תגידו לי אתם שלא אצחק?

אש אש

New member
תגידו לי אתם שלא אצחק?../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

סיימתי את שיחת הבוקר בטלפון עם המוסך.... האממ.... איימי ( שזאת אני),מנסה לקלוט... הלך המנוע ברכב,(בואו ונקרא לזה אוטו) גם תיבת ההילוכים מתה, לחשוב שהתבאסתי שלפני חודש שגנבו לי את הרדיו טייפ חחח שאלתי אם ההגה עדיין מסתובב את הסכום הזה אין לי, מן הסתם ולא הגיוני היה להשקיע אותו באוטו לולא היה לי אחרי כמה דקות, שסידרתי את התדרים בראש והקליטה הייתה טובה יותר התקשרתי לחברה בה אני עובדת וביקשתי מהסמנכ"לית מכתב פיטורין היא הייתה בשוק, (לי הלך הרכב, אבל היא בשוק) :) אחרי שנתיים שאני עובדת במקום הכי הכי בעולם נאלצת לעזוב היות ואפילו תחבורה ציבורית להגיע אליו- אין. אז כאחת שיודעת לצחוק מהרגעים הלא מושלמים של העולם הלא אידיאלי החלטתי להמשיך להיכנס בעולם,ולהיענות לדייט, טוב נו נחשו איך היה???
אז יאללה טוטי בוא תביא איזה חיבוקי
בלב ברוך בואך איש יקר מקווה שבאת לשלום ווווווווווווו
המשך נעים כולם וערב ניפלא

אוי ממש באסה קבלי תנחומיי

חבל שככה נגמרת עבודה בגלל אוטו . למה שלא תנסי לרכוש אותו אחר אפילו דרך הלוואה בבנק זה לא עדיף מלעזוב מקום עבודה ? יש מכוניות לא רעות ב10,000 שקל ביחוד סובארו 82 -86 שגם אם המנוע עשה 200 אלף קילומטר אפשר תמיד לשים מנוע חדש ב3000 שקל ולנסוע עוד שנים רבות .

אש אש

New member
יששש תודה../images/Emo140.gifתודה לך.

אוייש כל כך לבד במערכה הזו של הגברים כן רכבים זה גברים,אני מרגישה כאילו ניכנסתי למקלחות של הגברים בחדר כושר, כולם בעיניינים, שמחים מאושרים, עושים עסקות על הרכב שלי ולי יש הרגשה שלא הכול שם בכלל....מת,אבוד... תודה לך טוטי על האיכפתיות ונעיצה בהחלט אשתמש בה.

בוקר טוב

אש מצטערת על מה שקרה לך אתמול. ומקווה שתמצאי פתרון רק לא לעזוב את העבודה, תבקשי חופשה ללא תשלום או משהו שכזה , אני בטוחה שתמצאי איזה פתרון בינתיים. תשאלי את בעל המוסך אולי הוא יודע על רכב אחר שרוצים למכור, תמיד הם יודעים. תנסי לדבר עם ידידים שלך על זה שאת צריכה מכונית אחרת,אולי הם יודעים על משהו. אבל לא להשבר. אסור לך.

אש אש

New member
את ממש מתוקית../images/Emo140.gif

תודה תודה בוא ואגלה לך משהו אין לי רכב ולא יהיה לי המצב על הפנים אבל להישבר? אמא'להה, זה ההרבה יותר מפחיד אותי

קחי את זה ../images/Emo24.gifועוד אחד ../images/Emo24.gif

ובטוחה אני שתצליחי לצאת הכל. כי אנחנו בנות המין החזק, ומסוגלות להכלללללללללללל.

אש אש

New member
יהודית אנחנו מכירות?../images/Emo12.gif

לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי היא ניפתחת מתי שבא לה ואני ניגנבת מסקרנות........ שלחתי לך איסיקיו ( של הבת שלי).

אלמרה

New member
גם אם אתן לא הכרתן עד עתה - תכירו!

יהודית ש ואש אש? ובכלל אני נעלב קשות איימי... למה לא פונים בבית הזה ל"גבר" בזמן שצריך סיוע במכוניות? כאילו מה? אני לא מספיק טוב בזמן צרות? רק להנאות?

אלמרה

New member
מה תודה? תתפשטי!

ככה אומרים לי כולן כשאני אומר בסך הכל בנימוס: "תודה" תודה על ש... תודה על שלא... אז למה להתפשט קולהזמן?

אלמרה

New member
../images/Emo45.gifאת מלמדת אותי להגיב כמו שצריך!

וואללה. עכשפ נראה מי טגיד לי "תתפשט"...

צלליתה

New member
אין לי מושג איפה את גרה והיכן

את עובדת אבל אם זה בכלל הגיוני תשקלי לנסוע במוניות. לעשות איזו עסקה לשרות קבוע עם נהג מונית. אבא שלי שהוא רואה חשבון ותאמיני לי מבין בכסף תמיד אומר לי שהרבה יותר זול לנסוע במוניות ספישל מאשר להחזיק מכונית. אז אולי זה יכול להיות פתרון לבינתיים. חבל להפסיד עבודה בימים מטורפים אלה.

אש אש

New member
כמה נחמד מצידך לנסות לעזור../images/Emo39.gif

זה מחוץ לעיר, הספיישלים שעושים לי יוצא שלושת רבעי מהמשכורת שלי אם אחתום אבטלה, אקבל את השלושת רבעי משכורת. אבל הנשמה תיגנב:( לעזוב את ה"חברים שלי" זה הדבר הכי עצוב אבל פעם עוד אחזור אליהם....ובגדול:) תרשה לי אלמרה להביא את ההודעה שכתבתי על החברים שלי? תודה בכנות צלליתהה

אש אש

New member
אלוהים גר שם../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif

"כשהלב בוכה רק אלוהים שומע
הכאב עולה מתוך הנשמה...כשהלב שותק,הנשמה זועקת,
בתפילה קטנה חותך את הדממה."
השנה כתבו עליי בעיתון שלנו,(בעבודה), אני נורא רוצה לשתף אותכם. לא יודעת כן,לא,למה זה חשוב,ומה אני עומדת לכתוב, אבל בינתיים זה מתגלגל לו לבד,משהו מבפנים שנשפך לו אל הדף.
אני עובדת בקיבוץ של אנשים בעלי צרכים מיוחדים,(תסמונות שונות) כל יום שאני מגיעה לעבודה,מחכים לי לפחות שלושים "חברים" (חוסים) בחניה דוחפים אחד את השני ומתרגשים לקראת בואי.
בדרך למכון שלי,בין שבילים קסומים ,עצים ירוקים, פרחים סגולים, וקריאות מסביב,שצועקים את שמי, עוד שלושים חברים עליי קופצים מחבקים מנשקים מלטפים, בקיץ כל כך חם ודביק,כולם מזיעים,אבל אני לא מוותרת לעולם על חיבוקים. בהמשך יגיעו עוד כמה למכון,לטיפול ופינוק,לליטוף של היום. מהיום הראשון שהגעתי למקום ,משהו באוויר הקסים, משטחי הדשאים שם יותר ירוקים אפילו השמים שם יותר בהירים,יותר כחולים. Haven in Paradise
הם יודעים שהם בעלי צרכים מיוחדים, מודעים למצבם אחד החברים ראיין אותי לעיתון המקומי,ושאל: " איך זה לעבוד עם אנשים מיוחדים כמונו"? עניתי לו שזאת שאלה מאוד מעליבה,ואני חשבתי שגם אני מיוחדת
ה"חברים" שם מדהימים אנשים אמיתיים,אנשים רגישים,ואני מרגישה אותם ואיתם כל חוויה.
הלב שלי לפעמים בוכה בגללם,הלב שלי תמיד מאושר, גם בזכותם.
אולי אני רק רוצה להגיד תודה,למי שלמעלה,שמסדר פה את הדברים למטה שדואג שהלב שלי תמיד יהיה מלא באהבה,לב שיודע להתרגש מכל מכל סוג של אהבה.
קיבלתי את הכתבה עליי,"ה...........שהכי יודעת לחבק ולאהוב".
הם לא יודעים שאדם נותן תמיד את מה שהכי היה רוצה לעצמו. "לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק, לא לוותר &nbsp

אלמרה

New member
איימי - את נשמה! אני מתרגש מחדש!

כן את הסיפור הזה שלך אני מכיר מאז, ואת לא צריכה לבקש את רשותי לעולם! את החברים שלך אני שומע אותם אני רואה ממתינים לך בפתח גן העדן ההוא וזרועותיהם לך מתרחבות לחיבוק ואני יודע יודע שבדיוק באמצע הזרועות שלך הפשוקות לרווחה ישנו לב ענק! המקבל יותר ככל שהוא מעניק. תבורכי מנשים איימי. וקבלי ממני גם
וגם
ותראי עוד שיהיה מי שיפצה אותך ויחפה על ה"נזק" שלמכוניתך נגרם.

אש אש

New member
תודה ניסן, ריגשת נגעת...../images/Emo25.gif

אוףף העצבת אותי תודה, עעל מילים מרגשות חמות
יהיה בסדר יאללה ממשיכים

שילה1

New member
איימי..החתימה שלך כאן-אומרת הכל!|4u

הכל יבוא על מקומו.עוד תראי!

bilbilonet12

New member
התפטרת

כי הלך המנוע לאוטו שלך? איזה שטות נוראית. תחזרי בך מייד מההתפטרות הזאת אם את יכולה עוד.

למעלה