תגידו לי, זה אמיתי???

צביקה5311

Well-known member
איתמר בן גביר, כהניסט, ממשיך דרכו של מאיר כהנא
תנועה שהוצאה מחוץ לחוק. האיש שבמשך שנים העריץ
ואף תלה תמונה בביתו של "הגיבור" הטרוריסט ברוך גולדשטיין שרצח ערבים רק בגלל שהם ערבים.
היה במשך שנים יעד של שב"כ
היום הוא אומר לראש השב"כ שהוא צריך לשבת בכלא?
מה לא נכון פה? רוח הכהניסטית לא פשטה על המשטרה? אז איך זה שכשיש הפרות סדר ומהומות של המתנחבלים נערי גבעות, המשטרה "פתאום" נעלמת.
הצבא מתמודד איתם.
בן גביר, בבחירות האחרונות התבלבל. כמוהו חלק מעם ישראל. הבחירות היו באוקטובר 2022
בן גביר החליט שזה "פורים" והתחפש לרשימה "לגיטימית". עם ישראל, השתבשת.
כן, בעידן הפסיכי שלנו כשנורמטיבי הופך לעברייני ועברייני ללגיטימי, המשטרה חייבת להיות על הכוונת של ארגוני הבטחון. אני מפחד אפילו לדמיין, לאן בן גביר יקח את המשטרה.

marabo

Well-known member
ואף תלה תמונה בביתו של "הגיבור" הטרוריסט ברוך גולדשטיין שרצח ערבים רק בגלל שהם ערבים.
מה לא נכון פה? רוח הכהניסטית לא פשטה על המשטרה? אז איך זה שכשיש הפרות סדר ומהומות של המתנחבלים נערי גבעות, המשטרה "פתאום" נעלמת.
הצבא מתמודד איתם.
בן גביר, בבחירות האחרונות התבלבל. כמוהו חלק מעם ישראל. הבחירות היו באוקטובר 2022
כן, בעידן הפסיכי שלנו כשנורמטיבי הופך לעברייני ועברייני ללגיטימי, המשטרה חייבת להיות על הכוונת של ארגוני הבטחון. אני מפחד אפילו לדמיין, לאן בן גביר יקח את המשטרה.
אכן, בדמוקרטיה הציבור מחליט על הנורמות.
אם יש רוב בציבור שאוהב את חלוצי הגבעות זה צריך לבוא לידי ביטוי ביחס המדינה אליהם

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הצבא מתמודד איתם.
לא. זה לא כך!
הראש האשם הודיע מראש, שהבנדביר ההוא לא יכהן כשר בממשלתו.
זה שהאיש הבזוי ההוא כן מכהן כשר (וגם בתקופה שבה הוא "התפטר" הוא המשיך וכיהן כשר)??? זה לא כי "הוא רצה בכך".
זה כי הראש האשם החליט להשתגע וכשבעל הבית משתגע, קורים דברים קשים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא. זה לא כך!
זה שהאיש הבזוי ההוא כן מכהן כשר (וגם בתקופה שבה הוא "התפטר" הוא המשיך וכיהן כשר)??? זה לא כי "הוא רצה בכך".
הוא הודיע על זה בבחירות הקודמות שהפכו את בנט ולפיד לראשי ממשלה, הוא לא חזר על ההתייבות בבחירות האחרונות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אז מדוע חברי הכנסת הערבים שקוראים לטרור מהכנסת ומאולפני הטלוויזיה לא יושבים בכלא?
הוא הודיע על זה בבחירות הקודמות שהפכו את בנט ולפיד לראשי ממשלה, הוא לא חזר על ההתייבות בבחירות האחרונות.
הו באמת.. אל תשחק אותה חכמולוג. מה שהוא אמר, הוא אמר על אדם X כי הוא מתנהג Y. אז כידוע לך, לא האדם השתנה ולא התנהגותו. אז מה זה משנה מתי הוא אמר זאת?
הוא אמר זאת והוא היה מחויב לשמור על דבריו, שכן מאום לא השתנה ובטח שלא לטוב. מה שכן השתנה זה מצב המדינה ואת זה לא תוכל להכחיש.

evglev1

Well-known member
מנהל
הו באמת.. אל תשחק אותה חכמולוג. מה שהוא אמר, הוא אמר על אדם X כי הוא מתנהג Y. אז כידוע לך, לא האדם השתנה ולא התנהגותו. אז מה זה משנה מתי הוא אמר זאת?
הוא אמר זאת והוא היה מחויב לשמור על דבריו, שכן מאום לא השתנה ובטח שלא לטוב. מה שכן השתנה זה מצב המדינה ואת זה לא תוכל להכחיש.
השתנה הרבה כי אז הוא הוא היה מי שצריך לסדר קומבינה שיעבור את אחוז החסימה, ועכשיו יש לו לפחות שישה מנדטים בכיס והאיחוד שביבי סידר לו עם סמוטריץ' עוזר לסמוטריץ' יותר מאשר לו. ואז הוא היה מספר 4 או 5 ברשימה והיום הוא מספר 2. כך שאז הוא היה נתרם כמו אבי מעוז, עכשיו הוא מנהיג מפלגה שבזכותו גוש הימין קיבל את ה-61.

דורי 1981

Well-known member
בדיוק. נניח שאני מודיע למישהו מגולשי הפורום מראש שאני הולך לשרוף לו את הבית ולהרוג לו את הכלב, זה בסדר? אני פועל לפי החוק? מותר לי לדבר ככה בכלל? לא, אבל לנתניהו הכל מותר. כמו טראמפ, מותר לו לירות במישהו באמצע הרחוב וימשיכו להצביע עבורו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בדיוק. נניח שאני מודיע למישהו מגולשי הפורום מראש שאני הולך לשרוף לו את הבית ולהרוג לו את הכלב, זה בסדר? אני פועל לפי החוק? מותר לי לדבר ככה בכלל? לא, אבל לנתניהו הכל מותר. כמו טראמפ, מותר לו לירות במישהו באמצע הרחוב וימשיכו להצביע עבורו.
אהה... שמת לב לכך שמדברים על דברי נתניהו (בבחירות הקודמות) לפיהם לא ימנה את אב"ג לתפקיד שר בממשלה? רואה הרבה דמיון בין זה לאיומים לשרוף לאנשים בתים ולהרוג להם כלבים :) :) :)?

נסיך.333

Well-known member
לא. זה לא כך!
היה עוד אחד שהכריז וחתם שלפיד לא יהיה ראש ממשלה
הוא נשבע שלא ילך עם הערבים..
אז מה ההבדל?

evglev1

Well-known member
מנהל
היה עוד אחד שהכריז וחתם שלפיד לא יהיה ראש ממשלה
הוא נשבע שלא ילך עם הערבים..
אז מה ההבדל?
והיה גם אחד שהסביר איזו הפקרות זה לרדת מהגולן והציע מיד לחאפז אל אסאד נסיגה מלאה מהדמה ועוד אחד שטען שרק מי שמנותק לגמרי מהמסורת היהודית יכול לעלות על דעתו וויתור על חלק מירושלים, שכבר כשהצהיר זאת שליחיו דיברו על מפות של חלוקת ירושלים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא לגבי הקדנציה הנוכחית, כך שהדברים חסרי כל רלוונטיות.
זה לא בגלל שהראש החליט, אלא בגלל שעם ישראל החליט כך (ביום הבחירות האחרון). טענות אם כן, ככל שיש לך בעניין זהות חברי הקואליציה, עליך להפנות לעם ישראל, לא למי שמקים קואליציה עם הקלפים שחילקו לו.

xyxy210

Well-known member
לא לגבי הקדנציה הנוכחית, כך שהדברים חסרי כל רלוונטיות.

זה לא בגלל שהראש החליט, אלא בגלל שעם ישראל החליט כך (ביום הבחירות האחרון). טענות אם כן, ככל שיש לך בעניין זהות חברי הקואליציה, עליך להפנות לעם ישראל, לא למי שמקים קואליציה עם הקלפים שחילקו לו.
תקשיב מר מיציתי.
הסבירו לך עשרות פעמים שהעם לא החליט שביבי יהיה ראש ממשלה ולא בחר בביבי כראש ממשלה מתאים.
בקונסטלציה שנוצרה , בגלל שיטת הבחירות, ביבי הוא היחיד שיש לו את היכולת לרמות, לשקר, לתכמן מפלגות מסוימות שישתפו איתו פעולה בכדי שיוכלו להתענג על מנעמי השלטון.
זאת הסיבה שאנחנו מובלים לגיהינום - בגלל תאוות בצע ותאוות שילטון.
מתי תצליח להבין זאת ....רק לאלוהים פתרונים......
נ.ב נו, עכשו תגיד שאחרי שקראת את השורה הראשונה הפסקת לקרוא....:)

evglev1

Well-known member
מנהל
תקשיב מר מיציתי.
הסבירו לך עשרות פעמים שהעם לא החליט שביבי יהיה ראש ממשלה ולא בחר בביבי כראש ממשלה מתאים.
בקונסטלציה שנוצרה , בגלל שיטת הבחירות, ביבי הוא היחיד שיש לו את היכולת לרמות, לשקר, לתכמן מפלגות מסוימות שישתפו איתו פעולה בכדי שיוכלו להתענג על מנעמי השלטון.
זאת הסיבה שאנחנו מובלים לגיהינום - בגלל תאוות בצע ותאוות שילטון.
מתי תצליח להבין זאת ....רק לאלוהים פתרונים......
נ.ב נו, עכשו תגיד שאחרי שקראת את השורה הראשונה הפסקת לקרוא....:)
ניתנו 64 מנדטים למפלגות שהתחייבו לשבת רק עם ביבי, מה צריך יותר מזה?

evglev1

Well-known member
מנהל
את המפלגה של סער שהצטרפה
אבל עליהם אפשר לומר שהם רימו את בוחריהם ולטענתכם אף אחד לא הצביע להם והם תפסו טרמפ על חשבונו של גנץ. אני לא חושב כך, לדעתי הם תרמו לגנץ וכיבסו אותו מהשמלאנים ואפשרו לאלה שקוראים לעצמם מרכז-ימין להצביע לגנץ ללא היסוס. אבל שאר הימנים חושבים שסער עקץ את גנץ ומה שסער עשה הוא לגנוב קולות מהשמאל בדיוק כמו שבנט גנב מהימין.

למעלה