תגידו יש מצב שהפלצנית הזאת מחכה את ג'ואל?

זו לא שאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו הרבה אחרים חחחחחחחחחחחחחח אין מה לומר שדודי וג'ואל מודל להערצה לאלפי בני נוער בישראל אבל למה לעשות מעצמם צחוקק זה נראה רעעעעע !

DxJx GADRIEL

New member
בואנה יא חתיכת מכוערת מושפעת

למה שמישהו ירצה בכלל לחקות את ג'ואל או את דודי שרון?! דיג'י שמן ומכוער שחצי מהמוזיקה שלו בכלל גנובה משירים אחרים כאילו וואט דה פאק אחי אתה דיג'י תיצור דברים משלך שיירצו לחקות אותך למה לחקות אחרים?! או יותר גרוע, למה לחיות בסרט שמישהו ירצה לחקות את זה? וג'ואל מה אני אגיד לכם אישה בהתהוות ממש דחפה לעצמה סיליקון עד שהייתה על סף פיצוץ זרקה על עצמה עשות איזה מפית נייר בתור בגד והלכה לשיר פלייבקים של עצמה שעברו עריכה, ואז תחשבו אפילו לחיות בסרט שהיא באמת שרה בהופעות שלה. למה שמישהו לעזאזל ירצה לחקות קוקסינלית מגעילה מנותחת בכל חור אפשרי ולא אפשרי שעולה להופיעה שיכורה וכמעט נופלת ולא עוקבת אפילו אחרי הפלייבק המזורגג שהכין לה הדיג'י סוג ז' שלה! ובקשר לאנג'לינה, אני מכיר אותה, לא היכרות פוזה, היכרות היכרות, ואם היה לי שקל על כל בדיחה שזרקנו לאוויר על ג'ואל היינו יכולים לממן לה עוד קצת סיליקון כל יומיים, וג'ואל הייתה מתה להראות כמוה ככה בלי ניתוח אחד עליה. וכשהיא מופיעה היא עושה פלייבקים גם, אבל היא עושה אותם לפחות, ולא נראת כאילו נחיל דבורים התעלק עליה כל הדרך לבמה. ודרך אגב, היא אפילו לא שומעת את דודי שרון וג'ואל. תסתכלו על מה אתם מעריצים דבר ראשון מעניין מה דודי שרון וג'ואל עצמם היו חושבים הם היו יודעים שרוב המעריצים שלהם הם חבורת חסרי עתיד שחיים בסרט עמוק עם עצמם.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאבל למה לדבר ככה? ../images/Emo122.gif

מנותחת בכל מקום וסוג ז', עולה שיכורה להופיע...? וכל זה סתם בגלל שזרקו שחושבים שאחת מחקה את ג'ואל?? חברים אתם לוקחים את זה טיפה יותר מדי ברצינות.

עוד שאלה דבילית היא ממש לא מחקה את ג"ואל

למה כול פעם שקמה זמרת קוקסינלית ישר "חיקוי של ג"ואל" ... קודם כול עוד ליפני הרבה שג"ואל היית שרה .. דנה היא זאת שתרמה להיתעוררת אצל הקהילה הטראנס והיא זאת ה -1 שהביאה את זה לארץ ... ולכן אין שום סיבה שכול פעם שתקום זמרת מסוג הקהילה הגאה היא חיקוי של ג"ואל ... היא חדשה בתחום ומופיעה בליין הגייז האשקלוני והיא גם בתחום המוזיקה .

TAL BAR ZOHAR

New member
ניקול-ישנם עוד הרבה מדדים לגביי זמרים/זמרות

ולאוו דווקא רק בזכות זוג שדיים ופאה על הראש! רואים כאן ובתמימות לחלוטין שמדובר בחיקוי מאסיבי לג'ואל בכל אופן אני מפרגן ואותי אישית זה משעשע :] שיהיה בהצלחה לכל אותן זמרות שחושבות שהן קמו לפני או אחרי ,הנושא הזה לעוס דחוס ולגמרי מאוס ! הרי בסופו של דבר הקהל לא מטומטם ואי אפשר שכל שני וחמישי תקום לה מישהי שחושבת שהיא זמרת ! זמרת למי ? זמרת למה? חשבת כמה הופעות ג'ואל עברה? חשבת כמה מעצורים ג'ואל פתחה לאלפי בני נוער בישראל? חשבת כמה קשה להצליח במדינה כלכך שונת טעם עם אלבום אנדרגראונד משובח מסוגו שלא נדבר לכמות הרזומה שג'ואל הצמידה. חשבת כמה גאוניות משלבת הקריירה של ג'ואל? חשבת פעם עד כמה היא זמרת? חשבת כמה להיטי ענק ג'ואל הדביקה לתעשיית הקלאב בארץ ובעולם. לכן אני קצת מאוכזב שהעזת לצרף בנשימה אחת ובכלכך קלות דעת את ה"ליצנית" הזו לג'ואל וכמובן לאחת והיחידה מאלף סיבות אחרות דנה . אני משוכנע שהגיל מדבר בעד דעות לכאן או לכאן אבל התוצאות בשטח לגמרי ברורות! כל אופן לא באתי לנפנף לך באף (אפילו אם זאת את בעצמך הזמרת שכותבת בעילום שם) פשוט ההתעסקות הזו בפורום מיותרת לחלוטין ! חג ניפלא לכולם !

../images/Emo45.gif מסכימה איתך ....

לדעתי שיעשו מה שבא להם שיקמו עוד זמרות קוקסינליות להפך יותר היתעוררת לקהילה ופירסום שגם קוקסינליות יכולות להצליח בתחום "הסטרייטי" שהיה עד לא מיזמן ... אין ביכלל מה להשוות בין הזמרות אחת לשנייה בין זאת דנה או ג"ואל או ההיא ועוד הרבה ... כול אחת הולכת בדרך שלה ... ואי אפשר לאסור להן היא מופיע בליין הגייז אשקלוני עושה שמח מרימה תאוירה במועדון שיהיה להם בכייף לדעתי זה ממש לא חיקויי . העיקר שאין שלא מעתיקים שירים . זה הכי חושב .

TAL BAR ZOHAR

New member
רק מהמרירות שלך זה מצחיק אותי

הפעם אני לא ימחוק את ההודעה !! אני ממש לא ילד קטן ולפעמיים אני מוצא את עצמי רושם הודעה ומיד חוזר בי מיכוון שאני אדם מאוד מקצועי חיברותי ונעים אך הפעם אני יתנהג אחרת ! ( ומה מצחיק,שאני יודע בדיוק מי אתה,ואתה מאלה שעומדים בשורה הראשונה וצורחים לדודי וג'ואל) אז מיסטר די' גי' גדריאל בזמן שתצא מהמועקה הכלכך רצינית ומרירה שלך אני יאחל לך בטוב לב להגיע לרבע של ההצלחה של דודי או ג'ואל ,אני מאחל לך שתגיע ליום שתחשב סוג של די' גי' בעל מוניטין ורזומה של דעות מכאן ולכאן והיית רואה שתגובות מאנשים כמוך רק גדלים יום אחרי יום אחרי יום,ורק אתה נשאר ממורמר (סמוך עליי זה מניסיון) יפה לפרגן שעה אחת קודם,אבל אם לא בא לך ,פשוט קח את הזמן !! באמת שהתגובה שלך שווה יחס ולו רק פעם אחת ולהסביר לך שיום יבוא ותיגדל רק אז תבין מה דודי וג'ואל עושים פה בארץ ובחו"ל ! אני מוכן גם להסביר לך אחרי הכוס שתיה מה עובר על צמד האומנים האלוהי הזה חתיכת ליצן פסיכותי !! מצעד גאווה ערוץ 24 פורום רשמי בתפוז חוף הדקל טורקיה יוון מכסיקו ליין הסקויז ועבודה משותפת עם עופר ניסים עבודה רצופה עם שורטי מקום ראשון ברדיו רשמי בטורקיה :מדיסון" אתה מוזמן לראות עד כמה אתה מ-ת-פ-ו-צ-ץ-! הרי יום יבוא ושוב תחזור לפורום ואולי בגישה טובה יותר ! סופ"ש מדהים לכולם טל.

עוד דיג'אית מתוסכלת חחחחחח

"לא חובה כלכך לחשוב על זה על תתאמץ ותתעסק בזה !!!!" שבוע טופיי יופיייי אמיגוווווסססססססס !!!@@!!!!

DxJx GADRIEL

New member
זה לא העניין של לפרגן, ממש לא

כי יצא לי לפגוש את ג'ואל אישית, והתרשמתי ממנה לטובה (מדודי שרון קרה ההפך, אבל הוא לא מעניין אותי אז זה לא אישו אפילו) אבל לצאת בהצהרות כל שטות שכל קוקסינלית עושה שהיא "מחקה את ג'ואל" זה באמת מוגזם חבל שאנשים מחזיקים מג'ואל טרנד, והיא זורמת עם זה כי היא יכלה להיות הרבה יותר מזה וזה הדבר היחיד שאם כבר עושה לי מרמור בנושא וסתם בשביל הפרוטוקול, טל אני לא יודע אם אתה יודע מי אני, ואם אתה יודע אז חבל, כי אתה אולי שוכח, אבל אני זוכר שהיו לך גם הרבה נפלאות להגיד של ג'ואל, אבל כשאתה יודע שזה לא יגיע אליה. סופ"ש הכי נדיר בארץ

angelin10

New member
טוב אני ירדתי עד לפה בעיקבות .....

שיחת טלפון שכיבלתי באמצע היום ונאמר לי כזה דבר שאיזה ילד מטומטם מתחיל להפיץ שאני חיקוי של ג'ואל! אז ככה ממש לא ! ומי שפתח את העניים לראות או היה בהופעה שלי יודע שאני רחוקה מאוד מלהיות דומה לג'ואל! אני לא שרה אפילו אני מעלה הופעות דרג שמשולבות בריקודיי מועדונים ! בקיצור רקדנית מועדונים שיודעת להעלות שוו! ומאיפה אני דומה לה?!!@?!@?# מאיפה חיקוי?!@?# קיבינימט כל פעם שמישהוא שומע על טרנסקסואלית הוא מחליט שהיא חיקוי של ג'ואל אז בואו אני אגלה לכם סוד לא ואתם אדיוטים אם אתם חושבים ככה @ טוב הגבתי ביזבזתי על הטימטום הזה 10 דקות מזמני ועוד הגבתי לביזיון שלכם תגידו תודה ושלא תעזו להחזיר לי תשובה!! בברכה אנג'לין

TAL BAR ZOHAR

New member
ברוכים הבאים סופרסטאר אנג'ל

:] לא ,אל תידאגי ,קיבינימאט את לא דומה לג'ואל אל תידאגי עם זו הבעיה . את מוזמנת להתעדכן יום יום .

TAL BAR ZOHAR

New member
למה אנשים לא מחזירים את הסרט לבלוקבאסטר בזמן?

אוהב את כולכם סופ"ש מדהים לכולם :]

מה נסגר עם כל ה"וואנבי" זמרים די'גאים למינהן

דודי וג'ואל זה עניין כבר שאי אפשר לקחת מהם כלום-הם אלופי מוזיקת האנדרגראונד פשוט אלווופיייםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוזיקה איכותיית אמיתית ועם עוצמה שאתה יכול רק לחלום עליו <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאוהווו לאן הגענו?

חבל מאוד שלמצב כזה מגיעים, בסך הכל מנסים שתהיה פה אווירה נחמדה

אני מתה על אלה שחושבים שהם מכירים אישית

הכי מצחיק בעולם כל פעם צץ יצור אחר וטוען שהם חברים ומכרים אישית של דודי וג'ואל יאללללללהההה צאווו מהסרטטט קיצצצ אין לנו כוחות לשמוע שטויות בערמת צינימיות !!!

../images/Emo45.gifangelin10 אל תשימי לב לכול משנאמר פה ....

תאכלס חצי מהפורום ( או הרוב פה הם קטינים מיתחת ל 18 ) שחיים בשוקס ויוצאים לTLV לפוקימונים האלו ... אל תשימי לב למה שנאמר פה . את ממש אבל ממש לא חיקוי של ג"ואל , ואף אחת לא חיקוי של ג"ואל . פשוט כואב לכמה נערים פה שגם יש קוקסינליות אחרות בסצנות .

ELIRAN ZOAR

New member
נו תראו פתחו תג'ורה בשכונה שלנו... הלו?../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתוקים ומתוקות פלצנים ופלצניות ... למי פה יש בעיה עם ג'ואללללללל ודודי העעעעעעעעעעע מי מתתתעסקקקקקק???????. אזזז ג'ואלי שלנו היא מי שהיא ומה שהיא והכל בגלל ההצלחה שלה ובגלל הדרכים שהיא בחרה לה!!! נקודה החיצוניות שלה ממש לא קשורה להופעה שלה וזה לא חלק מהשואו שלה.. זה חלק ממנה כי ככה היא רוצה להיראות וככה היא בחרה מתוך ליבה... אז כל שרמוטה אחרת שתבוא ותפתח את הפה כאילו היא מלכת עולם ותופסת פה פוזה בשכונה שלנו ... שתדע שהיא תאכל את עצמה עד שהיא תרקב ויצא לה קקה מהתחת .. כי שרמוטות כאלו מגיעות רק לתל ברוך ... כן כפרהההה אנג'לין מתוקע.... רק לתל ברוך תגיעי.... ומה קרה בזבת 10 דקות מזמנך????? מה קרה פספסת עוד איזה לקוח בחמישים שקל????? העעעעע ודודי שלנו אין בכלל מה לדבר כמה שאתה נסיךךךך ... חולים עלייך יום יום .. בחוץ אני שומע רק את המוזיקה שלך .. אם זה בקיוסקים חנויות .. מכוניות חולפות בכביש.. רק דודי דודי דודי בלי סוף והכי טוףףףףף ואתה "דיג'יי גדרדיאלילרלאראלרלעאראררר דיזאלררררררררר.... תדע שדודי רק משפר תמוזיקה של האנשים האחרים ועושה אותה יותר קלה לשמיעה ויותר משובחתתתתתתת.. כי תכלס אין מי שיודע לעשות מוזיקה יותר טוב ממנו.... סוף פסוק. וטל כמה השקעההההההההההההההההההההה אתה נותן בשבילנווווווווו.... ותאמין לי טוב שהגבת לפרוצה הזאתי... כי באמת קיבינימאטטטטטטטטטט היא לא דומה לה בגרושששששששששששש וגם לא תהיה דומה האנג'לין כאפות הזאת.. אחחחחח כמה שנהנהתי לכתוב את זה חהחהחהחהחהחעחעחעחעחעעעעעעעע

גרוזיה

New member
אוי כמה אני אוהבת אותך אלירןןן חחחחחחח

אם לא היית רושם את ההודעה שלך אני הייתי יוצאת פה על כמה אנשים "הזויים" אבל מזל שאחרים עשו זאת בשמי ! לגבי דודי וג'ואל אז אין לך מושג איזה מוח תותחי ועושיי ניפלאות עומד מאחורי דודי וג'ואל דודי פשוט בר מוח מהלך אני חולה על אופן החשיבה שלו על הייתו אדם מדהים ! על ליאל/ג'ואל אני חברה מספיק מאוד זמן יותר מכל צוצויק כמו די גי' עזריאל ויכולה לומר שבלעדיה החיים שלי היו נראים אחרת! אדם עם כריזמה שופעת כישרון נולדה לבמה והיא עושה את הדבר הכי טוב שהיא יודעת לעשות וזאת מוזיקה. ומי שמכיר את הסיפור האישי שלה כלכך יודע על מה לפרגן !! וכאן החוכמה לצאת בוגר ולהבים שג'ואל ודודי ממה הכל התחיל ולאן הם הגיעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ט-ל-י-ל-ה-! את רואה שאני לומדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! ליאל ודודי אין עליכם רק למעלה ולמעה ולמרגלים למטה ובמקום נוח לצפות. אטווצצ סלנג כלכך ירוד נגעלתי מעצמי לרדת לרמ של אנשים כלכך נמוכים)

למעלה