שמנחה אותי, כמו למרבית האמהות, שהרי אין לזה קורס :). לי היה ברור שהקושי של הילד שלי (23)להתמודד עם מצב חדש שנפל עליו - על תודעתו - out of the blue - מצריך ויתור מצידי. מטון השאלה ומהדמעות הבנתי שהוא מפחד לאבד אבא, ממש כמו שאמרת. תשובתי היתה אינטואיטיבית, מהקישקעס - "אשאר אבא, אבא אשה, וזהו, אבל אני מאושרת שהיתה לי אימהות נהדרת עם כולכם". למרבה הפרדוקס, דוקא הוא העניק לי את האימהות חזרה כשאמר "בעצם כשאני חושב על זה, אף פעם לא היית אבא משהו :))) " ... והחיוך שלו היה שווה את כל ההקרבה. עדיין נרגשת חיבוקים יערה

למעלה