תגידו לי אתם שלא אצחק?

שילה1

New member
אשונת...היעקר שהמורל גבוה,../images/Emo140.gif

וגם בריאות יש. ואגב,מה על הסעה של מקום העבודה?יש כזו? כל השאר יסתדר לך,רק..סבלנות! וראית החברות החמודות שלי איך הן יודעות לתת עצות,אהה?

אש אש

New member
לא אמרת שמה ששלך שלי?../images/Emo24.gif

החברות שלך מקסימות שימרו אחת על השנייה
אש.

bilbilonet12

New member
אש אש יקרה

אני מצטערת על כל מה שקרה לך ובתקופה הזאת עכשיו זה נשמע ממש נורא. אש אש , את בטוחה שבאמת התפטרת ולא פוטרת? כי אם פוטרת אז מגיע לך לקבל פיצויים ואז את יכולה ללכת ללשכת העבודה ולקבל דמי אבטלה לפחות.

אש אש

New member
ביקשתי מכתב פיטורין,עדיין אין תשובה

היום היום אני אמורה לקבל תשובה בסביבות השעה 4 תתפלאי יקירה, לא רוצים שאעזוב הבטחתי לסמנכלית שלי, שאשאר חודש נוסף אם אקבל מהמנכ"ל את מכתב הפיטורין (אכן זו הסיבה למכתב כדי שאקבל דמי אבטלה) פיצויים לא יהיה הרבה. מקום כמו שסיפרתי לכם עליו?? גם אני לא רוצה לעזוב אין ברירה!

bilbilonet12

New member
קשה קצת לקבל את מה שאת אומרת

אין אף פעם כזה דבר שאין ברירה.תמיד יש ברירה. אין מקום שאין אליו גישה עד כדי כך. יש אוטובוסים והמקום הזה לא ממוקם אני מאמינה במדבר סיני ולא בלב הרי יהודה. זאתי ההחלטה שלך לעזוב ולא מכריחים אותך ואני לא חושבת שזו האחריות של המקום עבודה שתעבדי,זאתי האחריות שלך לעבוד ןבתקופה כמו של היום לא עוזבים מקום עבודה כי הלך לך האוטו.אפילו להיפך,דוקא בגלל שהלך האוטו אז צריך לעבוד כדי להסתדר ולקנות אחר או משהו כזה. נראה לי שהאוטו הוא קצת אולי תרוץ בשבילך לעזוב שמה וסליחה שאני אומרת את זה ככה ואל תעלבי אבל ככה זה נראה לי.

אש אש

New member
את לא צריכה לקבל כלום

כי לך אני לא נותנת! למצפים בצפון שהם אכן בעריים אין תחבורה ציבורית בכלל!!! בעבודה מוכנים לעשות לי במיוחד צד אחד, בחזרה אני יושבת בשער שלשום ואתמול כמעט שעתיים קפואה בשעות שהילדים פה לבד. ואולי לכל סוף התחלה חדשה. לא נעלבת ממך רק טוענת שאנשים כמוך שמחפשים אנטי הוא קיים אצלהם, לא על האחר " האופן שאנשים מתייחסים אלייך,הוא ההשתקפות של איך שהם רואים את עצמם, לא אותך"

bilbilonet12

New member
או קי

עכשיו בטוח שלא התפטרת אלא פוטרת ובכלל זה לא בושה, למה לא אמרת מהתחלה? אחרת כבר היית מוצאת דרך להמשיך לעבוד וכדי לא לעבוד יש כל כך הרבה סיבות טובות שזה לא נגמר. אז אם פיטרו אותך אין כזה דבר והם חייבים לתת לך מכתב פיטורים שתוכלי ללכת איתו ללשכת העבודה.מה היתה הסיבה שלהם לפטר אותך? יכול להיות שהסיבה לא חוקית ואז הם לא יכולים לפטר אותך ושישלמו לך מונית עד לתחנת אוטובוס הקרובה.הלוואי שתצליחי

אש אש

New member
תגידי את בת 12?

אני סיפרתי שזכיתי פה בלוטו שאת לא מאמינה לי? אני בשוק ממך, פיטרו אותך פעם למה? יש לך טראומה מזמ? ממוש, מעולם לא פיטרו אותי ומבטיחה שזה לא יקרה בייבי,פיטרו גדולים ממני מנכלים ומה לא מי אמר שזו בושה? יש לך באמת בעיה אבל יאללה אולי חיבוק טוב יעשה את העבודה? :)

../images/Emo140.gifלא מאמין עלייך אש אש ...

את שיכולה להתנגח עם העולם ראש בראש .... בגלל אוטו ???????? אני חושב שפרץ הספונטאניות האדיר שלך ... חייג למשרד ... אני מקווה שתמצאי איזה קומבינה ...כדי להסתדר עם אוטו ... מי יכול עלייך ובלעדייך שם ובכלל ... שיהיה לך רק טוב . ושלום לכולם אגב....

אלמרה

New member
נו אז מה את אומרת אש אש?

אפילו כבוד הברון חזר וגם בילבילונת מפצירים בך, לשקול מחדש?

אש אש

New member
רגע זה יש חדש ברון....

ועדיין לא סופי אוףףף אין לי אוויר במוסך מוכנים לקחת את הרכב לחלקים ולתת לי פיאט קטנה שנת שמונים ו....לא זוכרת הילוכים, ואני למדתי בארצות הברית רק אוטומט הבת החיילת אמרה שתלמד אותי אני מחייכת לעצמי ושומעת את הגרוש שלי באוזני תמיד אמר שבחיים צריך ללכת קדימה ולא מצליח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלמרה

New member
יופי אש אש.. הכל עניין של השקפה..

ואופטימי חשוך מרפא כמוני - תמיד רואה את האור בקצה המנהרה גם אם היא ארוככככה ומפותלת.... אפילו את בילבילונת אני רואה שם... אז שבי על יד ההגה ותתחילי ללמוד, גם אופטימי חסר תקנה כמוני לומד... לומד כל יום דבר חדש.

אש אש

New member
עכשיו שנירגעתי ברון תביא../images/Emo24.gif

סוף סוף חזרת מה זה לא שולחים מכתביים הביתה?

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifיהיו גם ימים שה |קוביות

ישחק קצת יותר לצידנו ... איך אמרתי פעם לחבר טוב ... "אוהב אותך , שונא את המחלה שלך " לדעת תמיד שיהיה טוב ולא לדפוק את עצמנו, חשוב לפעמים יותר מלהזהר לא לדפוק אחרים ... כמובן לא על חשבון" אפחד" אחד

למעלה