אל תהיו כאלו מגעילים היה אוכל סבבה
סתם ברצינות עכשיו... אני יכול להגיד שמבין ארבעת המלונות שהיינו בהם, 3 היו מצויינים ברמה בינלאומית. קיבלנו כל אחד מיטה זוגית (2 אנשים בחדר) הייתה טלוויזיה בחדר, שירותים גדולים ונקיים וחדר אוכל גדול. כך היה במלונות בווארשה ובקרקוב שהיו מאותה רשת. אנחנו ממש נהננו. היה איזה מלון אחד באוסטרוביץ שהיה ז-ו-ו-ע-ה אבל לפחות הוא היה נקי. אני יכול להגיד שבשלושת המלונות הנורמליים שהיינו בהם האוכל היה סבבה לגמרי.. היה מבחר בארוחת בוקר, בטוח אף אחד לא נשאר רעב. מתוך התשעה ימים שיינו בפולין - בשישה מהם קיבלנו ארוחות של קייטרינג מקופסא שדווקא היה אוכל נחמד, אבל היה חייב מנה חמה בשביל באמת לא להיות אחרי זה רעב. בשאר שלושת הימים, כל אחד קיבל 50 זלוטי (סה"כ) בשביל לקנות אוכל. אז פעם אחת בעיר העתיקה בווארשה קנינו פיצה ענקית ב-22 שקל
וזה היה טעים בטירוף. אחרי זה קנינו במקדונלדס שם ארוחה באיזה 14 שקל - והמצלמה ממני אליכם
אני הלכתי עם עוד 3 חברים לאכול במסעדה בזמן החופשי שהיה לנו בעיר העתיקה של קרקוב. עלינו ממש למעלה ברחוב, איזה 700 מטר מאיפה שהיינו אמורים להיות, נכנסו שם בין הבניינים והגענו למקום מזה מגניב חבל לכם על הזמן... בקיצור אכלנו שם ולא היה יקר... אל תאכלו רק פיצול כל החיים, תאכלו גם אוכל מקומי שם במסעדות כשיש זמן - זה בכלל לא יקר