תגידו יש כאן עוד מישו חוצממני

red tomato

New member
תגידו יש כאן עוד מישו חוצממני

שלא יכול לראות שניצל וצ'יפס באותה צלחת?! חזרתי לפני 4 חודשים ואני עדיין לא מסוגלת לעכל שניצל וצ'יפס באותה ארוחה!!!

thunderstorm

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחח....... אין לי בעיה עם שניצל וצ'יפס! להיפך, אני אוהבת.. גם שם אהבתי.. הבעיה שלי זה שרק במקום אחד קיבלנו את זה.. בכל השאר קיבלנו עוף בצורה לא מזוהה ותפו"א בצורת פירה... אה, והבעיה האמיתית שלי עם האוכל שם - שהוא היה בלי מלח!! תפו"א בלי מלח.... יאק
הטראומה האמיתית שלי היא מהארוחות הארוזות....

אני גם לא כל כך מתגעגעת לזה

אני שנאתי את הארוחות האלה... אבל למדתי להעריך אותן! ואני חושבת שרק כעבור שלושה חודשים מסיום המסע הייתי מסוגלת לאכול צ'יפס!

Pukipsey007

New member
LOL ../images/Emo6.gif

לא יודעת.. לנו לא היו ארוחות ארוזות (כנראה למזלי) והאוכל היה.. כן, בעיקר עוף ותפו"א אבל בכל מני צורות.. צ'יפס ושניצל\עוף ואורז, דברים כאלה. לפעמים היה באמת תפל..

thunderstorm

New member
*לפעמים* היה תפל?...

רוני... את בטוחה שהכל בסדר עם בלוטות הטעם שלך?

Pukipsey007

New member
../images/Emo6.gif נראה לי..

מקווה
המ.. תמיד בטיולים וזה כולם סביבי מתלוננים על האוכל ולטעמי הוא לא משהו אבל נסבל.. זה פולין, נו.. זה תורם לאווירה, כן. זהו
אוכל מגעיל וזה.. הוא לא היה ממש טעים. בבוקר לקחתי רק דברים מזוהים, לא חביתה חצי מבושלת (היו כאלה..כלבוקר) אז שרדתי בסנדוויצ'ים של הצהריים שמתי בד"כ חמאה (מהקופסא הקטנה ההיא
), איזשהי גבינה צהובה ועגבניה. אז היה בסדר ובערב אני זוכרת רק פעם אחת שממש האורז היה מוזר.. בלי טעם. בשאר הפעמים (
) הייתה ארוחת שבת בסדר, היה צ'יפס פעם אחת ולא זוכרת מה בשאר הימים.
אולי באמת יש לי בעיה בבלוטות הטעם

וואוו מסתבר ששווה להיות משלחת דתית

שצריכה לאכול רק אוכל כשר, היה לנו אוכל ממש אחלה... פעם ראשונה שהאוכל הכשר אשכרה יותר שווה

T00L

New member
תפוחי אדמה..../images/Emo5.gif

השיא היה כשהיינו באיזה מסעדה והביאו לנו פירה (ככה כותבים את זה??) בלי מלח בלי כלום, הדבר הכי דוחה בעולם!! עד היום יש לי קצת טראומות אבל נבראתי! מזל אבל שאני בחיים לא אשתה יותר מיץ פסיפלורה (אני לא באמת ערה בשעה כזאת)

thunderstorm

New member
חחחח...

אצלנו היו הרבה שיאים קטנים.. אבל השיא עם הפירה היה כשהייתה לנו קבלת שבת, ולפירה שהביאו לנו לא היה שום טעם, פשוט מגעיל.. העיקר שנתנו לכל אחד גם מנה של קוביות גזר מבושל, מתוק ודי דוחה האמת.. אבל זה היה הדבר היחיד שנתן לפירה טעם כלשהו.. יאק...
הדבר הראשון שעשיתי כשחזרתי לארץ היה לבקש מאמא שלי להכין לי אוכל עם מלח...

חחח אנחנו אכלנו מנות חמות עם גבנ"צ

הכי טוב אטריות ברוטב עגבניות עם גבנ"צ. יאאאממממ.... למשלחות דתיות אין מה לאכול שם.....המדריך רצה להביא מנות חמות "סאני" כי זה הכי זול.. אבל הבהרנו לו חד משמעית שאנחנו רק "אסם"!

nofar 250

New member
האוכל שלכם עוד נחשב לטוב!

אני כשהייתי בפולין הייתי צמחונית.. שזה אומר לאכול כל יום מרק פטריות דוחחה..חביתה עם פטריות ה-כל עם פטריות..או עם כרובית..או ברוקולייי יאקקקקק אפילו צילמנו פעם אחת את האוכל לא יכולנו להאמין כמה הוא דוחה רק פעם אחת היה לנו שניצל טופו לרפואה... בקיצר..אתם והשניצל וצ'יפס שלכם יכולים לשתוק
לא עברתם את הסבל שהבטן שלי סבלה.. או שהיא פשוט אכלה צ'יפס וסלט יווני במקדונלדס שגם זה נמאס בשלב מסוים

חחחח ../images/Emo6.gif

גם אני צמחונית...
איכס אני נזכרת עכשיו בלביבות המוזרות שהגישו לנו... יאק

אבל אין פשוט אין על הארוחות באמצע

הדרך, כשמנסים למרוח את השוקולד ובגלל שהוא קפא הסכין/מזלג נשברים בפנים...

thunderstorm

New member
../images/Emo12.gif

דווקא אצלנו הצמחונים קיבלו אוכל מעולה! בכל ארוחת ערב הם קיבלו פסטה עם רוטב נורמלי.. זה אפילו היה טעים! אני זוכרת באחת הארוחות ערב היותר גועליות, אני וכל מי שישב איתי בשולחן התחלקנו בשתי מנות צמחוניות שהיו לשתיים מהבנות אצלנו בשולחן.. האוכל הרגיל היה כ"כ דוחה שלא היה אפשר לאכול אותו... ככה שאצלנו דווקא זה היה פסדר... (חוץ מלמישהי אחת שהיא גם טבעונית, אז היא אכלה כל הזמן פריכיות שהיא הביאה מהארץ וכל הזמן תרמנו לה מנות חמות וכאלה.. היה מצחיק...)

red tomato

New member
וואי!!!!!!

עוד מישו כמוני!!! כולם צוחקים עליי שאני היחידה שאוהבת את המנה חמה: "מקרוני עם גבינה ועגבניות" כולם נגעלים מזה!!

shklar1

New member
אל תהיו כאלו מגעילים היה אוכל סבבה

סתם ברצינות עכשיו... אני יכול להגיד שמבין ארבעת המלונות שהיינו בהם, 3 היו מצויינים ברמה בינלאומית. קיבלנו כל אחד מיטה זוגית (2 אנשים בחדר) הייתה טלוויזיה בחדר, שירותים גדולים ונקיים וחדר אוכל גדול. כך היה במלונות בווארשה ובקרקוב שהיו מאותה רשת. אנחנו ממש נהננו. היה איזה מלון אחד באוסטרוביץ שהיה ז-ו-ו-ע-ה אבל לפחות הוא היה נקי. אני יכול להגיד שבשלושת המלונות הנורמליים שהיינו בהם האוכל היה סבבה לגמרי.. היה מבחר בארוחת בוקר, בטוח אף אחד לא נשאר רעב. מתוך התשעה ימים שיינו בפולין - בשישה מהם קיבלנו ארוחות של קייטרינג מקופסא שדווקא היה אוכל נחמד, אבל היה חייב מנה חמה בשביל באמת לא להיות אחרי זה רעב. בשאר שלושת הימים, כל אחד קיבל 50 זלוטי (סה"כ) בשביל לקנות אוכל. אז פעם אחת בעיר העתיקה בווארשה קנינו פיצה ענקית ב-22 שקל
וזה היה טעים בטירוף. אחרי זה קנינו במקדונלדס שם ארוחה באיזה 14 שקל - והמצלמה ממני אליכם
אני הלכתי עם עוד 3 חברים לאכול במסעדה בזמן החופשי שהיה לנו בעיר העתיקה של קרקוב. עלינו ממש למעלה ברחוב, איזה 700 מטר מאיפה שהיינו אמורים להיות, נכנסו שם בין הבניינים והגענו למקום מזה מגניב חבל לכם על הזמן... בקיצור אכלנו שם ולא היה יקר... אל תאכלו רק פיצול כל החיים, תאכלו גם אוכל מקומי שם במסעדות כשיש זמן - זה בכלל לא יקר

אוסטרוביץ!

היינו שם ישר אחרי מיידאנק, הסברה הרווחת היתה שאנחנו עדיין בתוך מיידאנק. מיטות מגעילות. שטיח מסריח. עובש ואמבטיה בצבע חום-חרא כזה... אבל כל התנאים הללו גררו לילה מצחיק ביותר!

אוי גם לנו! אני דווקא אהבתי את הנוף

שם היה לי את הבוקר הכי הזוי בחיים שלי אני והשותפה שלי היינו צריכות להשקים את כל הבנות, ואז מי שכיוון לנו את השעון המעורר לפי שעון ישראל והתעוררנו שעה לפני והערנו את כל הבנות ואז הסתבר שהערנו אותן יותר מדי מוקדם... בקיצור היה מצחיק!

למעלה