תגידו יש מצב שהפלצנית הזאת מחכה את ג'ואל?

angelin10

New member
ההודעה הבאה מקוונת אך ורק לELIRAN ZOAR

כמה נהנת לכתוב את ההודעה הזה וכמה אתה תבכה לי בידיים שאני אתפוס אותך אני וואנבי ג'ואל ואתה וואנבי קוקסינל ! צא מהסרט של התל והחמודה ! רק כשאני אראה אות במסיבה תברח כי אתה תחתוף ואם בא לך להמשיך תסיחה הזאת תמשיך אותה איתי בפרטי כי ממש ממש ממש אני לא חושבת שזה לרמה של הפורום הזה!

ELIRAN ZOAR

New member
כן יא עילגת... רושמים . שיחה* ותחטוף*.

ותכלס.. למסיבות שאת תהיי בהם אני לא מתקרב... לא רוצה פשוט ל"חתוף" ממך ולקבל "סיחה" על הראש... חחחחחח פוסטמה יאלה סעי לעזה שיעשו אותך בשטחים... ושישלמו לך באגוזים ופיסטוקים ואם כבר את מדברת על זה שאת תראי אותי.... את כבר ראית אותי מותקקקק ... וכן! התחלת איתי מותק.. ואני סירבתי לך מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אחח כמה שזה כיף לכתוב לך דברים כאלוווווו ביץ' עכשיו עדיף שפשוט תתעלמי מכל מה שרשום פה! ומכל מה שרשמתי כי את ממש ממש לא צריכה לבזבז פה זמן ולהפסיד עוד לקוח.... אחריי זה תצטערי.. ולא יהיה לך מה למרוח בלחם! סלאמת' ואל תשכחי שתתגובה שכתבת פה.. זה אחריי שכתבת הודעת התנצלות בשרשור של דוראמור.... אז תכלס אין פה על מה להתווכח . את אוהבת שיש כסאח את אוהבת מחלוקות בעיה שלך תפוצצצייייייייייייייייייייייייי אינשאלה

angelin10

New member
.........

אתה יודע חמוד יש תופעה כזאת שכותבים מהר יוצאות שגיאות בלי קוונה וחוץ מלצחוק על זה שאני כותבת מהר .......יש לך עוד משהוא ? לא ! וזונה ? אמא שלך@ אני לא התחלתי את השיחה הזאת י'מטומטם! מחלוקות? אתה נכה או מה?.............ואני היתנצלתי על הגישה !.........והגישה נבעה מהיחס שלכם !

ELIRAN ZOAR

New member
אנג'לין כפרה סליחה על כל מילה שיצא לי לכתוב!

תראי לפעמים שקט פה בפורום וזה קורה רק לכמה דקות עד שמישהו מביא כל מיני יציאות ואז מתחילים פה כל מיני שרשורים חמודים אבל לפעמים שכותבים דברים כאלו של חיקויים ופגיעה באחרים ... אני רואה פה התחלה של קטלה חדשה .. ואני זורם אני חולה על לכתוב כל מיני שטויות וכל מיני דברים דפוקים .. אז תביני אותי בבקשה אני כולה איזה גמד מאחוריי מקלדת.. חח אז אחריי כל מה שנרשם .. זה ממש לא מכוון אישית לא אלייך ולא לאף אחד אחר... ואני מצטער על המילים הגסות שרשמתי... באמת מכל הלב ומכל הכוונה ... סליחה נשמה מלאכית יפייפיה יום טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כפרות ושבת שלום לכולם ואני מבקש מכל מי שפגע פה במישהו שיעשה כמוני ויתחיל לרשום סליחות.. אנשים יום כיפור מתקרב

למעלה