תגידו לי, זה אמיתי???

ai27

Well-known member
אבל עליהם אפשר לומר שהם רימו את בוחריהם ולטענתכם אף אחד לא הצביע להם והם תפסו טרמפ על חשבונו של גנץ. אני לא חושב כך, לדעתי הם תרמו לגנץ וכיבסו אותו מהשמלאנים ואפשרו לאלה שקוראים לעצמם מרכז-ימין להצביע לגנץ ללא היסוס. אבל שאר הימנים חושבים שסער עקץ את גנץ ומה שסער עשה הוא לגנוב קולות מהשמאל בדיוק כמו שבנט גנב מהימין.
הם רק מתווספים לאותם 64
מתבססים על רוב קיים בממשלה יציבה ומונעים סחטנות

באותה מידה גם גנץ יכול לחבור אליהם ולנטרל סחטנות של חרדים/בן-גביר

evglev1

Well-known member
מנהל
הם רק מתווספים לאותם 64
מתבססים על רוב קיים בממשלה יציבה ומונעים סחטנות

באותה מידה גם גנץ יכול לחבור אליהם ולנטרל סחטנות של חרדים/בן-גביר
ובנוסף כל החטופים ששוחררו בפעימה הראשונה של העיסקה הנוכחית ומשפחותיהם צריכים להודות לגדעון סער שבזכות הצטרפותו הממשלה לא נפלה עם פרישת בן גביר וכך התאפשר השלב הראשון של העיסקה. אבל גם אם מתן צנגאוקר היה נכלל בפעימה הראשונה, זה לא היה גורם לאימו להתנצל על איך שקיללה אותו כשהוא נכנס לממשלה.

ai27

Well-known member
ובנוסף כל החטופים ששוחררו בפעימה הראשונה של העיסקה הנוכחית ומשפחותיהם צריכים להודות לגדעון סער שבזכות הצטרפותו הממשלה לא נפלה עם פרישת בן גביר וכך התאפשר השלב הראשון של העיסקה. אבל גם אם מתן צנגאוקר היה נכלל בפעימה הראשונה, זה לא היה גורם לאימו להתנצל על איך שקיללה אותו כשהוא נכנס לממשלה.
תיזהר
חוסמים פה על דיבורים כאלה

evglev1

Well-known member
מנהל
תיזהר
חוסמים פה על דיבורים כאלה
בשביל לחסום אותי קודם צריך לשלול ממני את תפקיד המנהל. אבל גם לא תקפתי את המשפחות, אפילו לא אמרתי שהן כפויות טובה כלפי גדעון סער, אלא רק שהן צריכות להודות לגדעון סער. אגב גם בפגושת העיתונות העיתונאי החרדי טען שבמקום לקטול את סמוטריץ' צריך להודות לו שאמנם הצביע נגד, אבל לא פרש ובכך אפשר את העיסקה שהוא נגדה.

evglev1

Well-known member
מנהל
יבגני, שינת את שימך למיציתי ?
לא אבל אתם טוענים שביבי קיבל רק 32 מנדטים ואת השאר הוא קנה, אז נכון שהסכמים קואליציוניים מבוססים על שוחד פוליטי אבל גם לפני השוחד הם הצהירו שהם למכירה עבור ביבי ואכן חוץ מבן גביר שהוחרם על ידי רוב הממשלה הקודמת, הממשלה הקודמת ניסתה לקנות אותם בכל דרך אפשרית והם אפילו לא רצו לשמוע מה מציעים בהם ולא רצו לבוא במגע עם הממשלה הקודמת ואז הם לא היו מוכנים למכור את עצמם למרבה המחיר אלא רק לביבי ומי שבחר בהם ידע את זה.

Harrington

Well-known member
מנהל
תקשיב מר מיציתי.
הסבירו לך עשרות פעמים שהעם לא החליט שביבי יהיה ראש ממשלה ולא בחר בביבי כראש ממשלה מתאים.
בקונסטלציה שנוצרה , בגלל שיטת הבחירות, ביבי הוא היחיד שיש לו את היכולת לרמות, לשקר, לתכמן מפלגות מסוימות שישתפו איתו פעולה בכדי שיוכלו להתענג על מנעמי השלטון.
זאת הסיבה שאנחנו מובלים לגיהינום - בגלל תאוות בצע ותאוות שילטון.
מתי תצליח להבין זאת ....רק לאלוהים פתרונים......
נ.ב נו, עכשו תגיד שאחרי שקראת את השורה הראשונה הפסקת לקרוא....:)
אז "הסבירו" עשרות פעמים. אני 'צטערת, אך פחות עוסק בשכתובי היסטוריה ומציאות. אז אאחל לך הנאה מרובה מהשיטה, אם זה מה שעושה לך את זה, אבל בזה הרעיון מסתכם מבחינתי.

שחר 676

Well-known member
תקשיב מר מיציתי.
הסבירו לך עשרות פעמים שהעם לא החליט שביבי יהיה ראש ממשלה ולא בחר בביבי כראש ממשלה מתאים.
בקונסטלציה שנוצרה , בגלל שיטת הבחירות, ביבי הוא היחיד שיש לו את היכולת לרמות, לשקר, לתכמן מפלגות מסוימות שישתפו איתו פעולה בכדי שיוכלו להתענג על מנעמי השלטון.
זאת הסיבה שאנחנו מובלים לגיהינום - בגלל תאוות בצע ותאוות שילטון.
מתי תצליח להבין זאת ....רק לאלוהים פתרונים......
נ.ב נו, עכשו תגיד שאחרי שקראת את השורה הראשונה הפסקת לקרוא....:)
תקשיב "אינטילגנט בכאילו"

יש לנו שיטה דמוקרטית אשר במסגרתה
ביבי הצליח לגייס קואליציה של נבחרי ציבור המייצגים את רוב העם.

מה בדיוק המוח "העילאי" שלך לא הצליח
להבין ?

אני מבין שקשה לשמאלן המצוי לעכל הליכים דמוקרטים פשוטים אבל אתם תצטרכו להתרגל......וגם בג"צ אט אט יבין שהוא כפוף לחוק ולא ממוקם מעליו.

המסלול עוקף הדמוקרטיה שלכם נמצא תחת מתקפה חוקית.....הגיע הזמן.

Harrington

Well-known member
מנהל
תקשיב "אינטילגנט בכאילו"

להבין ?

אני מבין שקשה לשמאלן המצוי לעכל הליכים דמוקרטים פשוטים אבל אתם תצטרכו להתרגל......וגם בג"צ אט אט יבין שהוא כפוף לחוק ולא ממוקם מעליו.

הבעיה היא לא רמת האינטליגנציה של הכותב, גם לא ב"כאילו". הוא בס"ה תוקף פבלובי. 99.99% מהפוסטים שלו הם אך ורק התקפה על מושא תגובתו (פעמים רבות אני הקטן, אך לא רק). במסגרת זו יציג עצמו כמובן כאינטליגנט גדול, את מושאי תגובתו כ"כרותי אונה" ושאר מרעין בישין, אבל מבחינת תוכן מהותי כל שתמצא שם זה פר הגדרה התקפה על דברי הכותב עליו הוא מגיב. זה לא משנה מה הדעה האמיתית ובלבד שתהיה שם התקפה כזאת.

דרכו של עולם. גם אנשים כאלו הם חלק מהחברה ותפקידנו, הנורמטיביים שבה, לגלות סובלנות ולהכיל.

evglev1

Well-known member
מנהל
תקשיב "אינטילגנט בכאילו"

להבין ?

גם בנט ולפיד גייסו קואליציה של נבחרי ציבור המייצגים את רוב העם ועשו הכול במסגרת השיטה הדמוקרטית הקיימת.

רוב קטן מאוד,

53.33 אחוז.

יחסית לקטנות הזאת המהלכים שהוא מוביל גדולים מאוד: מלחמה אין סופית+הפיכה משטרית.

ז"א המהלכים שלו לא סולידיים - יש כאן מינוף ענק.

בעזרת 3.33 אחוז הוא רוצה להשיג עולם ומלואו.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
רוב קטן מאוד,

53.33 אחוז.

יחסית לקטנות הזאת המהלכים שהוא מוביל גדולים מאוד: מלחמה אין סופית+בפיכה משטרית.

הסכם אוסלו עבר באמצעות קול אחד בלבד.

רוב זה רוב.

evglev1

Well-known member
מנהל
רוב קטן מאוד,

53.33 אחוז.

יחסית לקטנות הזאת המהלכים שהוא מוביל גדולים מאוד: מלחמה אין סופית+הפיכה משטרית.

אוסלו ב' אושר ברוב של 50.8% וגם זה לאחר קניית ח"כים מצומת. ולמעשה 50.8% זה היה רוב שאפשר את הקמת ממשלת רבין ז"ל ושינוי הגישה כלפי ערפאת ואש"ף.

למעלה