בואנה יא חתיכת מכוערת מושפעת
למה שמישהו ירצה בכלל לחקות את ג'ואל או את דודי שרון?! דיג'י שמן ומכוער שחצי מהמוזיקה שלו בכלל גנובה משירים אחרים כאילו וואט דה פאק אחי אתה דיג'י תיצור דברים משלך שיירצו לחקות אותך למה לחקות אחרים?! או יותר גרוע, למה לחיות בסרט שמישהו ירצה לחקות את זה? וג'ואל מה אני אגיד לכם אישה בהתהוות ממש דחפה לעצמה סיליקון עד שהייתה על סף פיצוץ זרקה על עצמה עשות איזה מפית נייר בתור בגד והלכה לשיר פלייבקים של עצמה שעברו עריכה, ואז תחשבו אפילו לחיות בסרט שהיא באמת שרה בהופעות שלה. למה שמישהו לעזאזל ירצה לחקות קוקסינלית מגעילה מנותחת בכל חור אפשרי ולא אפשרי שעולה להופיעה שיכורה וכמעט נופלת ולא עוקבת אפילו אחרי הפלייבק המזורגג שהכין לה הדיג'י סוג ז' שלה! ובקשר לאנג'לינה, אני מכיר אותה, לא היכרות פוזה, היכרות היכרות, ואם היה לי שקל על כל בדיחה שזרקנו לאוויר על ג'ואל היינו יכולים לממן לה עוד קצת סיליקון כל יומיים, וג'ואל הייתה מתה להראות כמוה ככה בלי ניתוח אחד עליה. וכשהיא מופיעה היא עושה פלייבקים גם, אבל היא עושה אותם לפחות, ולא נראת כאילו נחיל דבורים התעלק עליה כל הדרך לבמה. ודרך אגב, היא אפילו לא שומעת את דודי שרון וג'ואל. תסתכלו על מה אתם מעריצים דבר ראשון מעניין מה דודי שרון וג'ואל עצמם היו חושבים הם היו יודעים שרוב המעריצים שלהם הם חבורת חסרי עתיד שחיים בסרט עמוק עם עצמם.