תגידו יש כאן עוד מישו חוצממני

חחחחח אתם לא ידעים מה היה לנו...

(כי עדיין לא סיפרתי) ישנו באשוויץ! (בעיירה לא במחנה כמובן) מולן (גלוב) שימש בניין משרדים של הקג"ב בתקופת הקומוניזם..... רצפה חורקת ונרקבת מים אדומים! (בגלל שכל הצנרת שם חלודה אבל זה נורא סמלי) מעל... לפסי רכבת!!! באמת.. לשמוע בלילה את הרכבות זה משהו..... רק שיש שם אחלה שולחן סנוקר למטה.... אבל היה זוועה פחד מוות המיטות שם!! כמו ה'דולר ללילה' של הודו..... קיצור אחלה הכנה ליום למחרות.. אפילו בבלוקים יותר נוח נראה לי....

T00L

New member
נראה לי שגם הייתי במלון הזה

שיש שם מפתח עם מחזיק מפתחות שנראה כמו מפתח לטירה עצום!! ויש חוט במקלחת שלא עושה כלום!! והם מביאים לארוחת ערב עוף אישי לכל 1 פשוט תרנגולת לכל בנאדם חחח

לגבי האוכל לא יודעת...

החוט מזכיר משהו אבל אני לא סגורה על זה... מה שכן המחזיק מפתחות העצום שלהם... שקל יותר מהמזוודה שלי. המחזיק הזה נפל למישהי על הרגל... כלכך רחמנו עליה :\ זה פותחן בקבוקים כזה, נכון? מה שגורם לי לחשוב... מה בדיוק גודל הבקבוק אותו מנסים לפתוח?!

L i T a L 1

New member
אוי האוכל שם מזעזע!

הבשר אף פעם לא היה מבושל! והאורז היה חסר טעם לגמרי! אבל אפשר לשרוד...... פעם אחת ביקשנו מהמלצר מים והוא אמר לנו לא אז מזה התעצבנו! ומה זה הארוחות הארוזות שכולם מדברים עליהם? אנחנו הכנו לעצמנו סנביצים כל בוקר...

boboshai

New member
מסכימה לגמרי !

היי, אני חדשה פה אבל אני מכירה את ליטלוש פה... ואם את לא זוכרת מותק גם לנו הייתה ארוחה ארוזה (באושויץ) דוחה ! כל האוכל שם מגעיל בקושי אכלתי שם חזרתי ואמא שלי חטפה שוק והכינה לי מהר אוכל מצד שני היא לא ראתה אותי יותר משבועיים אז אולי זה קשור אבל אני דיי בטוחה שהורדתי שם איזה קילו

thunderstorm

New member
ארוחות ארוזות...../images/Emo21.gif

תראי, אני לא יודעת איך זה היה אצל אחרים, אבל אני יכולה לתאר את הארוחות הארוזות שלנו... תאמיני לי שזה נוראי
אז ככה... את מקבלת קופסת פלסטיק תמימה, נראה נחמד.. בפנים את מגלה בננה קפואה, טוב נו, מי צריך באמת בננה. חופרת עוד קצת ומוצאת - ופל. עכשיו, מה יכול להיות כ"כ נורא בופל? הטעם, מסתבר..
טוב, ממשיכים לנבור בפנים... אוי, הנה המיץ תפוחים/תפוזים עם טעם של 100 אחוז כימיקלים! ייאי... טוב, זה עוד נסבל. היי, תראו - יש פה מנה חמה! עכשיו את חושבת לעצמך "טוב, כמה כבר אפשר להרוס מנה חמה?" אז מסתבר שאפשר.. אם זה מעין מרק עגבניות מגעיל...
לא נורא, לא נורא, הנה הגענו לשני סנדוויצ'ים. א-ב-ל, וזו גולת הכותרת, שימי לב איזה סנדוויצ'ים....: דמייני לעצמך לחמנייה עגולה.. יאמי, נכון? אז זהו, כשהיא קפואה לחלוטין זה לא אטרקציה.. במיוחד לא כשיש בתוכה שכבה בעובי סנטימטר של מרגרינה או חמאה, קפואה גם כן, כי קר בחוץ, ומעל - עלה חסה קטן ומסכן, ספוג כולו במרגרינה, ומעל - שתי פרוסות של גבינה צהובה קפואה, בטעם הכי דוחה שטעמת אי פעם. עכשיו תכפילי בשניים. כן כן, זו הארוחה הארוזה הטעימה שלך.... טעים, לא?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אלה ארוחות ארוזות
LOL מזל שלא היו לנו כאלה..

red tomato

New member
לנו היה ממש דומה

2 סנדוויצ'ים: 1 עם גבנ"צ (בדיוק כמו שתיארו לפני) 1 עם ביצה קשה ועוד כמה ירקות לא מזוהים וופלה, בננה/תפוח מיץ תפוחים/תפוזים "סחוטרי"..... חחח) ואני חושבת שזהו.... מנה חמה לא קיבלנו.

מיכלוש7

New member
חחחחח... נשמע ממש מגרה../images/Emo8.gif

טוב אנשים, יאללה חפיף, אם אני הסתדרתי שבוע בפולין עם מינימום אוכל, כל אחד יכול

L i T a L 1

New member
חחחחחחחח עכשיו אני מודה לאלוהים

שנתנו לנו להכין לנו את הסנווצים שלנו!

טוב אני חייב להודות שזה נשמע מזעזע.

אנחנו קיבלנו הקצבה של 5 מנות חמות ליום.. למרות שכל אחד אכל 8 בבוקר היה קורנפלקס מהארץ!! עם חלב לחם גבינה מיץ תפוזים (פולני אבל לא נורא הוא היה שתיא (על משקל אכיל...) והמנות חמות היו של אסם....... בצהריים היה סנדביצ'ים עם פסטרמה.... בערב היו עוד מנות חמות... או דברים כמו ארוחת בוקר... בין לבין אכלנו מנות חמות... אני עוד הבאתי לי מנות חמות בהבית... תכל'ס לא הייתי רעב בפולין.... כאילו תמיד היו מנות חמות עם גבנ"צ!!! איטריות עם עגבניות וגבנ"צ זה מעדן...! קיצור למרות שלא אכלנו שום דבר מבושל (בלי להחשיב מנות חמות) היה לנו מה לאכול יחסית....

שסק לבן

New member
אתם ממש מלחיצים!

אז זה באמת כל כך נורא? זהו? אגווע ברעב? ודווקא בפולין? (חח) ומה עם הצמחונים? יש לנו משהו אכיל שם?

לא תגווע ברעב...

יביאו לך כל מיני תפוחי אדמה אפויים קישים אורז... זה מה שזכור לי! וכדאי להצהיר על צמחונות בארץ כי אחרי זה יש עם זה בעיות!

וחוץ מזה!!!

"מצווה לנו לזכור את הכל לזכור ודבר לא לשכוח..." זה חלק מהמסע!! מה אתה חושב?! יהיה אפילו לילה שתישנו בבלוקים!!! (לא 12 בדרג"ש אבל כדיי להפנים את הרעיון הכללי...) וכמו היום שמביאים פולנים מחופשים לנאצים ומצליפים בכם.. זה הכל במטרה לזכור ולהמחיש!

שסק לבן

New member
איכס...

מה זה קיש? תפוחי אדמה אפויים? איכ... וגם הבנתי שאין לזה טעם. ואורז? בע...
טוב, אני מקוָוה לשרוד את שמונת הימים נטולי המזון הללו!

miamor17

New member
אמאאאאאא אני טסה יום שני לפולין!!!!

והשרשור הזה הפחיד אותי עד מוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה