תגידו, כמה אמור לעלות תואר ראשון?

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה צודק. אבל כשאתה מכניס אינספור תגובות חסרות כל טעם וריח בזו אחר זו, אתה משתלט על הדף הראשון ועל מחצית השני, ואז כל השרשורים הרלוונטיים ענלמים מהעין. לא אגיד לך שזה ממש ממש בלתי נסבל, אבל זה בהחלט מטריד.
זהו שאין שרשורים רלוונטים, כך שאולי זה לטובה? :)
ברשותך, אנסה להשיב לך בפרטי...
בכיף.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כי פשוט אתמול נרשמתי לשני הקורסים האחרונים, ושלאחריהם אני מסיים את התואר, ככה שעכשיו אני יודע כמה כל התואר עלה. הגיוני שכולל השיעורים הפרטיים שלקחתי בשביל הקורסים הסטטיסטיים, התואר עלה להורים שלי בערך 60,000 שקל? 😂

זה ממש מצחיק אותי. ואם זה רק התואר הראשון, כמה יעלה להם התואר השני שלי בפסיכולוגיה קלינית? 120,000 שקל? 😂

😂 LOL

טוב, אולי אם אני אעשה אותו באוניברסיטת רייכמן 🤔

אבל רגע, אם אני אעשה אותו באוניברסיטת רייכמן זה אומר שיהיו לי שיעורים משותפים עם נועה קירל? 😄

טוב, כנראה שלא, כי כשאני מתחיל את התואר השני ב-2025 היא עדיין תהיה עם הלימודים של התואר הראשון וזה כמובן לא אותם קורסים. אבל אולי אפגוש בה במסדרונות? הרי זה אותו בניין :unsure:

מגניב 😏

כרגע יש לי רק את המספר שלה, לא שאי-פעם כתבתי לה או התקשרתי, אבל יהיה מגניב לראות אותה במציאות. כך גם יזדמן לי להגיד לה שאני אוהב את המוזיקה שלה 🙂

טוב, נו, למרות שהיא בטח שומעת את זה הרבה, אבל בכל זאת 😅

sc2yzzye.png

תגידו, כמה אמור לעלות תואר ראשון?​

תלוי אם זה תלת שנתי או ארבע שנתי.
בתואר שלך, זה אמור לעלות כ-13K לשנה כך שבערך 40K לתואר,
כי פשוט אתמול נרשמתי לשני הקורסים האחרונים, ושלאחריהם אני מסיים את התואר, ככה שעכשיו אני יודע כמה כל התואר עלה. הגיוני שכולל השיעורים הפרטיים שלקחתי בשביל הקורסים הסטטיסטיים, התואר עלה להורים שלי בערך 60,000 שקל? 😂
שיעורים פרטיים בתואר אקדמי?
אתה עד כדי כך מוגבל שלא מסוגל להסתדר לבד ללא עזרה חיצונית?
זה ממש מצחיק אותי. ואם זה רק התואר הראשון, כמה יעלה להם התואר השני שלי בפסיכולוגיה קלינית? 120,000 שקל? 😂
תואר שני עם תזה לא רק שאמור לעלות בחינם, מקבלים מלגה שגובהה תלוי כמה המחלקה עשירה, זה נע בין 4K ל-8K.
😂 LOL

טוב, אולי אם אני אעשה אותו באוניברסיטת רייכמן 🤔
גם לשם, כנראה, שלא תתקבל עם הציונים שהצגת.
אבל רגע, אם אני אעשה אותו באוניברסיטת רייכמן זה אומר שיהיו לי שיעורים משותפים עם נועה קירל? 😄
היא לא העיפרון הכי חד בקלמר, לכן זאת לא גאווה גדולה ללמוד במוסד אקדמי שקיבל אותה.
טוב, כנראה שלא, כי כשאני מתחיל את התואר השני ב-2025 היא עדיין תהיה עם הלימודים של התואר הראשון וזה כמובן לא אותם קורסים. אבל אולי אפגוש בה במסדרונות? הרי זה אותו בניין :unsure:

מגניב 😏

כרגע יש לי רק את המספר שלה, לא שאי-פעם כתבתי לה או התקשרתי, אבל יהיה מגניב לראות אותה במציאות. כך גם יזדמן לי להגיד לה שאני אוהב את המוזיקה שלה 🙂

טוב, נו, למרות שהיא בטח שומעת את זה הרבה, אבל בכל זאת 😅

צפה בקובץ המצורף 120055
בכל אופן, |כלהכבוד| לה שלמרות שלא זקוקה לתואר, בוחרת לעשות, למרות שנראה לי שהיא תקנה את כל עבודות הבית שתצטרך לעשות.

שמלת תחרה1

Well-known member
תלוי אם זה תלת שנתי או ארבע שנתי.
בתואר שלך, זה אמור לעלות כ-13K לשנה כך שבערך 40K לתואר,

שיעורים פרטיים בתואר אקדמי?
אתה עד כדי כך מוגבל שלא מסוגל להסתדר לבד ללא עזרה חיצונית?

תואר שני עם תזה לא רק שאמור לעלות בחינם, מקבלים מלגה שגובהה תלוי כמה המחלקה עשירה, זה נע בין 4K ל-8K.

גם לשם, כנראה, שלא תתקבל עם הציונים שהצגת.

היא לא העיפרון הכי חד בקלמר, לכן זאת לא גאווה גדולה ללמוד במוסד אקדמי שקיבל אותה.

בכל אופן, לה שלמרות שלא זקוקה לתואר, בוחרת לעשות, למרות שנראה לי שהיא תקנה את כל עבודות הבית שתצטרך לעשות.
יותר זול מפעוטון 😱

למעלה